Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5199 replies to this topic

#4721 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 12 November 2024 - 09:44 AM

Kljub vsemi je meni njen roza magnezij zakon.
  • 0

#4722 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 12 November 2024 - 10:00 AM

Gledam @ljubkidom in si mislim, da ta mora imet eno klet samo za vso sezonsko šaro odmaknit:)

Ja, za vsak letni čas in vsako leto znova kupuje kupe dekoracije. So jo pa enkrat že spraševali, kam vse to pospravi in je rekla, da ima veliko omar v stanovanju, klet, veliko pa da tudi odda naprej. Jaz se včasih sprašujem, komu se res da s tem ukvarjat, da vsako jesen privleče v hišo na kupe buč, pozimi hiške, smreke, lučke....

Ja, vse prodajajo samo superiorne premium stvari, tako kot Vanesa s svojo premium matcho.

Sem šla pogledat profil avo kati, meni so tudi všeč taki bolj realni profili. Sem videla, da ima nekje napisano, da hrana ni sovražnica in da je treba v njej tudi uživat. Pri Ani imam prav nasproten vtis. Kolikor sem videla, mi je v redu tudi Jernej Ogrin, ker se mi zdi tudi tak realen in pove, da ni konec sveta, če poješ kdaj juho iz vrečke, suho salamo in da lahko z majhnimi spremembami veliko narediš.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#4723 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 12 November 2024 - 10:11 AM

Jaz se isto sprašujem glede teh dekoracij, pa se mi zdi da je zdej z vzponom tiktoka ratalo še ful ful hujš (al pa je samo bolj očitno, no). Včasih se je je na eno vejico mačic obesilo jajčka za veliko noč, pa jaslice in smrekica za božič, zdaj je pa treba za vsak letni čas posebi okrasit pa tut vsako leto celotno dekoracijo novo kupit. Meni je kar slabo od te šare, kok je to enega denarja za praholovce pa naslednje leto spet vse na novo. Ampak važno, da se kupuje. 

• 0

After all this time?

Always.

#4724 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 12 November 2024 - 10:15 AM

To je vse skupaj cist tipicno amerisko. Povsod je ista sara oz. koncept.
  • 0

#4725 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 12 November 2024 - 10:22 AM

Od teh prehranskih profilov je meni super tudi Dajana Smolnik, zadnje mesece se je sicer bolj usmerila v čustveno hranjenje, včasih je imela bolj splošen in zelo koristen profil. Sicer ima včasih malo grob attitude, ampak sporočilo odtehta. :lol:

Podpis glede vse te šare in dekoracij.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4726 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 12 November 2024 - 10:29 AM

https://vm.tiktok.com/ZNec761Dn/

🤯🤯
  • 0

After all this time?

Always.

#4727 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 12 November 2024 - 10:40 AM

Jaz se pa v trgovinah sprašujem, kdo kupuje vse te kipce in figurice raznih škratov, hrestačev, živalic, buč...ampak očitno se najdejo.:D Nimam tiktoka, tako da mi ne odpre zgornjega posnetka, si pa predstavljam.
  • 0

#4728 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16823 posts

Posted 12 November 2024 - 10:51 AM

Grozljivka. Jaz nimam nic.
Itak me sara dela anksiozno. Smreko pa lucke zuni. Ta je itak kraljica zapravljanja...in materializma....in ciscenja....ampak debeli so vsi ker tok umetnega pozrejo da crknes.

Ampak ona zivi od tega da vso to sranje kupuje prodaja in so bogati ko ps. Obedve hcerki neke hude avte za 16, mulc je star kok 6,7? Mislim da najvec 7 in to je njegova soba...

https://www.instagra...GpvcmM5cmF4OHFp

Al pa to. Mislm...

https://www.instagra...W43a21ueXFnNndv
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4729 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 12 November 2024 - 02:03 PM

Men včasih FB vn vrže kak njen video kako "puca" - mislim rečt, šprica pa drgne čist pult za brezveze, no.  Ta ideja z vozekom za dostavljalce mi je pa kul, js zmeri dam poštarju/kurirju kak bonbon al pa čokoladko k mi paket prinese. Pa te fore: "Come shopping with me" pa se usede v terenca za 200k, bruh.  Ni to zame.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4730 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16823 posts

Posted 12 November 2024 - 03:31 PM

Ja cokoladko ja. Al pa piskot. Ne pa celo stacuno pred vrata, se faling labele na vozku :lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4731 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 12 November 2024 - 09:24 PM

Aja za dostavljalce je to pred vrati. Nisem niti brala, sem mislila, da je za kake otroke, da si vzamejo za noč čarovnic ali kaj takega.:lol:
  • 0

#4732 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27677 posts

Posted 12 November 2024 - 10:48 PM

Jaz se isto sprašujem glede teh dekoracij, pa se mi zdi da je zdej z vzponom tiktoka ratalo še ful ful hujš (al pa je samo bolj očitno, no). Včasih se je je na eno vejico mačic obesilo jajčka za veliko noč, pa jaslice in smrekica za božič, zdaj je pa treba za vsak letni čas posebi okrasit pa tut vsako leto celotno dekoracijo novo kupit. Meni je kar slabo od te šare, kok je to enega denarja za praholovce pa naslednje leto spet vse na novo. Ampak važno, da se kupuje. 

Zelo lepo povedano.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4733 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32322 posts

Posted 14 November 2024 - 08:16 PM

A Tisa Lozej ni več s Pahorjevim sinom?
  • 0

#4734 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19159 posts

Posted 18 November 2024 - 08:39 PM

Glih zdaj bom še Tixy unfollowala, tako so mi dosadne s tem Craftom in tem pasom za merjenje aktivnosti 😶
  • 0

#4735 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 19 November 2024 - 07:56 AM

Aaketra ve kaj se dogaja sz BUtters in royal affair. Še ne dolgo nazaj so jih vse infulencerke hvalile, zdaj nikjer nič, Hana je pa včerja precej namigovala, da to niso njihove formulacije, ampak kupljeno in samo prepakirano.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4736 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 19 November 2024 - 08:30 AM

Joj, komu sploh se gre zaupati? Same natege, kam to vodi? Me zanima kdaj bo to influencerstvo zakljuceno, a ni ze prenasiceno vse skupaj?
  • 0

#4737 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16823 posts

Posted 19 November 2024 - 08:43 AM

Hana je men carica. Tud na dragoceni prej nisem nic narocala, ko sem vidla kaj ima (in ravno rabla komplet skin care stvari) pa sem narocila. Se torbico sem dobila gratis v katero lahko vse pospravim. Pa mi ni nic prodajala. Ji bom pa zvesta od zdaj naprej za kozmetiko. daj morm se stvari za lase najti, ker imam ze pol leta srbece lasisce in nic ne pomaga, pa frizz na vrhu glave.
Anyway, not my point.
Trenutno sta na slovenski sceni dva profila, katera pogledam z najvecjim veseljem in to sta hana in avo_kati. Ves ostal bullshit mi je res bullshit.
Sploh zdele ko samo kode in promo leti z vseh strani.

Nuso sem ze davno odsledila, je vec ne prebavljam.
  • 0

#4738 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 19 November 2024 - 10:15 AM

Aaketra ve kaj se dogaja sz BUtters in royal affair. Še ne dolgo nazaj so jih vse infulencerke hvalile, zdaj nikjer nič, Hana je pa včerja precej namigovala, da to niso njihove formulacije, ampak kupljeno in samo prepakirano.

Poznam eno, ki je bila zaposlena pri Butters, podjetje Kinezika je to. So pred nekaj meseci odpuščali in je tudi ona ostala brez službe, baje jim gre nekaj slabo.
  • 0

#4739 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16823 posts

Posted 21 November 2024 - 10:50 AM

Wtf Tamara z mulci okol hod v unih vitapur dekah v javnosti.
Ja bog se vsmili res.
  • 0

#4740 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 21 November 2024 - 11:08 AM

Katastrofa je njeno oblačenje, res. Saj me tole niti ne čudi, ker ko jo vidim, ni dosti boljše. So pa oni doma v čistem betonu in gužvi, na Tržaški čisto zraven šole. Ga bo lahko naslednje leto peljala in pobirala taka, pa v copatih. :D 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

3 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 1 anonymous users