Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?
Posted 15 September 2007 - 10:05 AM

Posted 15 September 2007 - 10:14 AM
Hihi, jst pa kozmetiko sam še prodajam, nič ne kupujem zadnje čase, imam vsega čist tumač....
maš kej od L'Occitane za prodat? HeHe. jaz mam zdej po dolgem času tut mal preveč: 4 gele za tuširanje, 1 olje, 3 losjone. preveč!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 15 September 2007 - 10:26 AM
Ma, pr men pa losjoni in geli z tuš že gredo v promet, problem so razne kreme za obraz - vse povečini sfaljen nakup, pa izdelki za lase, sploh kake pene

Ah, bomo že kako, samo mi je škoda, da bi kar vrgla v smeti

Posted 15 September 2007 - 10:55 AM
- urban decay 24/7 glide on eye pencil covet
- urban decay 24/7 glide on eye pencil zero
- mac glimmershimmer ritzy
- victoria secret beuty rush lip gloss
- duwop lip venom second sin
- tbs honey balzam
- tbs honey sampon
- manhattan lip2last 280
- mavala sci....
- se nekaj drobnarij, ki pa niso vredne omembe

Posted 15 September 2007 - 11:18 AM

Posted 15 September 2007 - 11:18 AM
Estee Lauder - DayWear Plus Multi Protection Anti-Oxidant Creme SPF 15

Posted 16 September 2007 - 08:11 PM
Lavera - šampon z mlekom vrtnic
Lavera - balzam z mangom
Logona - Oriental BB
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 16 September 2007 - 09:02 PM
Posted 16 September 2007 - 09:07 PM
Ja hvala, tale nakup je tak samo zato, ker tebe poslušam.

Pa naj izrazim še navdušenje nad vašim Cityjem (pa sploh Biotopicom - mater, je to ena svetovna trgovina!) - meni je straaašno všeč (celo bolj, kot v Lj CityPark, pa v Mb Europark), tako posrečene trgovine so notri, presenetljivo pestro založene, nadpovprečno prijazni prodajalci, sem bla kar frapirana. :-) Samo škoda, ker sva mela ful malo cajta za pohajkovanje. Čedalje bolj mi je Celje všeč, res!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 17 September 2007 - 06:49 AM

Kako ti pa kaj BB diši? Meni je to en krasen vonj, sploh na koži je mmmmm. Jaz imam še enak gel za prhanje in je tudi magical, pa take lepe bisernato bele barve je in fajn mehko kožo nardi, pa lepo se speni.
Posted 17 September 2007 - 09:40 AM
- Scheller melisin gel (*ker mi kumarični losijon ni všeč - je možno, da mi je povzročil izbruh mozoljev??)
- Afrodita garcinija (proti celulitu)
Posted 17 September 2007 - 11:16 AM
Posted 17 September 2007 - 11:46 AM
DiLeMa,
sva se že vse preko zs-jev pomenile, a ne.
Da ne bo kdo mislil, da te nekulturno ignoriram, he he.
Posted 17 September 2007 - 01:48 PM
Ker sem res navdusena mate tu www, ce kero zanima: www. catrice.eu
Posted 17 September 2007 - 03:16 PM
Pa naj izrazim še navdušenje nad vašim Cityjem (pa sploh Biotopicom - mater, je to ena svetovna trgovina!) - meni je straaašno všeč (celo bolj, kot v Lj CityPark, pa v Mb Europark), ...
Podpis!
Izabela daj slikaaaj?
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 17 September 2007 - 04:21 PM
Posted 17 September 2007 - 04:37 PM
Tigi Very Papaya (Papayarazzi mleko za telo & Very Berry Vibe)
Posted 17 September 2007 - 05:06 PM
Chanel Allure Sport EdT
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users