Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 04 June 2011 - 09:18 PM
pozvonijo, in se res v SEKUNDI vstanem in odidem dol, ma ne mine 15 sekund, ko SPET pozvoni!!!
A so trčeni, a ne vidjo, da zvonijo v hiši, ki je pač velka, to ni flat, da rabm iz dnevne do vhodnih 5 korakov...
fak....
a nej se dol vržem, čez okn k superman in stegnm roko, poberm hrano in odletim nazaj gor?!
izobesla bom A4 list, no bolje manjši, A5 in napisala:
'prosim za strpnost, če pozvonite 1x je dovolj'
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 04 June 2011 - 09:26 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 04 June 2011 - 09:34 PM
Prej je pozvonil prvič, sem se dvignila s kavča kot raket, takoj sme šla dol, no na stopnicah je še 1x pozvonil
vmes pa je klical !!! na gsm fanta, če smo doma!

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 04 June 2011 - 09:45 PM
- Dobrosrčnost, nagradni prst v rit in retrogradnost na osebni ravni, ko si prizadet, razočaran, zaradi previsokih pričakovanj do nekoga.
- Vraščene dlake. Noge sem si razorala.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 05 June 2011 - 09:12 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 05 June 2011 - 09:14 AM
Posted 05 June 2011 - 12:18 PM
Ja, in srebanje.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 June 2011 - 08:55 PM
Trenutno vodi: "Milijonizirajte svoje trepalnice!"

Posted 06 June 2011 - 10:26 AM

(mislim, da sem že pred časom nekaj podobnega napisala, ampak res mi gre na živce!)

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 06 June 2011 - 11:46 AM
Prepiri, pometeni pod preprogo.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 06 June 2011 - 06:12 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 07 June 2011 - 11:31 AM

Posted 07 June 2011 - 12:15 PM
Joooj, ej, znorela bom! SOVRAŽIM iz dna duše, ko pozabim filter čaja vzet ven!!! To se mi VEDNO zgodi enkrat, dvakrat na dan.

Predvidevam, da si delaš pravi čaj? No jaz si v ta namen vedno na mobitelu nastavim budilko, da me opozori, kdaj minejo tri minute.
Posted 07 June 2011 - 03:32 PM
Posted 07 June 2011 - 03:36 PM
Posted 09 June 2011 - 07:13 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 09 June 2011 - 07:15 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 09 June 2011 - 07:36 PM

Na živce mi gre, ko moram na določenih izdelkih (največkrat kozmetičnih) prav iskat rok uporabe...ali pa je rok na škatli, ki jo zavržem in potem nikoli ne vem do kdaj je zadeva uporabna.
js si na lončke/tube/flaške ponavadi kar nalepko nalepim, do kdaj je zadeva uporabna oz. datum nakupa preden zavržem škatlico.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users