Razna vprašanja glede prehranjevanja!
Posted 23 February 2022 - 08:01 PM
Posted 23 February 2022 - 08:02 PM
Meni so z tu in tam všeč Boleroti, ampak je verjetno ful svinjarije not 🤷♀️
Posted 23 February 2022 - 08:15 PM
Posted 23 February 2022 - 08:23 PM
Naredim si hibiskusov čaj in spijem kakšnih 7dl, ampak bi rada več popila. Hvala vsem za ideje, super
Posted 23 February 2022 - 08:27 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 February 2022 - 08:33 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 February 2022 - 08:40 PM
Podgana, a to od Malince govoriš?
Jina, pač kar ne gre dol Če potujem ali ko je vroče, mi to kar gre, doma in v pisarni mi je pa bedno.
Posted 23 February 2022 - 08:43 PM
Če ti sladkor ni tak velik problem, imajo DM, Muller ali Mercator (bolje založen) kake zanimive sirupe, sivka, rožmarin, bezgov, sadni - taki, malo bolj naravni.. Ali pa s sadnim sokom in malo začimb/dišavnic - meta, melisa, bazilika, timijan, ingver... Meni je ananasov sok takooooo dober, pa raje potem dam pol deci na pol litra vode, pa je okus fajn, ne napiješ se pa sladke pijače. Pa hruuška, ali marelica, sokovi od Bakine tajne so super. Magari jih zamrzneš v manjših dozah (kocke za led), ker se verjetno po odprtju hitro pokvarijo, če jih ne porabiš v par dneh. S sokovi si lahko tudi smoothije malo oplemenitiš. Lahko si narediš tudi zeleni čaj, pa dodaš sadni sok in imaš ala ice tea. Next level je pa domača kombuča.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 23 February 2022 - 08:48 PM
Moj moz tudi. Mi gre isto na zivce pa se drago se mi zdi. Limone, pomarance, grenivke. Vsak dan.
Bakina ima sokove? Kje zivim. Moram preveriti, ker so marmelade in ajvar najboljsi.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 24 February 2022 - 05:04 AM
Ja, jaz sem v Bosni vsakic kupovala vse zivo od Bakine tajne, stvari ki jih v Sloveniji sploh ni v ponudbi. Bom šla v Maxija počekirat, tam so imeli ponavadi malo več kot drugje.
Olivija, hvala za kreativne ideje, kot vedno
Posted 24 February 2022 - 10:29 PM
(tudi meni bo prišlo prav za kdaj pa kdaj, ko sem na avtopilotu in kar pozabim, da se da še kako drugače )
Leclerc mislim, da je tudi kar solidno založen z Bakina Tajna robo.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 01 March 2022 - 11:16 AM
Če narediš doma Pad Thai omako (samo zmešaš sestavine - tamarind zmehčaš v vodi + palmov sladkor, ribja + ostrigova + sojina omaka) ... to lahko kakšen mesec ostane zaprto v hladilniku ali ne?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 01 March 2022 - 11:42 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 01 March 2022 - 12:02 PM
mogoče res.
Ni mi logično, zakaj ne bi držalo dlje časa, ker vse sestavine posamezno zdržijo lep čas v hladilniku. Ko jih pa zmešaš, pa naj ne bi več.
Edino če je v tamarindu problem, ker je obdelan z vročo vodo.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 15 March 2022 - 02:23 PM
V hladilniku sem našla quark, pa bi iz njega nek improvizoriš quiche spekla.
Rok uporabe je 31.10.2020.
Okus je normalen, nič posebnega. Hm? A bi al raje ne?
Posted 15 March 2022 - 03:23 PM
Posted 15 March 2022 - 03:25 PM
Posted 15 March 2022 - 03:37 PM
Samo rabila sem en glas prisebnega ljudstva, jaz sem taka, če je vonj/okus ok, mi je datum na embalaži bolj postranskega pomena običajno (:
Posted 15 March 2022 - 04:16 PM
Posted 15 March 2022 - 04:51 PM
Olivija, tole si ga pa pihnila
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users