Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#4701 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14310 posts

Posted 25 May 2011 - 08:26 PM

Meni gre pa na živce, da plačujem za vrečko in jim s tem delam reklamo. kar se mene tiče bi morali oni plačati meni twisted.gif
sicer vrečk večinoma ne kupujem, v trgovini imam svojo, za male stvari imam torbico. v hofru vzamem kak njihov prazen karton, če kupim kaj več
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4702 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23491 posts

Posted 25 May 2011 - 08:32 PM

V Mercatorju še dajejo tiste majhne tanke vrečke. Vsaj, ko sem jazadnje kupovala tam.
Jaz tudi probam ne jemat vrečk v trgovinah. Doma imamo za v trgovino košaro ter tisto veliko nakupovalno vrečo iz Mercatorja, ki so jih enkrat talali, pa še eno Šparovo iz žakljevine, pa še kakšno navadno plastično, ki jo večkrat uporabimo. V študentu imam tudi eno večjo plstično Mercatorjevo in jo imam za v trgovino, dokler pač drži. Majhno vzamem v trgovini pač samo za sadje in zelenjavo ali pa če mi ne gre vse v tisto veliko. Za obleke vzamem le, če mi ne gre v torbico. Za kozmetiko pa nikoli, ker si lahko vse zbašem v torbo. Tudi jaz v trgovinah vnaprej povem, da ne rabim vrečke.
Tudi mene zmoti, ko vidim, da si večina ljudi vedno jemlje vrečke, pa čeprav kupijo nekaj malega.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#4703 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 25 May 2011 - 08:33 PM

QUOTE(Nincha @ 25. 5. 2011 - 20:47) View Post

Mi je pa grozno, ko kdaj gledam v Milerju- folk kupi en lak, en lipglos, pa vzamejo vrečko. Mislm halooo, a je tok težko dat v žep ali torbico? Jaz vrečk nikoli ne jemljem, razen, če sem brez torbice, pa potem vzamem eno in dam še denarnico/mobitel tja not. Sam to ful redko.

agree

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 25. 5. 2011 - 20:53) View Post

Enako. Vedno ustavim prodajalko v DMu, ko mi kar sama začne dajat izdelke notri in skoraj vedno
dobim trapasti pogled, ko rečem, da ni treba in da imam svojo vrečko. huh.gif

Daaaa!

QUOTE(Frčica @ 25. 5. 2011 - 21:26) View Post

Meni gre pa na živce, da plačujem za vrečko in jim s tem delam reklamo. kar se mene tiče bi morali oni plačati meni twisted.gif

Goo point.
  • 0

#4704 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 25 May 2011 - 08:35 PM

QUOTE(Marmelada @ 25. 5. 2011 - 21:32) View Post

V Mercatorju še dajejo

Nope.

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 25. 5. 2011 - 20:53) View Post

Kinky, sorry za "napad", ni bil namenoma oz. nisem hotela tak izpasti.
Saj veš, mi starejši smo bolj srboriti. laugh.gif twisted.gif cry.gif

wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#4705 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46183 posts

Posted 25 May 2011 - 08:36 PM

QUOTE(Frčica @ 25. 5. 2011 - 21:26) View Post

JA.

edit: Verižni statusi na facebooku. Če vidim še samo en status o raku in hvaležnosti tistih ki bolehajo za njim oz. so umrli zaradi njega, bom bruhala.

• 0

#4706 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 25 May 2011 - 09:49 PM

Leclerc vam stare vrečke tudi zamenja za nove. wink.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#4707 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 May 2011 - 10:07 PM

To pa, ja. Ampak seveda ne teh malih, o katerih je govora.
  • 0

#4708 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 25 May 2011 - 10:09 PM

Da še napišem, kaj sem jaz ponavadi naredila s temi majhnimi vrečkami: imela sem jih za biološke smeti (ja, pač, ker so zastonj), in ko sem nesla reciklirat, sem pač odprla vrečko, stresla ven biološke ostanke, in vrečko dala v kontejner za plastiko; tako, da sem opravila svojo 'dolžnost'. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#4709 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 25 May 2011 - 10:27 PM

Aja, ups, Sinnaia, Imaš prav, ja. wink.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#4710 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28077 posts

Posted 25 May 2011 - 10:33 PM

Tudi jaz v odvecne plasticne vrecke dajem smeti in odvrzem v ustrezen smetnjak. Ceprav smeti, ki se ne reciklirajo, ne stresam iz vrecke in ne odlagam vrecke posebej.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4711 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 25 May 2011 - 10:35 PM

Uh, meni so tudi te plastične vrečke čista nepotrebna navlaka. Vem da so nekateri ljudje glede tega obupni. Tudi sama delam v trgovini in vedno vprašam "dam vrečko?", ker jih skušam čim manj dat (pa ne zaradi finančne plati, za to mi je gladko vseeno, saj ni moje) pač pa zaradi okolja, in moram reči da sem kar prijetno presenečena, ogromno strank mi reče "ne ne, ni treba". Najbolj bolano pa mi je ko ima stranka v roki že n-vrečk iz ostalih trgovin, pride kupit en kemik in hoče vrečko. A ne moreš dat v eno izmed desetih ki jih že držiš v roki? Kr neki...
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#4712 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19484 posts

Posted 26 May 2011 - 08:41 PM

Na živce mi gre, ko mi kak lak intenzivne barve čisto obarva nohte, ko ga odstranim, kljub uporabi podlaka. Pa ne samo nohtov, tudi kožo okoli. Zdaj sem recimo odstranila en turkizen lak in mam cele roke pobarvane!! cry.gif
  • 0

#4713 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 27 May 2011 - 08:46 AM

Mal namoč v limono. smile.gif
  • 0

#4714 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 May 2011 - 09:20 AM

Malo mi gre na živce, ker nekateri uporabljajo FB samo in zgolj za samopromocijo; saj je ok, če enkrat nekaj nalepiš, da ljudje vidijo, s čim se ukvarjaš, ali kaj bi rad prodal, ne pa NON STOP. mad.gif
  • 0

#4715 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 27 May 2011 - 12:47 PM

QUOTE(Kinky @ 25. 5. 2011 - 22:09) View Post

Da še napišem, kaj sem jaz ponavadi naredila s temi majhnimi vrečkami: imela sem jih za biološke smeti (ja, pač, ker so zastonj), in ko sem nesla reciklirat, sem pač odprla vrečko, stresla ven biološke ostanke, in vrečko dala v kontejner za plastiko; tako, da sem opravila svojo 'dolžnost'. smile.gif

Ja, jaz tudi tak delam.

Mi pa gre na živce, ko en folk vrže biološke odpadke v keson za biološke odpadke kar v tej plastični vrečki lart.gif blink.gif . Mislim, ki jim je tu logika? Potem bi blo boljše, če bi kar vse skup vrgli v ostale ne pa da delajo svinjarijo med biološkimi. Ful me to razkuri mad.gif . Včasih celo vlačim tote plastične vrečke vun.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#4716 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14310 posts

Posted 31 May 2011 - 11:50 AM

Nizek pritisk. Namest vode bi lah že kavo pila ali pa nič jedla.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4717 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 01 June 2011 - 10:59 AM

Všečkaj izdelke v top ponudbi in sodeluj v nagradnem žrebanju!

Všečkaj? lol butl.gif
  • 0

#4718 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 01 June 2011 - 11:03 AM

Nad tem so se ravno pred kratkim zgražale, ja. Debilno. butl.gif
  • 0

#4719 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29996 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 June 2011 - 05:33 PM

da se kdo obesi na zvonec, ko se spravim ležat. in ne neha. grem odpret pa spet en dostavljalec hrane, ki ne zna brat - ja, tri cele črke so iste v priimku, rolleyes.gif! spraskala bom nalepko s priimkom dol z vrat, majkemi.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

• Guests

Posted 04 June 2011 - 06:11 PM

Midva sva zvonec že zdavnaj "onesposobla"
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users