Jump to content

SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja

• Please log in to reply
4771 replies to this topic

#4681 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89096 posts

Posted 19 December 2025 - 07:52 AM

Tole je pa zadnji clanek na RTV:
https://www.rtvslo.s...ankovica/767725
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4682 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17580 posts

Posted 19 December 2025 - 08:23 AM

Za kozlat. Čeprav, mene sploh ne preseneča, sej je bilo že precej jasno kako stvari stojijo, ko so enemu od sinov odpisali milijonske dolgove, pa ko mu kao niso mogli vročit pošte. Čudi me, da ga Lj kljub vsemu vedno znova izvoli za župana. 

Precej govoric je tudi, da Zorane pobere provizijo od raznih podjetji, ki delajo za MOL. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#4683 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18281 posts

Posted 19 December 2025 - 08:26 AM

En druzinski prijatelj, ki je elektricar, je enemu od sinov delal elektriko v 500m2 stanovanju za zeleznisko postajo. Polagali so mu takrat po tleh tudi ribjo kost. Zihr ma dobro sluzbo 🤭
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4684 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18252 posts

Posted 20 December 2025 - 07:49 AM

https://www.facebook...e/p/1Mm9XphrU2/

Zanimivo. Ce kliknem na link mi ga sploh ne odpre. Fantasticno.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4685 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25382 posts

Posted 23 December 2025 - 08:35 AM

Žižek: "O družbi izvemo več skozi popularno kulturo kot z opazovanjem idiotov in tega, kar delajo" - RTV SLO

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#4686 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18252 posts

Posted 23 December 2025 - 10:17 AM

Meni Jan Macarol na facebooku vsak dan malo dan pokvari s svojimi resnicami.
Tip spilling the truths all over.....ta danes za dober dan je bla tud bulls eye.

https://www.facebook...S40aB7S9Ucbxw6v

Ocitno ko kdo kaj takega napise avtomatsko linka ne mores nikoli tko kopirat da te vrze tja, kjer je napisano. Se dobro da imamo imgbox...

Aj8BbtEy_t.png 2os4OQxi_t.png
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4687 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17580 posts

Posted 23 December 2025 - 11:38 AM

Meni začuda ta link celo odpre, za ostale v tej temi mi je pisalo not found. 

Ne rečem, da tim nima mariskaj prav oz da da mogoče malo drugačen vpogled, ampak mi je pa tudi tak malo frajerček, objavlja žnj-x na dan, da ga bolj z rezervo jemljem. 

Enkrat sem njegovo mamo spoznala, mi pravo o njem, itak nisem mela pojma kdo je, ona pa taka fina, visoka dama, kao kako kdo njenega sina ne pozna. :D

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#4688 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20104 posts

Posted 23 December 2025 - 11:48 AM

Ne vem, kdo je to, ampak se strinjam z napisanim... O romih danes ni več besede recimo. Janković že dolgo krade, ampak očitno ima od tega veliko ljudi korist. 

Če sklepam po sebi, folku se verjetno ne da na ulice, dokler dokaj udobno živimo. 

• 0

#4689 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89096 posts

Posted 23 December 2025 - 11:54 AM

Aja, zakaj ga vedno znova volijo ... Ker je vseeno ogromno naredil za mesto in izjemno odziven je, na vsako prošnjo občanov se hitro odzove (oz. njegova ekipa).

• 0

― V. Van Gogh

#4690 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27956 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 23 December 2025 - 12:34 PM

Joj, kako ne morem tega argumenta 'ogromno naredil za mesto' - am, to je njegovo delo in ne, ne odtehta vse umazanije v ozadju. Smo imeli podobnega avtokrata 16 let, ki je 'ful naredil za mesto' (= v zameno za preobrazbo mesta v cenen lasvegas s svojimi pajdaši pokradel ogromno denarja, teroriziral vsakega, ki si je drznil pisniti proti njemu, vsakemu potencialnemu protikandidatu grozil na račun družine in še bi lahko naštevali). Ogledalo povprečnega volilca, bruh.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4691 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18252 posts

Posted 23 December 2025 - 12:35 PM

Mislim da bomo Slovenci kot narod prej stradali, kot vzeli vile v roke in sli na ulico. Pizdimo po kavcih in forumih, to je pa tudi vse. Mnenja nihce ne pove ali objavi naglas ker "kaj si bodo pa mislili" in rezultat je to, da tak narod lahko pac jebes do nezavesti...
Pa da se ne bomo narobe razumeli, tudi meni se ne da na ulice. In ker se nikomur ne da, smo kjer smo. Res ne vem kaj bi se moralo zgoditi da bi se narod kolektivno zganil. Ne pride mi na misel taksna strahota. Vsi vemo da kradejo, pa nam je kar vseeno....dokler je za cez mesec je v redu. Al kaj.

Tip mi deluje kot en manekencek ampak mi je vseeno kako izgleda. Vazno mi je kaj napise. Nekdo mora. Vsaj nekdo....
  • 0

#4692 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27956 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 23 December 2025 - 12:37 PM

Jah, dokler nam je dovolj udobno, spremembe ne bo (sama od sebe se pa sigurno ne bo zgodila, nihče pa ne gleda širše slike).
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4693 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89096 posts

Posted 23 December 2025 - 12:59 PM

Coco, se strinjam, samo napisala sem, zakaj ga vedno znova volijo. Jaz ga ne, odpredavam pa vsakič tistim, ki povejo, da ga.

• 0

― V. Van Gogh

#4694 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20104 posts

Posted 23 December 2025 - 01:11 PM

A ste pozabili na MB in Kanglerja? 

• 0

#4695 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18281 posts

Posted 23 December 2025 - 01:21 PM

Mi imamo tudi enega takega. Ditektor uprave al kaj ze, je bil pa se hujsi in je moral zaradi pritiska javnosti it (oz. je JJ tako zrihtal), ker je podpora padala. Kar Procentek so ga klicali, tako hudo je bilo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4696 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18252 posts

Posted 26 December 2025 - 12:44 PM

2eDPAxGm_t.png Ke2QuEdo_t.png OfVxIa1C_t.png SNNXt6a8_t.png
  • 0

#4697 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89096 posts

Posted 26 December 2025 - 03:17 PM

Dober zapis za tiste, ki ne delajo v gospodarstvu oz. firmah, ki se stalno razvijajo in so v koraku s časom (vključno z AI). Tistim, ki stagnirajo, se res slabo piše. 

Sicer je pa Slovenija še najbolj neprijazna do (samostojnih) podjetnikov, in to ne samo zadnjih nekaj let pod trenutno vlado.

• 0

― V. Van Gogh

#4698 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28439 posts

Posted 26 December 2025 - 04:34 PM

Jop se strinjam, to je neka preziveta miselnost.
  • 0

#4699 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18252 posts

Posted 26 December 2025 - 05:30 PM

Danes me je moj razsvetlil, da si za isto ceno rama placal letos x eur zdaj pa 8x x eur. Ce je 64 gb blo zacetek leta 200 e je zdaj 1600 e.
Cene racunalnikov bodo sle v nebo.
  • 0

#4700 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20104 posts

Posted 26 December 2025 - 07:26 PM

To je ful po medijih, nisi zasledila prej? Open IA je toliko pokupil, da ni ponudbe.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users