Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

#4681 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 10 September 2007 - 06:13 PM

jenna, KJE to piše na uni strani? sm že prej gledala, pa nism našla. oops.gif
sm šla pa dans v sanolabor v cityju vprašat, pa niso meli sad.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#4682 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 September 2007 - 06:15 PM

Tu maš Lavero. smile.gif

Ej, jaz sem jo tudi v City-ju iskala, pa je niso meli. Saj pravim, v nekaterih imajo in presenetljivo usred Lj ne. :s

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#4683 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 10 September 2007 - 06:34 PM

jenna. laverino stran oz. tole stran sm našla še predn sm postavla vprašanje. ampak nism našla podatka, kje omenjeno prodajajo, razen v internetni trgovini
  • 0

#4684 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 September 2007 - 06:58 PM

O, se opravičujem, malo sem počasna. wacko.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#4685 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 September 2007 - 07:04 PM

Mogoče bi meli v Sanolaborju, ki je v mestu.
Kalček se mi zdi naravnost oderuški mad.gif Edino, če bi Ljubljančanke skup stople, nabavle preko neta in si delile poštnino.

Sicer trenutno ne pridem v poštev, ker mam še starega za porabit. A ko bo...
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#4686 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 10 September 2007 - 07:56 PM

js mam šampona sam še za ene dvakrat, tko da bo počas treba hmm.gif
  • 0

#4687 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 September 2007 - 08:13 PM

QUOTE(Adriane @ 10. 9. 2007 - 19:07) View Post

V Kalčku v Lj, ne držijo mask za lase (onih v vrečkah). Prav tako so Vsi šamponi bili nad 7,70€ /le dva, sta bila po tako "nizki" ceni)! Vrtnični je bil 8,70€, prav tako se je večina ostalih gibala nad 8€ mad.gif
Govorim o Laveri.

What, emm, what, aah, what?!? ohmy.gif rolleyes.gif V Biotopicu stanejo šamponi enako, kot na spletni strani, torej vsi so 5.95€, razen vrtnični in mangov sta 6.59€. Matr, ponekod imajo res oderuške cene. Pa sej, če imate vi Muller, imamo pa lahko Celjani dobro založen in cenovno sprejemljiv Biotopic. Suffer. tongue.gif

Aja, babe, resno morate kupit Laverin šampon mleko vrtnic. Mislim, resno. Ker je super duper najboljši, cross my heart, realy.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#4688 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 September 2007 - 08:15 PM

V glavnem - DiLeMa, lahko bolj natančno opišeš, kje ta Biotopic je? Če se bom peljala v Lj, se bom v Cjelu še ustavila, jebemo mast.
  • 0

#4689 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 September 2007 - 08:17 PM

Biotopic je prav v našem City Centru. In sicer ne v pritličju, ampak v prvem nadstropju.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#4690 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 September 2007 - 08:18 PM

Hvala lepa!

• 0

#4691 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 September 2007 - 08:19 PM

[quote name='DiLeMa' date='10. 9. 2007 - 21:13' post='407070']
Aja, babe, resno morate kupit Laverin šampon mleko vrtnic. Mislim, resno. Ker je super duper najboljši, cross my heart, realy.
[/quote]

No če nas že tako rajcas pa mi še povej ali je fejst hranilen in z olji? Torej (ne)primeren za mastne lase? biggrin.gif

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#4692 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 September 2007 - 08:19 PM

Biotopic je heaven on earth! Same oči so te tam!
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#4693 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 September 2007 - 08:21 PM

Sarah, na teh naravnih šamponih je nekaj, kar si ne znam razložit. Kljub vsebnosti hranljivih olj sploh niso težki, ampak naredijo lase zelo krepke in zračne. Meni se zdi, da mi celo dlje ostanejo sveži. Verjetno zato, ker so res popolnoma naravni in ne vsebujejo kakšnih obtežujočih silikonov in drugih umetnih mehčalcev. Pa lasišče imam krasno po teh šamponih, tako ful zdravo, ker je šampon zelo nežen (ampak vseeno ful temeljito umije). Če si še vseeno v dvomih, pa vzemi tistega mandljevo mleko, ki ne vsebuje olj. Pa sej je še veliko drugih, maš tudi šampon limonimo mleko za mastne lase in pomarančno mleko za volumen. Samo ne vem, če vsebujeta proteine oz. kakšna sta po sestavinah. Zihr sta zelo fajn, samo za vsebnost proteinov nisem zihr.

Adriane, tale Biotopic je res zelo dobro založen, takoj po odprtju je bilo še malo bolj bogo, zdej pa imajo praktično vse od teh naravnih zadev, sploh kar se tiče znamk Sante, Logona in Lavera imajo ves njihov rang, razen če res slučajno kaj zmanjka, kar pa se zelo redko zgodi. Pa prodajalke so zelo fajn, nič vsiljive, ampak znajo svetovat in kej pametnega povedat.
  • 0

#4694 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 10 September 2007 - 08:50 PM

Mene so sicer izkušnje prepričale da je večina vlažilnejših/mastnejših šamponov enostavno pretežkih za moje lase in brez predhodnjega testiranja sploh ne kupujem več.

QUOTE(_M_ @ 10. 9. 2007 - 18:45) View Post

ne vem, kolk je nov? ene 3 €, pa poštnino plačam jaz...

Ok, velja, zs mi napiši z naslovom smile.gif .
QUOTE(Goddess @ 10. 9. 2007 - 19:07) View Post

Pri nas v NM ga še imajo. Jaz sem ga kupila 2 tedna nazaj pa jih je blo še okrog 15 na polički.

NM mi je pa predaleč wink.gif .

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#4695 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86740 posts

Posted 10 September 2007 - 08:57 PM

- Chanel Inimitable (Noir Brun)
- Dior Diorskin Sculpt Line-Smoothing Lifting Makeup - kao (010)
- Avene Cleanance K
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4696 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 10 September 2007 - 09:25 PM

QUOTE(DiLeMa @ 10. 9. 2007 - 21:13) View Post

torej, zdej sm že sama sebi sitna, ali kera ve, kje ga zagotovo prodajajo v LJ, razn v kalčku z oderuškimi cenami?
  • 0

#4697 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 September 2007 - 09:31 PM

Kliči jutri v Sanolabor (mesto) in poročaj tongue.gif

Center (za sodiščem)
Cigaletova 9, 1000 Ljubljana;
tel 01 439 79 80; 232 53 71

Dravlje
Celovška 280, 1000 Ljubljana
tel 01 510 85 19

Koseze
Ulica bratov Učakar 54, 1000 Ljubljana;
tel 01 510 84 48

Interspar Vič
Jamova 105, 1000 Ljubljana
tel 01 423 73 00

Nisi ti nekje tam v Kosezah doma ali pa sem zdaj zamešala hmm.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#4698 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 10 September 2007 - 09:33 PM

ne a si pozabla, da sva se menili za gobeee?? biggrin.gif
aha torej sanolabor smile.gif bom mal klicala jutri
  • 0

#4699 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 10 September 2007 - 09:46 PM

ohmy.gif pa nisi ti tu v bližini, če si od nekod daleč! (kaki stavek rolleyes.gif) Sem mislila, da pač hodiš sem nabirat.

Že vem, s kod si! Šla gledat zgodovino najinih pogovorov IPB Image builder.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#4700 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 10 September 2007 - 09:56 PM

moj tip je daleč, blizu kosez, ja biggrin.gifjs sm pa blizu
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users