Zanimivi linki
Posted 11 July 2013 - 08:34 AM
Posted 12 July 2013 - 07:51 AM
Mehičani so z neslavnega prvega mesta najdebelejših ljudi izrinili Američane. Tudi Slovence bi moralo skrbeti, saj si z Nizozemci delimo (visoko) 14. mesto.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 12 July 2013 - 10:19 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 12 July 2013 - 10:21 PM
Haha, komentar Simone Rebolj, kot vedno zmaga:
Retardirano, ne pa duhovito. Na nivoju petletnega otroka kot najmanj 80% vseh narodnjakarsko zabavnih proizvodov (vključno z raznimi bolj popularnimi rožicami). Kot bi bil narodov pečat v imenu zabave zaostalost v razvoju. Težko razumem, da jih ni sram. Mene je, ker sramotijo narod.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 12 July 2013 - 10:32 PM
Za tak folk bi morala bit neka oblika naravne selekcije ...
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 July 2013 - 10:41 PM
Se z vsemi močno strinjam.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 13 July 2013 - 04:38 PM
23 of the Creepiest Things Ever Said by Kids
24 More of the Creepiest Things Ever Said by Kids
25 More of the Creepiest Things Ever Said by Kids
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 15 July 2013 - 08:26 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 16 July 2013 - 10:10 AM
OMG kakšen car.
Posted 16 July 2013 - 09:22 PM
^ Zadnji odstavek je zmagovalen, da o jeziku ne govorim.
Ko sledimo prvinski način smo etični. Prvinski način se pokloni starodavnemu razmerju med lovcem in plenom – spoštuje živali, ki zato živijo avtonomna življenja.
Njihova smrt mora biti opažena, uboj pa čustven.
Neverjetno, na kaj se nekateri opirajo, da bi upravičili svoja grozodejstva. Brez vsake strokovne podlage, seveda.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 July 2013 - 06:25 AM
točno tak odziv sem pričakovala.
Posted 17 July 2013 - 06:36 AM
Če imamo na voljo različne načine prehranjevanja, bi pravzaprav morali izbrati tistega, ki povzroči najmanj trpljenja. Ko se zagovorniki pravic živali tako grdo sprenevedajo, so prepričani, da potem pač moramo jesti rastline namesto živali. Za enkrat ni pomembno kako zelo zgrešeno je to iz vidika človeškega razvoja ali zdravja! Zanima nas kaj je in kaj ni moralno! Dejstvo: Ob pridelavi žitaric trpi in umre 25-krat več čutečih živali na kilogram uporabnih beljakovin kot pri vzgoji govejega mesa, okoljska škoda pa je zaradi uporabe različnih sredstev še večja.
*there, there*
Me pa zanima kako se prehranjuje? Gre vsak dan v gozd na lov?
Posted 17 July 2013 - 06:46 AM
Ne vem, ne poznam človeka osebno.
Posted 17 July 2013 - 06:46 AM
OK.
Drugače pa seveda podpis pod Jino.
Posted 17 July 2013 - 06:47 AM
No shit
Posted 17 July 2013 - 06:50 AM
Posted 17 July 2013 - 07:59 AM
točno tak odziv sem pričakovala.
Barbarina, nimam nic proti tebi ali komurkoli, in sem se potrudila z 'odprto glavo' prebrat zgornji zapis, ampak njegova 'logika' zal drzi vode ravno toliko kot sito. Meni se zdi, da to ze na prvi uc ven bode, ampak me iskreno zanima, kako vse to skupaj ti osebno vidis - kaj ti gre skozi in kaj ne, ker mi je vse skupaj ena uganka in bi jo res rada razumela.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users