Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#4661 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27521 posts

Posted 24 May 2011 - 06:21 PM

Jaz po drugi strani sovražim, da jim vse pustijo, da se otroci derejo, mi mečejo stvari po tleh, mamice pa molčijo.

Poznam par osebkov, ki so se iz Stične pobrali pri sprejemu, ko jih je popisovala ena zelo debela medicinska sestra laugh.gif , toliko o tem, pa vsi so zdaj normalni, kot otroci so bili pa bucoti.
  • 0

#4662 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 24 May 2011 - 06:22 PM

QUOTE(ora @ 24. 5. 2011 - 19:21) View Post

Jaz po drugi strani sovražim, da jim vse pustijo, da se otroci derejo, mi mečejo stvari po tleh, mamice pa molčijo.

Ja, to tudi. Ampak, če je otrok priden, potem res ne vidim razloga. ermm.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#4663 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28077 posts

Posted 24 May 2011 - 08:32 PM

Poznam par osebkov, ki so se iz Stične pobrali pri sprejemu, ko jih je popisovala ena zelo debela medicinska sestra laugh.gif

laugh.gif

bucoti

Ooo kako mi je simpaticen ta izraz, ze 100 let ga nisem slisala. V otrostvu sem imela psa po imenu Buco. Ni bil debel. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4664 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 May 2011 - 07:33 AM

Kadar internetna povezava crkne ravno takrat, ko jo najbolj potrebuješ.
  • 0

#4665 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 25 May 2011 - 07:43 AM

Opravljanje.

Zadnjič sem od ene prijateljice izvedela nekaj o enem poročenem paru, ki ga bežno poznam, ker je en prijatelj od tega para in te moje prijateljice, naklan o njiju govoril res grde stvari. Oz. nisem vsega izvedela, ker sem jo ustavila, ko je začela govoriti. Kako so ljudje lahko zlobni, in prav uživajo, če govorijo o težavah drugih naokoli.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#4666 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27521 posts

Posted 25 May 2011 - 07:48 AM

Tudi meni gre na živce uživanje v tuji nesreči.

Ena od včeraj: da me folk tretira kot, da sem manjvredna. Pa naj bo to kdorkoli, včeraj kar ena baba... jaz bom ratala maščevalna bitch, resno!
  • 0

#4667 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24830 posts

Posted 25 May 2011 - 07:56 AM

QUOTE(Immortelle @ 24. 5. 2011 - 19:17) View Post

Če si že v javnosti takole upajo, ko jih vsi gledajo, kako je šele doma. sad.gif

Zakaj bi se sklepalo, da ima nekdo doma še slabši odnos do otroka, kot v javnosti. Pri meni je isti oz. doma ponavadi celo manj zahtevam/težim, saj ne more naredit neke škode.
Me prav nič ne zanima kdo vse gleda v javnosti. Če se pa kakšna pametna teta še zraven v debato spusti, jih pa še ona sliši evil.gif Ne prenesem, da se kdo postavi v vlogo njunih odvetnikov (sploh tašča rada dela, pa kakšna soseda, ali pa kakšna xy teta, ki je ravno na sprehodu).
Sploh se pa velikokrat zgodi, da ti v enem dnevu otrok že 10ič živc potegne in si ves napičen in tudi ko te nekaj normalno vpraša, si še vedno jezen nanj in odgovoriš pač v takem tonu.

Ne rečem, nekateri starši so perle; ampak zdaj res vidim, da otroci vedno stojijo na meji dovoljenega oz. imajo eno nogo že čez ... in ja poskušaš razumet, da je to v njihovi naravi, ampak žal vedno pa ne gre.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#4668 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 25 May 2011 - 08:23 AM

Se strinjam s Kami. Sicer nisem še mama, ampak sem pa miljon knjig na to temo prebrala in se mi zdi, da res ne moreš na podlagi ene scene, ki jo vidiš v javnosti, kar sklepati, da je doma še hujše. Otroci itak stalno preizkušajo meje, kar je normalno in da staršem pri tem že ob tako stresnem življenju včasih prekipi, se mi pa tudi zdi čisto jasno.

Pa še nekaj, meni bi tud šlo pomoje obupno na živce, da bi me ob kakšni otrokovi trmi ali kakšnem drugem konfliktu kakšen pametnjakovič prav obtožujoče gledal, ali celo kaj pripomnil v stilu "joj, ubogi otrok". evil.gif
  • 0

#4669 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 25 May 2011 - 08:43 AM

Se podpisem pod Kami.
Jaz se verjetno vcasih obnasam grozno do otrok, po mnenju nekoga, ki me vidi. Pac ne mores vedeti, kako se je ta lustna puncka obnasala prej. Mojadva (ne lastna smile.gif) otroka sta vcasih taka hudica in potem je samo ena navadna stvar, npr. "pozabil sem igraco notri" po 100-tih vprasanjih, ce imamo vse, pac prevec in odgovoris kot pac odgovoris, kar se ne pomeni, da otroke maltretiras in jim, ubosckom, ne privoscis igrace.

• 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#4670 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46182 posts

Posted 25 May 2011 - 09:59 AM

QUOTE(Kinky @ 25. 5. 2011 - 8:43) View Post

Opravljanje.

Kako so ljudje lahko zlobni, in prav uživajo, če govorijo o težavah drugih naokoli.
JA. rpg.gif
  • 0

#4671 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29996 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 May 2011 - 10:08 AM

ne gre mi najbolj na živce, mi je pa moteče: besno udrihanje po tipkovnici.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4672 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 25 May 2011 - 10:10 AM

^Da!
  • 0

#4673 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 25 May 2011 - 10:16 AM

QUOTE(Parvinder @ 25. 5. 2011 - 9:43) View Post

Se podpisem pod Kami.
Jaz se verjetno vcasih obnasam grozno do otrok, po mnenju nekoga, ki me vidi. Pac ne mores vedeti, kako se je ta lustna puncka obnasala prej. Mojadva (ne lastna smile.gif) otroka sta vcasih taka hudica in potem je samo ena navadna stvar, npr. "pozabil sem igraco notri" po 100-tih vprasanjih, ce imamo vse, pac prevec in odgovoris kot pac odgovoris, kar se ne pomeni, da otroke maltretiras in jim, ubosckom, ne privoscis igrace.

Ja, to je tudi res.
Verjetno me je presenetilo, ker sem v zadnjem času videla tako veliko tega. hmm.gif
Vem, da so otroci pametni in znajo hitro obrnit starše, če jim starši to pustijo. Sem na lastne oči videla tudi, kako dobri igralci so. Me je takrat kar šokiralo, ker si nisem mislila, da so tako majhni že tako preračunljivi. turned.gif

• 0

#4674 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 25 May 2011 - 11:31 AM

Na živce mi gre, da ima skoraj polovica ljudi, katere redno kličem po mobitelu, doma slab sprejem signala.

In potem vsaj v 4 od 5 primerov, ko jih kličem, ne slišim čisto nič, ali pa kar naprej prekinja zvok in se ne da sporazumevati.
Prav živce zgubljam zraven, še posebej, če sem v situaciji, ko mi bo kmalu zmanjkalo baterije ali pa se mi zelo mudi! wallbash.gif

Ali pa, ko sem kje, kjer ne morem ali nočem govorit na glas, pa se mi potem kdo zadere nazaj: daj govori bolj na glas, ker mam slab signal! pinch.gif
  • 0

#4675 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29996 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 May 2011 - 11:59 AM

JA! in pol to razložit moji materi, npr., da se ne pogovarja sama s sabo, da bi blo fajn, če jo tisti, ki ga kliče, tudi sliši. in da je mobilni telefon mobilni zato, da se lahko mogoče tut ene tri centimetre premakne, če se ti reče, da te prekinja. včasih ji kr skenslam klic, ker se ji še zdej ne da dopovedat, da je v hodniku bajte full slab signal.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4676 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86822 posts

Posted 25 May 2011 - 12:33 PM

Mi imamo doma tako slab signal, da ne morem enega pogovora dokončat, pa kaj naj? Sem na Simobilu, čez cesto pa pa je policijska postaja s 300 antenami. Jebiga.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4677 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23491 posts

Posted 25 May 2011 - 01:08 PM

QUOTE(Nincha @ 23. 5. 2011 - 23:14) View Post

Tko jst jem, baje je to ful nezdravo, in mi gre ful na živce fant, ker me STALNO opozarja na to. Pa sej vem, da mi dobro hoče, sam sploh ne morem več normalno jest z njim, ker se skos dere name, da naj ŽVEČIIM! Haha. biggrin.gif

Jaz pa ful počasi jem. Fant me mora vedno čakat, ker ful hitreje poje in se mi včasih čudi, da sem tako počasna. Pa mu vedno rečem, da jem počasi zato, da uživam v hrani. Res ne maram hiteti, ker mi potem sploh ni v užitek. Prav tako ne maram jest med hojo. V tem primeru se raje usedem v kakšen park in v miru pojem.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#4678 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 May 2011 - 01:09 PM

Jaz tudi izjemno počasi jem.
In najbolj mi gre na živce, ko fant precej prej poje in potem me tako lepo gleda, ko se še jaz krmim.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#4679 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28077 posts

Posted 25 May 2011 - 01:14 PM

QUOTE(Kalypso @ 25. 5. 2011 - 10:59) View Post

JA. rpg.gif

+1

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4680 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23491 posts

Posted 25 May 2011 - 04:07 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 25. 5. 2011 - 14:09) View Post

Jaz tudi izjemno počasi jem.
In najbolj mi gre na živce, ko fant precej prej poje in potem me tako lepo gleda, ko se še jaz krmim.

Jaz rabim več časa, da pojem tudi zato, ker se pogovarjam med jedjo. biggrin.gif Pri meni je isto, potem me gleda, kako jem in imam občutek, da moram hitro do konca pojest, da me ne bo čakal. Čeprav ponavadi reče, naj kar v miru pojem, da se ne mudi. smile.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users