Ana, kakšne fluffy tačke ma, ijooooj. Koliko mucov pa mate zdej, samo enega? Drugač pa še ne vem, kaj bom z našim zajcom, ko bo večji, kar prosto spuščen ne bo ves čas, samo, če ga bom lahko mela na očeh, sicer še prehitro najdejo kakšne kable, ali pa zaidejo za kakšne omare.
Slike vaših hišnih ljubljenčkov
Posted 21 June 2012 - 09:14 PM
Ana, kakšne fluffy tačke ma, ijooooj. Koliko mucov pa mate zdej, samo enega? Drugač pa še ne vem, kaj bom z našim zajcom, ko bo večji, kar prosto spuščen ne bo ves čas, samo, če ga bom lahko mela na očeh, sicer še prehitro najdejo kakšne kable, ali pa zaidejo za kakšne omare.
After all this time?
Always.
Posted 21 June 2012 - 09:18 PM
Dve muci imamo, Mišo in Tačko. Ampak sta si fuul podobni, ker sta od iste mamice.
Drugače pa zajec ne smrdi, samo čistit ga moraš dovolj pogosto.
Posted 21 June 2012 - 09:21 PM
Posted 22 June 2012 - 10:23 AM
Njaprej praznovanje Zofijinega rojstnega dneva(idejo povzemam po Sarah)
IMG_0323.JPG 2.08MB
101 downloadsSissijin:
IMG_0362.JPG 2.06MB
135 downloadsPa še Zofijino razdejanje
IMG_0173.JPG 2.13MB
124 downloadsPolila je eksterne barve od tiskalnika-madež levo
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 22 June 2012 - 10:39 AM
Posted 22 June 2012 - 10:58 AM
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 22 June 2012 - 05:01 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 22 June 2012 - 05:12 PM
Posted 22 June 2012 - 05:22 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 June 2012 - 08:35 PM
Evo ga naš zeko, na žalost sem ga bolj na hitro samo v kletki slikala...drugače ga dostikrat malo po vrtu spustimo.

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 23 June 2012 - 08:36 PM
After all this time?
Always.
Posted 23 June 2012 - 09:41 PM
Frčica, ti si pa ready za otroke, da meni tako naredi po bajti, se mi strga. : D
Kinky, ne se tiiii s hurkami in dički!
Posted 23 June 2012 - 09:51 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 23 June 2012 - 09:52 PM
ZAJČKA MAM!!!
![]()
Mal je blo drame, joj!
Sosed od babice goji zajčke, včasih jih je mel po 350, zdaj samo še 15. Totalno popolnoma sem se zaljubila v enega, v sekundi, ko sem ga zagledala. Osem mladičkov je bilo, starih točno en mesec (včeraj), ko sem odprla kletko, so se vsi razbežali, samo ta pikica je sedela ob vhodu in me zvedavo gledala. Bili so še pri mamici, ampak že kakšen teden niso pili več mleka, ker ga mami ni imela. In sva s tem sosedom pred kletko, jaz cartam malčka, on pa gleda mamico, nekaj čudna je bila, kar pustila se mu je premetavat, ponavadi se baje ful upira. Grem jaz zajčka kazat očiju, veslo skačem okrog, v tistem pride sosed, da je mamica umrla.
KAr tako! Baje je bila že nekaj časa čudna, ni imela mleka, dlako je imela čudno, skoraj nič ni jedla in ogromno ležala, pa že spet je bila breja... In je kar umrčkala, moja pikica je pa sirota ostala.
Potem mi je pa še povedal sosed, da jih ima on itak za meso in da bo delal zrezke iz njih čez kakšen mesec, sem ga pa samo popokala in zdaj je MOOOOOJ. Piki piki.
After all this time?
Always.
Posted 23 June 2012 - 09:58 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 June 2012 - 10:00 PM
After all this time?
Always.
Posted 23 June 2012 - 10:04 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 23 June 2012 - 10:20 PM
Posted 24 June 2012 - 02:20 AM
Aja nisem zasledila, kako mu je ime? Al je Piki Piki?
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 24 June 2012 - 10:24 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users