Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#4641 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26069 posts

Posted 24 May 2011 - 08:34 AM

QUOTE(Coco* @ 23. 5. 2011 - 23:51) View Post

Immortelle: v Šentvidu pri Stični je. Ful znancev je bilo že tam, teta je pred leti prepričevala mamo, naj me pošljejo tja, ker sem bila po njenem bolano suha, naj me naučijo, kako se zdravo zredit.

;)
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#4642 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 24 May 2011 - 08:37 AM

Moj brat je tudi hodil v stično. Kake 13 let je bil star. Mu ni pa nič pomagalo. Še vedno je tak kot je bil biggrin.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#4643 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86821 posts

Posted 24 May 2011 - 10:08 AM

QUOTE(Ana @ 23. 5. 2011 - 23:50) View Post

Jina ne rabiš odgovorit ampak : najprej si bla predebela, potem si imela anoreksijo, zdaj pa si ok ? blink.gif

Ja, itak, saj sem že 4 leta kul.

QUOTE(Ana @ 24. 5. 2011 - 9:27) View Post

Ti tabori so sick. Nikoli ne bi svojega otroka silila v kaj takega. rolleyes.gif

Nihče me ni silil, in niti najmanj ni sick, naučijo te zdravega načina življenja. Predlagali so mi, hotela sem pa sama it.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4644 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 May 2011 - 10:11 AM

QUOTE(Coco* @ 23. 5. 2011 - 23:51) View Post

Immortelle: v Stični je. Ful znancev je bilo že tam, teta je pred leti prepričevala mamo, naj me pošljejo tja, ker sem bila po njenem bolano suha, naj me naučijo, kako se zdravo zredit.

Jaz sem tudi bila tam, ker sem bila kao presuha. Najhujša nočna mora cry.gif Po treh dneh sem zbežala domov. Pa tudi sicer je bil po mojem mnenju celoten način sfaljen. Ne moreš imet skupaj otroke ki hujšajo in tiste ki se morajo zredit. Posledično sem jaz za malico dobivala prepečenec in sadje. Wtf.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#4645 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86821 posts

Posted 24 May 2011 - 10:20 AM

Mi nismo bili skupaj.

• 0

― V. Van Gogh

#4646 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 May 2011 - 10:23 AM

Hmmm, mogoče sem jaz zamešala kaj. Ampak ne.. Stična je bila. hmm.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#4647 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 24 May 2011 - 11:41 AM

Je že Anouk rekla, ŠENTVID pri Stični. To ni spet tako narazen, ampak tako blizu pa spet ne. biggrin.gif tongue.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#4648 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 24 May 2011 - 01:06 PM

Ja, jz sm bla tud v tem kampu v Šentvidu pri Stični laugh.gif
Sam jz sm misnla, da sm šla zarad bronhitisa tja?!

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#4649 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17556 posts

Posted 24 May 2011 - 01:15 PM

Center za zdravljenje bolezni otrok v Šentvidu pri Stični je bolnišnica, kjer se opravlja dejavnost rehabilitacije kronično bolnih otrok v starosti od 0 do 19 let in sicer za vsa bolezenska stanja.
biggrin.gif

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4650 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 24 May 2011 - 01:18 PM

ahaaa, ok biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#4651 malička

malička

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 278 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 24 May 2011 - 01:21 PM

QUOTE(Nincha @ 23. 5. 2011 - 23:14) View Post

Tko jst jem, baje je to ful nezdravo, in mi gre ful na živce fant, ker me STALNO opozarja na to. Pa sej vem, da mi dobro hoče, sam sploh ne morem več normalno jest z njim, ker se skos dere name, da naj ŽVEČIIM! Haha. biggrin.gif

Ampak vem zakaj tko jem, še v OŠ smo mel pač 20min za kosilo, pa preden si prišel do jedilnice, stal v vrsti, dobil itd., ti je ostalo glih 5min za pojest. In takrat sem se navadla hrano metat vase, in še vedno jem fuuuul hitro. Kebab sem (zdaj ga ne jem več cool.gif ) vedno pojedla prej od fanta.

Bivši fant je vedno metal hrano vase. Vedno sem imela občutek, da je na tekmovanju v hitrostnem basanju. Prav neprijetno je mi je bilo, ker sem jedla še 20 min po tem, ko je on bil že sit.
  • 0
Vedno je bolje obžalovati nekaj, kar smo storili, kot pa nekaj česar nismo!

#4652 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14310 posts

Posted 24 May 2011 - 01:23 PM

QUOTE(Podgana @ 24. 5. 2011 - 14:15) View Post

Center za zdravljenje bolezni otrok v Šentvidu pri Stični je bolnišnica, kjer se opravlja dejavnost rehabilitacije kronično bolnih otrok v starosti od 0 do 19 let in sicer za vsa bolezenska stanja.
biggrin.gif

Podgana, štuliš se v ančkino vlogo laugh.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4653 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 24 May 2011 - 01:34 PM

dry.gif

laugh.gif
  • 0

#4654 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 May 2011 - 05:16 PM

Jaz poznam dva, ki sta bila v Stični. Oba bi mogla shujšat. Ta fant je bil še zmeri bolj okrogel, ne pa debel pa ful je lepo vzdrževal težo. Ko so pa punco prišli starši iskat so jo pa peljal na celo požrtijo, kao za nagrado. huh.gif Je pa tud men sfaljen način, majo omejitev kalorij, potem pa cel dan nič ne jejo, da lahko potem zbašejo celo vrečo čipsa. Uau, res.
  • 0

#4655 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86821 posts

Posted 24 May 2011 - 05:20 PM

Očitno se je od takrat, ko sem bila jaz tam, precej spremenilo. Mi smo imeli 5 obrokov na dan.

• 0

― V. Van Gogh

#4656 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27602 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 24 May 2011 - 05:24 PM

Sestrična je bila tam, pa ni bilo ravno tako, kot pravi PJ. Kot otrok je bila debela, pa ji je zdravnica priporočila Stično in je v 7. razredu šla. Na začetku ji je bilo valda težko, po vsej tisti hrani, ki jo je imela doma, da malica npr. samo skodelico grozdja, ampak je pa ful shujšala, so jim naredili prav načrt zdrave prehrane in vsega, pa se je tega držala še nekaj let po tem, ko je prišla nazaj domov, a sčasoma v malenkost manj strogi obliki, pa se je kljub vsemu zredila za nekaj kg, ampak ok, nehala je trenirat, ful se malo giblje, pol pa se počasi počasi nabere. Jaz bi zdaj prav z veseljem šla tja, da me naučijo nekega normalnega odnosa do hrane, ki ga nimam že pet let.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4657 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28073 posts

Posted 24 May 2011 - 06:03 PM

QUOTE(Coco* @ 24. 5. 2011 - 18:24) View Post

Jaz bi zdaj prav z veseljem šla tja, da me naučijo nekega normalnega odnosa do hrane, ki ga nimam že pet let.

Po mojih opazanjih bi to koristilo marsikomu od nas. Sva se ravno prej s prijateljico pogovarjali, cesa vsega ljudje ne "zdravimo" preko hrane.
Moti me tudi, da starsem drobnih otrok okolica tudi kar naprej tupi, da so predrobni in, da bi jih bilo treba sopati s hrano, ceprav so za moje pojme "predrobni" otroci cisto normalni (pustimo ob strani tiste, ki so suhceni zaradi kaksne bolezni). Vec je taksnih, ki so predebeli - lasje mi gredo pokonci, ko vidim, da ze dojenckom tlacijo sladko hrano v usta, da malo starejsi otroci ne znajo prezivljati prostega casa ob aktivnostih v naravi itd..
Jaz sem bila vedno drobna in nejesca, en cas si je mami delala skrbi potem si je pa rekla, umrla od lakote ne bo in me pustila pri miru ter se pozvizgala na vse nasvete "pametnih tetk". In mi nic ne manjka. : )

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4658 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27602 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 24 May 2011 - 06:07 PM

^^Podpis.
Pa kar se otrok tiče - nmj, ko greš po ulici, sploh ni več otrok, ki bi se igrali skrivanje ali lovit ali 'koliko je ura' ali votevr, važno, da ima mali najnovejši komp in mobitel in plejstejšn in greš! Meni je to ful žalostno no. Mi smo bili suhi ravno zaradi tega, ker smo zajtrkovali, stekli ven, ostali cel dan zunaj, vmes mogoče skočili domov po flašo vode, ker smo med nogometom umrli, potem pa se vrnili zvečer, ko so nas napadali komarji in se zunaj ni nič več videlo, takrat pojedli nekaj malega, se umili in šli spat, a današnji otroci tekajo po raznih jezikovnih tečajih in glasbenih šolah ali pa sedijo za računalnikom, kjer so fizično čisto pasivni, ni čudno, da sem prav prijetno presenečena, ko vsakih sto let vidim kakega normalnega otroka.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4659 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28073 posts

Posted 24 May 2011 - 06:10 PM

^^

JA!!!

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4660 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 24 May 2011 - 06:17 PM

Starši, ki so po nepotrebnem nesramni in nestrpni do svojih otrok. down.gif

Zadnje čase kar naprej videvam mamice, ki svoje otroke kar v javnosti nadirajo, jim grdo odgovarjajo na njihova čisto normalna vprašanja in jih nestrpno vlačijo za roko.

Danes je ena luštna punčka, stara ene 6 let, svoji mamici v trgovini pela neko pesmico, pa ji je njena mama tako grdo zabrusila, naj že "enkrat za vraga utihne", da me je kar zabolelo pri srcu. cry.gif
Punčka je bila potem tiho kot miška in žalostno gledala v tla.

Potem pa v našem bloku naletim na fantka in njegovo mamo, ki sta pred vhodom čakala na očka.
Fantek je bil žejen in je mamico lepo in vljudno prosil, da bi nekaj spil. Ona ga je gladko ignorirala. Ko sem vstopila, je fantek šel za mano in se ustavil pred vrati svojega stanovanja. Med tem, ko sem čakala na dvigalo, je mama prihrumela za njim, ga ful močno in grdo potegnila za roko in ga nadrla, češ da kaj si pa misli, da bo zdaj hodila zaradi njega nazaj v stanovanje, da bi že prej lahko razmišljal o tem, da je žejen in da naj kar pozabi na to. Prav drla se je na njega. Toliko, da ga ni udarila. ohmy.gif cry.gif

Če si že v javnosti takole upajo, ko jih vsi gledajo, kako je šele doma. sad.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users