QUOTE(Ancka Pomarancka @ 13. 5. 2011 - 9:24)

wait what? Naj gre pa zvečer laufat, če se boji "jutranje slabosti" 
Hja, meni tudi zelo ne pase jutranja/dopoldanska fizicna aktivnost, se po zajtrku raje ne, na tesce pa sploh ne pride v postev. Samo enkrat sla na tesce na kolo v osnovni soli in na cilju padla skupaj. Dobila sendvic in sok od uciteljice, da sem si opomogla. : )QUOTE(Špela @ 23. 5. 2011 - 10:06)

moj foter je isti, samo pri njem so stvari rahlo globlje, psihologija izgubljenega pisma pa to, zmeri se pa pol na mami znaša, zakaj ni pogledala, če je vse vzel?! mislim, koji faktor je tle mami?
ko mu pa reče, če ma vse, jo pa nahruli, naj ne teži. mislm, sindrom kroničnega nezadovoljneža or sth? Aha, pri nas doma je enako.Sicer tudi mene nervira vecno pozabljiv/raztresen folk, sploh v sluzbi. Pismu, ce ves, da si zmeden, daj si vsaj listek napisi, da ne bos KAR NAPREJ pozabljal. :E
Ceprav ... po svoje jim kar zavidam, da jim lahko tako dol visi za vse.QUOTE(Coco* @ 23. 5. 2011 - 14:15)

Na k mi grejo neumni ljudje, ki izjavijo nekaj nesmiselnega in neumnega in me po tem, ko jih skušam popravit in jim dopovedat, da nimajo prav, še drkajo v glavo, da jaz izpadem neumna in začnejo metat neke debilne primitivne fore na nivoju vrtca '2:1 je, itak ne moreš nič, midve imava prav', omajgaaaaaad, ubij se.
JA! Ce te kaj tolazi, z leti sem razvila sposobnost popolnega ignoriranja taksnega folka, se najraje se mu izognem, ce pa ze nanese, da smo v stiku, jih sploh ne poslusam, razmisljam o svojih stvareh in se cez pet minut zalotim, da sploh ne vem, o cem razpravljajo. Skode nobene, muhahaha.
QUOTE(Kami @ 23. 5. 2011 - 15:55)

Zdaj imam pa velikokrat problem, ko imam ene 3 torbice in VSAKIČ kaj pozabim prestavit iz ene v drugo ... in potem na lep sončen dan nosim dežnik, nimam pa labele, očal in ključev ali kaj podobnega 
Jaz vedno prestavljam vse. : D V vsaki torbici imam vedno hkrati tako deznik kot soncna ocala itd.. NNNP. : ))
Rape of the mind is a social disorder...