Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#4601 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 23 May 2011 - 08:56 AM

QUOTE(Kinky @ 23. 5. 2011 - 9:42) View Post

Joj, pa saj to je huje kot z otrokom. Na vrvici naj ima vse. twisted.gif

idea.gif

Pa kar naprej ga opozarjam, da ja ne bi kje spet kaj pozabil, a se še vedno zgodi. down.gif
Prav nesrečo ima glede tega.
Ja, neorganiziran je pa res - že od nekdaj. Dvomim, da se bo to kdaj spremenilo. sad.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#4602 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 May 2011 - 09:00 AM

Jaz pa temu ne bi rekla nesreča. Nesrečo imaš, če ti kdo kje kaj ukrade, ali pride do čudnega naključja in enkrat kje kaj pozabiš. To je nekaj popolnoma drugega, da odrasel človek ni sposoben poskrbeti za svoje stvari, sori. Da non stop pozablja stvari, kot so telefon, denarnica. Pa če si mu še rekla v avtu, in je rekel, da ima vse. Mislim, da je zelo raztresen in ima glavo v oblakih.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#4603 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 May 2011 - 09:02 AM

Pa da pozabiš vrečko na klopci, na kateri sediš. laugh.gif

• 0
Viens, reste ici!

#4604 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29996 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 23 May 2011 - 09:06 AM

ne vem sicer, katere stvari tu šteješ pod to, da ni njegova krivda, vendar vse tri naštete po mojem so po njegovi krivdi. mislim, a je klopca v CP kriva, daje pozabil vrečko? laugh.gif

moj foter je isti, samo pri njem so stvari rahlo globlje, psihologija izgubljenega pisma pa to, zmeri se pa pol na mami znaša, zakaj ni pogledala, če je vse vzel?! mislim, koji faktor je tle mami? pinch.gif ko mu pa reče, če ma vse, jo pa nahruli, naj ne teži. mislm, sindrom kroničnega nezadovoljneža or sth?

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4605 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 23 May 2011 - 09:58 AM

QUOTE(Špela @ 23. 5. 2011 - 10:06) View Post

ne vem sicer, katere stvari tu šteješ pod to, da ni njegova krivda, vendar vse tri naštete po mojem so po njegovi krivdi. mislim, a je klopca v CP kriva, daje pozabil vrečko? laugh.gif

laugh.gif Druge, katerih nisem napisala. smile.gif

QUOTE(Ana @ 23. 5. 2011 - 10:02) View Post

Ja! butl.gif
Takrat bi mu še lahko nekako pogledala skozi prste, ker so mu tik pred tem sporočili, da je njegov brat imel nesrečo (ki pa k sreči ni imela nobenih hujših posledic). Ampak vseeno, no...
Jaz sem čisto drugačna in mi te stvari ne grejo v glavo. ermm.gif

Pa vedno, ko kaj pozabi, čisto znorim, ampak zdaj mi pa že rahlo dol visi.
Če ga ne izuči, mu pač ne morem pomagat. Mislim, da si bo zdaj dal delat že en tretji set dokumentov. cry.gif

• 0

#4606 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 23 May 2011 - 10:24 AM

QUOTE(Ana @ 23. 5. 2011 - 10:02) View Post

To se je tudi meni zgodilo enkrat. Sem pa mela v vrečki telovadne copate, ker je bilo po pouku. Ko so me prišli iskat, sem kar šla v avto in vrečka je ostala tam. Še dobro, da je to vidla ena prodajalka s sosednje trgovine, mi šla iskat vrečko in mi jo naslednji dan vrnila cry.gif
Je pa res, da se mi je to zgodilo enkrat.
Verjamem pa da ti gre na živce, če se mu to tako pogosto dogaja, to pa res ni več normalno.

Je pa moja kolegica ista!
Drugače je ful pridna punca, ampak je zelo raztresena že od kar jo poznam. In to vsi vejo. Mislim, da ima že tretjo študentsko izkaznico, ker je dve izgubila, pa nov indeks bi mogla it delat, da ne govorimo o tem, kolikokrat je že izgubila ključe od študentskega doma - ima tudi že en tretji ključ ermm.gif
Pomoje se tle sploh ne da pomagat, js sm ji stokrat rekla, naj pazi. Zadnjič je na busu pozabla prenosnik, ker ga je mela pod stolom smile.gif Še dobro, da se je doma spomnila in da sem jaz šla 10min dlje z busom, da sem ji lahko pobrala. Ma svašta res, ...

• 0

#4607 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27602 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 23 May 2011 - 01:15 PM

Na k mi grejo neumni ljudje, ki izjavijo nekaj nesmiselnega in neumnega in me po tem, ko jih skušam popravit in jim dopovedat, da nimajo prav, še drkajo v glavo, da jaz izpadem neumna in začnejo metat neke debilne primitivne fore na nivoju vrtca '2:1 je, itak ne moreš nič, midve imava prav', omajgaaaaaad, ubij se.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4608 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27602 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 23 May 2011 - 01:42 PM

Še ene stvari, ki mi gre na živce, sem se psomnila, in sicer blazno navduševanje Američanov nad Italijo, prav obsedeni so z njo.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4609 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18667 posts

Posted 23 May 2011 - 02:50 PM

Immortelle, tvoj fant je isti kot jaz. butl.gif Jst sem tut že pozabla mobitel v kinu, pa v čakalnici ortodonta, pa na zadnjem zicu avta 13834975834563x, trenutno pa že 4. dan nimam pojma, kje so moji ključi od stanovanja. butl.gif A jebiga... laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#4610 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24830 posts

Posted 23 May 2011 - 02:55 PM

Jaz sem celo osnovno in srednjo šolo zgubljala dežnike. Sploh, če je bil zjutraj dež, ko sem šla pa domov, je pa že nehal. Mami je norela.

Zdaj imam pa velikokrat problem, ko imam ene 3 torbice in VSAKIČ kaj pozabim prestavit iz ene v drugo ... in potem na lep sončen dan nosim dežnik, nimam pa labele, očal in ključev ali kaj podobnega cry.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#4611 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 23 May 2011 - 02:59 PM

To z dežniki mi je pa poznano. laugh.gif
  • 0

#4612 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 23 May 2011 - 03:01 PM

QUOTE(Kami @ 23. 5. 2011 - 15:55) View Post

[size=1]

Zdaj imam pa velikokrat problem, ko imam ene 3 torbice in VSAKIČ kaj pozabim prestavit iz ene v drugo ... in potem na lep sončen dan nosim dežnik, nimam pa labele, očal in ključev ali kaj podobnega cry.gif

jaz, ko pridem domov, vedno VSE zložim iz torbe, na eno posebno poličko v omari cool.gif

zgubljam in pozabljam stvari, pa tudi jaz,na veliko biggrin.gif še posebej pozimi rokavice, pa dežnike seveda tongue.gif

• 0

• Guests

Posted 23 May 2011 - 03:20 PM

Moj fant tud konstantno pozablja in zgublja stvari. Osebnega dokumenta nima več nobenega (se mi zdi), zdravstveno kartico ima že tretjo ( s tem, da je isti dan, ko so mu poslali novo, najdu staro). Stalno tudi zgublja daljinca, ker ga skos s sabo nos po stanovanju (ne vem, zakaj rolleyes.gif ). Živcira me, ker vedno zamujava, ko zadnji moment iščeva stvari, ki jih je "založu".
Rastresen je totalno. Resno se sprašujem, kako se sam obleče zjutri hmm.gif

Coco, se strinjam glede Američanov....kar se njih tiče, mi gre itak ogromno stvari na živce...
  • 0

#4614 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28073 posts

Posted 23 May 2011 - 03:33 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 13. 5. 2011 - 9:24) View Post

wait what? Naj gre pa zvečer laufat, če se boji "jutranje slabosti" laugh.gif

Hja, meni tudi zelo ne pase jutranja/dopoldanska fizicna aktivnost, se po zajtrku raje ne, na tesce pa sploh ne pride v postev. Samo enkrat sla na tesce na kolo v osnovni soli in na cilju padla skupaj. Dobila sendvic in sok od uciteljice, da sem si opomogla. : )

QUOTE(Špela @ 23. 5. 2011 - 10:06) View Post

moj foter je isti, samo pri njem so stvari rahlo globlje, psihologija izgubljenega pisma pa to, zmeri se pa pol na mami znaša, zakaj ni pogledala, če je vse vzel?! mislim, koji faktor je tle mami? pinch.gif ko mu pa reče, če ma vse, jo pa nahruli, naj ne teži. mislm, sindrom kroničnega nezadovoljneža or sth?

Aha, pri nas doma je enako.

Sicer tudi mene nervira vecno pozabljiv/raztresen folk, sploh v sluzbi. Pismu, ce ves, da si zmeden, daj si vsaj listek napisi, da ne bos KAR NAPREJ pozabljal. :E
Ceprav ... po svoje jim kar zavidam, da jim lahko tako dol visi za vse.

QUOTE(Coco* @ 23. 5. 2011 - 14:15) View Post

Na k mi grejo neumni ljudje, ki izjavijo nekaj nesmiselnega in neumnega in me po tem, ko jih skušam popravit in jim dopovedat, da nimajo prav, še drkajo v glavo, da jaz izpadem neumna in začnejo metat neke debilne primitivne fore na nivoju vrtca '2:1 je, itak ne moreš nič, midve imava prav', omajgaaaaaad, ubij se.

JA! Ce te kaj tolazi, z leti sem razvila sposobnost popolnega ignoriranja taksnega folka, se najraje se mu izognem, ce pa ze nanese, da smo v stiku, jih sploh ne poslusam, razmisljam o svojih stvareh in se cez pet minut zalotim, da sploh ne vem, o cem razpravljajo. Skode nobene, muhahaha.

QUOTE(Kami @ 23. 5. 2011 - 15:55) View Post

Jaz vedno prestavljam vse. : D V vsaki torbici imam vedno hkrati tako deznik kot soncna ocala itd.. NNNP. : ))
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4615 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 23 May 2011 - 03:52 PM

QUOTE(Ekaterina @ 23. 5. 2011 - 16:20) View Post

Zdravstveno kartico ima že tretjo ( s tem, da je isti dan, ko so mu poslali novo, najdu staro).
. Živcira me, ker vedno zamujava, ko zadnji moment iščeva stvari, ki jih je "založu".

Jaaaa!! slap.gif
Moj ima tudi že eno tretjo zdravstveno, s tem, da je prav tako potem našel "izgubljeno". Enako se je zgodilo s potnim listom in plačilno kartico. rolleyes.gif

QUOTE(Lo-Fi @ 23. 5. 2011 - 16:01) View Post

jaz, ko pridem domov, vedno VSE zložim iz torbe, na eno posebno poličko v omari cool.gif

Če bi se jaz tega lotila, bi trajalo, ker nosim kar veliko stvari v torbi. cry.gif
Kapo dol, da ti to uspeva.

QUOTE(Nincha @ 23. 5. 2011 - 15:50) View Post

Immortelle, tvoj fant je isti kot jaz. butl.gif Jst sem tut že pozabla mobitel v kinu, pa v čakalnici ortodonta, pa na zadnjem zicu avta 13834975834563x, trenutno pa že 4. dan nimam pojma, kje so moji ključi od stanovanja. butl.gif A jebiga... laugh.gif

laugh.gif Vidim, da se ne da nič naredit. Če si tak, si tak. laugh.gif
  • 0

#4616 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 May 2011 - 04:54 PM

QUOTE(Coco* @ 23. 5. 2011 - 14:15) View Post

Se strinjam!

Joj, jaz bi znorela, če bi bil moj fant tak. Jaz sem ful bolj taka kot on, ampak sem se v času najine zveze res ful spremenila. S tem je povezano sicer tut to, da sem vedno zamujala. biggrin.gif Zdaj pa nikoli nikamor ne zamudim in tudi ljudje ki zamujajo mi grejo na živce. biggrin.gif

• 0
Viens, reste ici!

#4617 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 May 2011 - 08:21 PM

Na živce mi grejo požrešni ljudje. AAAA!!!
  • 0
Viens, reste ici!

#4618 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 23 May 2011 - 08:22 PM

V kakšnem smislu, s hrano ali nasploh?
  • 0

#4619 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 May 2011 - 08:24 PM

S hrano. biggrin.gif
Moj bratranec je tipičen primer - si naročim pico na dom in on more vedno en kos probat. Ja fakkk, valda. Pa ne me narobe razumet, itak nisem fauš, ker sama cele pice ne morem pojest, pa gre potem v smeti, ampak pač princip. Halo - skos moreš nekaj po ustih mlet al kaj. Jem čokolino - more probat, jem karkoli, mora on probat. Pa razumem, da se ti včasih kaj zalušta, ampak on more skos!!! Ni čudno, da ma 15 kil preveč.
  • 0
Viens, reste ici!

#4620 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 23 May 2011 - 08:28 PM

Mene dostikrat naredi malo živčno, če mi kdo s krožnika hrano jemlje. Sem očitno kar posesivna, ko pride do hrane. laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users