Jump to content

SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja

• Please log in to reply
4607 replies to this topic

#4581 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17282 posts

Posted 10 February 2025 - 08:02 PM

Saj se bo sam naredil tako ;) Ne bos imel izbire in bos nesel zadnje ficnike privatniku.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4582 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 10 February 2025 - 08:45 PM

Potem se je par pametnih vzgalo,da vcasih je bilo delo vrednota, itak sami tisti,ki se danes najbolj za denarjem zenejo. Ja zadnjic sem mela zoom z mentorico pri mag.to je gospa ki mi je pred leti na polno tezila, ker sem zamujala na predavanja,ker sem redno studirala ampak sem bila tudi redno zaposlena, se na izpitu me je vrgla zato. Se me je spomnila in mi je povedala,kaksno sreco sem imela,da sem lahko studirala, da se danes toliko vlaga v deficitarne poklice, da so druge cisto poteptali.
  • 0

#4583 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 11 February 2025 - 10:22 PM

https://www.rtvslo.s...ec-tedna/736297
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4584 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16806 posts

Posted 26 February 2025 - 05:20 PM

Kako grozna je ta od Plestenjaka. In kako lustna je bila predtem.

https://www.moskisve...plestenjak.html
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4585 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16806 posts

Posted 28 February 2025 - 12:55 PM

Podcast z Iztokom Tomazinom. On je meni res en tak wau clovek. Je druzinski zdravnik v nasem zdravstvenem domu, urgentni zdravnik, zdravnik gorski resevalec in tudi direktor zdravstvenega doma, alpinist.... Ni ga fajn imet za zdravnika, ker je videl ze vse in se vec in se mi zdi da mu je tko, malo wtf ko kdo pride z glavobolom, ker je navajen res vsega....je malo nor, ampak zivljenje res zivi.
Je pa zacel zadnja leta ful raziskovati tudi vzhodnjasko medicino, meditacijo....tudi njegove knjige so dobre.

https://365.rtvslo.s...lizem/175111210
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4586 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 03 March 2025 - 08:04 AM

sva ravno včeraj v avtu poslušala ta podcast. Res je nor. Spoštovanja vreden ... ko poslušaš, dobiš občutek, da ima njegov dan vsaj 36 ur, kaj vse je že počel.

Sem prav pogooglala, da ženo uma; nekako pa mislim/upam, da nima otrok - ker od njega pa pri vseh "hobijih" res niso mogli prav nič imet. Mogoče se pa motim in je še predan in zelo prisoten oče  :P

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#4587 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 19 March 2025 - 02:41 PM

A kdo ve, če je ta tip še "zunaj"?
https://ljubljanainf...strelijo/279289

• 0

― V. Van Gogh

#4588 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 19 March 2025 - 03:29 PM

ena druga tema, kako leto nazaj, ko je bilo ful v medijih o unem psihopatu Abramoviču moja sodelavka ugotovi, da je bil on njen sošolec na srednji šoli :lol: Ne vem, kako ji je uspelo obiti novice izpred let, ko se je toliko njemu pisalo, da tega ni že prej ugotovila :D

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4589 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16806 posts

Posted 22 April 2025 - 04:15 PM

Ce se pa kej splaca poslusat, je pa to tale podcast. Kaksna zgodba, noro.

Simon Doma - Mami rekel da gre v Bosno, poklical iz venezuelskega zapora (najhujsega na svetu)

https://youtu.be/3D1...lKVwhAMHrP_Gg1T
  • 0

#4590 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 22 April 2025 - 09:50 PM

Ja res je. Sem cez vikend poslusala
Ze cakam knjigo, da pride v knjiznico

Se pa bojim, da bo tip povsod in se bo izpel, se predno bo knjiga dosegljiva. Po moje samo se intervjuje daje
  • 0

Put A Kilt On It!

#4591 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 23 April 2025 - 02:44 AM

Jaz sem ga tudi poslušala. Res zanimiv intervju in tudi tip, zelo prizemljen.

Kami, sej knjiga je že dosegljiva, a ni? Mislim, da jo lahko kupiš povsod že... Za knjižnice ne vem sicer.
  • 0

#4592 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16806 posts

Posted 24 April 2025 - 08:13 AM

https://www.rtvslo.s...strelili/743695

Kami, nekaj za Urosa (in zame) :D
  • 0

#4593 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16806 posts

Posted 05 May 2025 - 01:34 PM

Od Picija storije sem vidla na fb,pol pa se ta clanek. Ja nc, fajn se mate v Lublan!
Vidm da eni sploh ne trzajo vec ce en pistolo vn potegne, tok normalno je to.

https://www.24ur.com...o-streljal.html
  • 0

#4594 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 05 May 2025 - 01:39 PM

A ste kaj glede referenduma spremljale, boste šle volit v nedeljo?

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#4595 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 05 May 2025 - 01:47 PM

Sori, Fiona, ampak to je pa prav tista izjava nekoga, ki gre 2x na leto v center LJ pa 1x v BTC, Šiška je pa itak geto. :D 

• 0

― V. Van Gogh

#4596 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17282 posts

Posted 05 May 2025 - 02:24 PM

Ne mislit, da je kje drugje kaj boljse. Pac ne pride v medije. Jaz zivim v mehurcku, ampak mi moz pove stvari, da ti slabo rata. Pa ne iz Lj.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4597 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 05 May 2025 - 02:25 PM

po 25 letih v Lj (in to skoz v ornk blokovskih naseljih) me še za trenutek ni zaskrbelo, da bi se mi karkoli zgodilo. Kakor vidim, imajo itak tile majstri vedno med seboj obračune. Da ne govorim, kakšen "kriminal" je menda v Kamniku. Kolega je razlagal, da so si mafici v zadnje pol leta par avtomobilov med seboj zakurili. Sploh poročali niso več, po moje sploh niso več sledili kateri  kres po vrsti je bil.

• 0

Put A Kilt On It!

#4598 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16806 posts

Posted 05 May 2025 - 04:06 PM

Ja to je res, jaz pridem v LJ 2x na leto, pa se to po sili razmer :D
  • 0

#4599 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 06 May 2025 - 03:36 AM

A Tržič je pa brezmadežen 😜 strelski obračuni niso od včeraj, v LJ je seveda tega več, logično ker je mase ljudi na kupu več. Tk da tvoj komentar ni glih na mestu
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#4600 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16806 posts

Posted 06 May 2025 - 06:57 AM

Streljajo se glih ne, drugac je pa Albanistan.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users