Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#441 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 January 2006 - 10:22 PM

QUOTE(DiLeMa)
Princeska oboje pomoje ni dobr gor pacat. Sicer pa če maš to kremo, potem ne rabiš Gliss Kurjeve ... ker ta krema doda tudi zelo lep lesk. Jaz na tvojem mestu ne bi oboje gor pacala ker je preveč.

ok, potem bom pa prvo rajš to porabla, potem grem pa tisto kupit. bom rajš kšno šprico kupla biggrin.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#442 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 January 2006 - 10:25 PM

tash jst mam podobno barvo las, nimam pa kodrastih kot jih maš ti pa bi jih full želela. tko da- bodi ponosna wink.gif
  • 0

#443 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 January 2006 - 10:27 PM

QUOTE(TASH)
QUOTE(rea)
tash,jz mam tud take lase biggrin.gif pa mi tud niso všeč...skoz si jih ravnam biggrin.gif edin polet nekak trpim k je brez veze si jih likat...ah joj kok sva neumne a ne? biggrin.gif

Jaaa...hahaha biggrin.gif

tash a pa si jit ti tud na zraku posušiš al si kej v čop daš da maš take ? men gre najbl na kuuu.urac zima...ker bi kodre še furala,če mi ne bi ratali taki mehki,če me štekaš..?taki no,...polet je vse drgač...ne vem kaj jih pokonc drži..mislm,sj so tud pozim pokonc ampak...jaaa,sm se spomnla kaj je-pozim se velik hitrej zavozlajo no al kaj...joj biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#444 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 01 January 2006 - 11:01 PM

Nč u čop, ponavad si jih s fenom, poleti pa kr tko ane biggrin.gif Zdej si pa dajem use živo gor, da so bolj ravni blink.gif Polet so mi pa moji lasje čist kul...ne pa zdej pozim, k je vlaga pa ta šit in gre use u #kletvica# evil.gif Pa še posebi pozim s kkšno kapo, ker pol je pa res drek.. rolleyes.gif evil.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#445 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 January 2006 - 11:38 PM

QUOTE(TASH)
Nč u čop, ponavad si jih s fenom, poleti pa kr tko ane biggrin.gif Zdej si pa dajem use živo gor, da so bolj ravni blink.gif Polet so mi pa moji lasje čist kul...ne pa zdej pozim, k je vlaga pa ta šit in gre use u #kletvica# evil.gif Pa še posebi pozim s kkšno kapo, ker pol je pa res drek.. rolleyes.gif evil.gif

ja nos,j tko tud jz mislmn...ta vlaga k pride u kodre je kuu.urac a ne?full grši ratajo! drgač tist s čopom sm pa misnla zato k si ene dajejo v čop pa kitke pa to da majo pol kao skodrane! laugh.gif
  • 0

#446 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 01 January 2006 - 11:44 PM

LOL
Zarad vlage so pol čiiist čudni, pa kr neki naelektrni, pa kodri niso več lepi evil.gif Sam pol poleti, k gre, u morje ma pa spet preveč nakravžlane, tko da si jih morm pol fuul doug časa česat. da sploh normanlo zgleda ermm.gif rolleyes.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#447 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 01 January 2006 - 11:51 PM

QUOTE(TASH)
LOL
Zarad vlage so pol čiiist čudni, pa kr neki naelektrni, pa kodri niso več lepi evil.gif Sam pol poleti, k gre, u morje ma pa spet preveč nakravžlane, tko da si jih morm pol fuul doug časa česat. da sploh normanlo zgleda ermm.gif rolleyes.gif

mah,,...jz se bom kr preselila nekam k je skoz sonce pa nč dežja biggrin.gif
  • 0

#448 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 02 January 2006 - 12:12 AM

No, jst tut biggrin.gif
  • 0

- Buddha

#449 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 02 January 2006 - 10:00 AM

QUOTE(TASH)
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
IPB Image
Pa recimo, da mam ponavadi, še malenkost bolj \"skraužlane\" biggrin.gif A bi prjela tale kremca??? twisted.gif

ooo woooow!jaz si grem po tigija!adijo!
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#450 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 January 2006 - 11:58 AM

[quote=rea][quote=TASH]Nč u čop, ponavad si jih s fenom, poleti pa kr tko ane biggrin.gif Zdej si pa dajem use živo gor, da so bolj ravni blink.gif Polet so mi pa moji lasje čist kul...ne pa zdej pozim, k je vlaga pa ta šit in gre use u #kletvica# evil.gif Pa še posebi pozim s kkšno kapo, ker pol je pa res drek.. rolleyes.gif evil.gif[/quote]
ja nos,j tko tud jz mislmn...ta vlaga k pride u kodre je kuu.urac a ne?full grši ratajo! drgač tist s čopom sm pa misnla zato k si ene dajejo v čop pa kitke pa to da majo pol kao skodrane!

Jaja, vidve se kr norca delajta. Jaz pa mam čisto ravne lase in bi dala vse za skodrane pa jih nimam, in potem si delam kitke hehehehe. tongue.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#451 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 January 2006 - 12:00 PM

[quote=¤PunChkA¤][quote=rea][quote=TASH]Nč u čop, ponavad si jih s fenom, poleti pa kr tko ane biggrin.gif Zdej si pa dajem use živo gor, da so bolj ravni blink.gif Polet so mi pa moji lasje čist kul...ne pa zdej pozim, k je vlaga pa ta šit in gre use u #kletvica# evil.gif Pa še posebi pozim s kkšno kapo, ker pol je pa res drek.. rolleyes.gif evil.gif[/quote]
ja nos,j tko tud jz mislmn...ta vlaga k pride u kodre je kuu.urac a ne?full grši ratajo! drgač tist s čopom sm pa misnla zato k si ene dajejo v čop pa kitke pa to da majo pol kao skodrane!

Jaja, vidve se kr norca delajta. Jaz pa mam čisto ravne lase in bi dala vse za skodrane pa jih nimam, in potem si delam kitke hehehehe. tongue.gif[/quote]

no, jst nimam čist ravnih las, ampak si tud kitke delam... jebiga, k da kdo ve, k me vidi na ulci 8) kr naj si folk misli kok mam lepe lase laugh.gif
  • 0

#452 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 January 2006 - 02:16 PM

Hehe Princeska, jaz si vedno na mokre laske kitke naredim in potem si jih zjutraj komaj spustim. Pa mi je luškana frizurca.... pa drži tut do naslednjega pranja..
  • 0
Viens, reste ici!

#453 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 02 January 2006 - 02:23 PM

QUOTE(¤PunChkA¤)

Jaja, vidve se kr norca delajta. Jaz pa mam čisto ravne lase in bi dala vse za skodrane pa jih nimam, in potem si delam kitke hehehehe. tongue.gif

IPB Image
lala LOL laugh.gif
  • 0

- Buddha

#454 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 January 2006 - 02:47 PM

IPB Image
  • 0
Viens, reste ici!

#455 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 02 January 2006 - 03:22 PM

QUOTE(¤PunChkA¤)
Hehe Princeska, jaz si vedno na mokre laske kitke naredim in potem si jih zjutraj komaj spustim. Pa mi je luškana frizurca.... pa drži tut do naslednjega pranja..

ej isto men... sam a si ti zihr da maš ravne lase? k men je frizerka rekla, da če ti zdržijo kodrčki do naslednjega pranja potem zihr nimaš naravno čist ravnih las.
ker moja frendica si jih tud včasih naredi, in ji še isti dan skupi padejo.

tko da mava srečo laugh.gif
  • 0

#456 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 02 January 2006 - 04:57 PM

QUOTE(TASH)
QUOTE(¤PunChkA¤)

IPB Image
lala LOL laugh.gif

sj sm se sam hecala,no rolleyes.gif laugh.gif biggrin.gif

QUOTE(lala)

ooo woooow!jaz si grem po tigija!adijo!

biggrin.gif :toothy4:
  • 0

#457 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 January 2006 - 02:56 PM

.
Kaj zdaj bejbe? A je že katera konkretno kaj šnofala za Tigi izdelki za telo? Cene?

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#458 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 04 January 2006 - 03:05 PM

[quote=Jenna].
Kaj zdaj bejbe? A je že katera konkretno kaj šnofala za Tigi izdelki za telo? Cene?

.

Jst se že celo večnost matram, da bi najdla sestavine na netu. cry.gif
Cene:
shower geli 2200
losjoni 2800
tiste dišeče šprice ene 3500
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#459 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 January 2006 - 03:16 PM

.
Jaz sem tudi zaj iskala sestavine, pa jih ne najdem. No ja, cene so pa še kar sprejemljive za Tigi.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#460 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 January 2006 - 11:48 AM

Cene niti niso sprejemljive, vsaj kar se sestavin tiče ... sicer sem pogledala res ultra na hitro in ne morem garantirat da je res, ampak meni se sestavinsko zadeve zdijo zgolj povprečne.

Sem pa vse prevohala ko zmešana in tista zadeva z melono je božanska ... prav tako cookie ... in ona pomarančna ... in verry berry ... biggrin.gif biggrin.gif Čeprav melonina mi je NO 1!!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users