Jump to content

Photo

Avtošola in inštruktorji

• Please log in to reply
542 replies to this topic

#441 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 22 October 2008 - 01:12 AM

Ja, fak je to drago, sploh ne vem če mam dnar da nrdim izpit, matr.
To sploh ni pocen, če sešteješ zdravniški pa cpp pa društven pa vse ure, pa vozniška, škoda, k znam zračunat kok me to pride. laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#442 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 22 October 2008 - 07:10 AM

45 min je trenutno €22. down.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#443 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 22 October 2008 - 05:38 PM

Za sabo imam prvo uro vožnje z novim inštruktorjem. Sploh ni primerjave, kako bolj sproščeno sem danes vozila ali pa prej.

Ubistvu me je un inštruktor prej veliko naučil, samo da js tega znanja pri njem nisem mogla pokazat, ker sem bila skoz živčna. Mene je njegova prisotnost res ful nervirala.

Ta, zdejšnji je pa bolj sproščen. Se tudi vidi, da ima kilometrine še pa još za sabo. Je ful tak prijazen možakar in vse obrne na hec. Meni je to ful dobro, ker sem potem lahko bolj sproščena.

No sej sva se z onim prej tud na cajte zafrkavala, ali pa prepirala. Mene je pri njem najbolj motilo to, da mi je deloval hladen in aroganten. Tega pa js pri folku ful ne maram. Zdejšnji je pa ravno kontra temu.

Ta zdejšnji ima meni osebno ful boljši pristop, vse pove kar vprašam. Tudi, če vprašam največjo traparijo, mu ni noben problem odgovorit. Pomagu mi je tudi ene pole rešit, ker mi neki ni bilo jasno. Pri onem prej, mi je blo že bed kej takega prosit.
Pri tem mi je všeč tudi to, da me sprašuje med vožnjo, kaj pomenijo znaki, ipd,...
  • 0

#444 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 24 October 2008 - 06:31 PM

Nardila sem občinske, tako da sedaj še malo ur in društvena, potem pa glavna. Mejbi mi celo rata narest izpit, tako kot sem si zamisla, jupi! thumbup.gif
  • 0

#445 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 24 October 2008 - 10:46 PM

Pa majo kake akcije za študente v teh avtošolah ?
Tko kt majo za srednješolce, no vsj mel so.
  • 0

#446 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 26 October 2008 - 11:34 AM

Pri nas ni akcij za študente, niti za srednješolce. To je najštevilčnejša populacija v avtošolah, bi prej delali kake akcije za 50+. :=) Sem pa jaz delala v avtošoli, ki je imela fuuuuul zakon lastnika, in je rad dal 50% popust pri CPPjih in tako.

Se pa ogromno zapravi za izpit, pomoje nekje okrog 1000 € če narediš s povprečnim številom ur.
  • 0

#447 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25907 posts

Posted 27 October 2008 - 07:54 PM

mene pa zanima, če mi lahko katera iz Mb priporoči kšnega inštruktorja? ker mam dost cjazenja po Lj (in inštruktorja :thumbdown: ).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#448 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 28 October 2008 - 04:44 PM

QUOTE(Freya_ @ 26. 10. 2008 - 11:34) View Post

Pri nas ni akcij za študente, niti za srednješolce. To je najštevilčnejša populacija v avtošolah, bi prej delali kake akcije za 50+. :=) Sem pa jaz delala v avtošoli, ki je imela fuuuuul zakon lastnika, in je rad dal 50% popust pri CPPjih in tako.

Se pa ogromno zapravi za izpit, pomoje nekje okrog 1000 € če narediš s povprečnim številom ur.

Ja, Freya, je dost logično in res, kar si napisala.
Samo se nas pa tud velik šolarjev voz z busi, pa mamo najbolj pocen za mesečno kupt. Pa sm misla, a veš.
Sicer pa smo tud najbolj broke populacija, hehe.
  • 0

#449 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 29 October 2008 - 02:06 PM

QUOTE(Immortelle @ 22. 10. 2008 - 7:10) View Post

45 min je trenutno €22. down.gif

V Kranju pri Stopu je ura 20€, pri Humarju je prvih 10 ur 13€, vsaka nadaljna pa 19€, na Jesenicah so pa vse po 25€ za 45 minut vožnje smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#450 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 29 October 2008 - 02:52 PM

Urškolinkica, samo to velja za dijake, za študente in ostale pa mislim, da ne ali pač?
  • 0

#451 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 29 October 2008 - 05:07 PM

QUOTE(rea @ 28. 10. 2008 - 16:44) View Post

Ja, Freya, je dost logično in res, kar si napisala.
Samo se nas pa tud velik šolarjev voz z busi, pa mamo najbolj pocen za mesečno kupt. Pa sm misla, a veš.
Sicer pa smo tud najbolj broke populacija, hehe.

Vem, bi se 'spodobilo', da bi imeli kak popust, samo žal je realnost drugačna. Nabijajo cene v višave, mislim halo, a je normalno da je 45 min 23 €?!! Isuse, so dražji kot Donald Trump.
  • 0

#452 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 30 October 2008 - 09:27 AM

QUOTE(luci @ 29. 10. 2008 - 14:52) View Post

Urškolinkica, samo to velja za dijake, za študente in ostale pa mislim, da ne ali pač?

Kar js vem, to velja za vse. Če bi dajali popust dijakom in študentom bi bli ob velik zaslužek.
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#453 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 21 November 2008 - 02:47 PM

Danes sem imela glavno vožnjo, na kateri sem padla kokr sem dolga in široka. Še eno uro prej, ko sem vozila mi je šlo vse ok, pol mi je pa čist zablokiralo in kr nisem pa nism morala normalno vozit. Prov tako sem furala, kot bi prvič sedela za volanom, katastrofa res. No vsaj un gospod iz komisije se me je usmilil in dovolil, da prej zaključim z vožnjo, ker sem itak že vedela, da ne bo nič z izpitom.

Moj inštruktor me je sedaj še enkrat prijavil na glavno, vmes bova pa še mal izpilila vožnjo. Je bil pa vidno razočaran nad mano, sam pač se zgodi, kaj nej.

Moram pa rečt, da se še kr nisem znebila strahu pred vožnjo. Sej če je cesta in promet normalen, mi še kar gre, čim pa se ful zabaše vse pa js kr zmrznem in ne vem kaj nej.
Pa ta strah, da se bom kam zabila, to me ful muči, pa ne vem kako nej se znebim tega občutka,...
  • 0

#454 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 21 November 2008 - 03:17 PM

Luci saj bo. smile.gif

Jaz sem en teden nazaj nrdila izpit v drugič, končno! smile.gif In sem ful vesela, da sem frej vsega tega, se mi že prav ni dalo. Je pa izpit res kar velik finančni zalogaj pa tud zavlečt se zna...

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#455 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 21 November 2008 - 04:49 PM

Ma sej ne mislim obupat, sam vleče se pa tole res že ful...... No js računam zdej, da bom mogla zihr še en mesec čakat na datum za drugo možnost, kar je precej bedno. Si bom pa kupila še ene 10 ur, tko da jih bom mela pol okol 40. Pa vrjemi, da se meni to tud počasi ne da več in bi se rada čimprej losala tega.
Sam po drugi strani, mi je pa boljš tako vozit, ker kot sem rekla, nisem še sigurna sama vase in še zmerej je prisoten strah pred vožnjo. Pa še ta moj inštruktor je ful fajn za družbo:)
  • 0

#456 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 March 2009 - 12:06 PM

Jaz sem pa čisto pozabila povedat, da sem 13.2. naredila izpit! biggrin.gif
Pa še petek 13. je bil. Hehe! biggrin.gif

Luci, saj bo. Jaz sem tudi mislila, da mi nikoli ne bo uspelo, ampak mi je. smile.gif
  • 0

#457 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26104 posts

Posted 06 March 2009 - 12:09 PM

čestitke!

pa kokr vem - Luci že ima izpit v rokah smile.gif
  • 0

#458 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 March 2009 - 12:41 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 6. 3. 2009 - 12:09) View Post

čestitke!

pa kokr vem - Luci že ima izpit v rokah smile.gif

Hvala! biggrin.gif
O, super. Potem pa čestitke Luci! smile.gif
  • 0

#459 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 06 March 2009 - 02:44 PM

Čestitke Immorelle! thumbup.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#460 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 January 2010 - 10:44 PM

smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users