Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#441 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 January 2006 - 06:36 PM

Torej je še toliko manj bojazni, da bi ti dotični puder mašil pore ... ma jaz sem zihr, da ti jih ne bo.

Zdej boste vse uporabnice ColorStay Naturala čist znorele in ga panično krivile za nevem kaj čeprav pred opozorilom Rozice ni nobena nič rekla. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#442 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 12 January 2006 - 06:43 PM

Hvala! Saj sploh nisem v skrbeh, ker se mi zdi da niti nisem najbolj nagnjena k mašenju por. Čisto odvisno od izdelka, pa kolikor je bilo govora o tem pudru je res dober. Zdaj uporabljam pa oriflame-ovega flawless in je po sestavi čist fajn in mi tudi ugaja, ampak bi malo sprobala še kaj drugega. Samo z odtenkom bo najbrž problem, ko povsod uporabljam ivory(natural ivory), najsvetlejši odtenek, a mi ve katera povedat katerega tukaj izbrat? Mogoče buff 02?
  • 0

#443 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 January 2006 - 06:54 PM

Jaz imam 02 BUFF in je super ... zelo lep peščen odtenek, tak nevtralen ... je pa tudi 01 zelo lep, samo da svetlejši ... ker ta BUFF ni tako zelo svetel, ni ravno za Sneguljčice. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#444 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 12 January 2006 - 06:56 PM

saj nisem hotla nobene strasit, sem samo opozorila, ker sem na sosednjem forumu zasledila, da je pac veliko punc tako ugotovilo. se pa strinjam da je to drugace fenomenalen puder, seveda pa je odvisno predvsem od tega kaksno kozo ima kdo in kako mu doticen puder odgovarja.
  • 0

#445 Nadi

Nadi

pametnjakovič

• Root Admin
  • PipPipPip
  • 1921 posts

Posted 12 January 2006 - 07:32 PM

QUOTE(Chandra)
Hvala! Saj sploh nisem v skrbeh, ker se mi zdi da niti nisem najbolj nagnjena k mašenju por. Čisto odvisno od izdelka, pa kolikor je bilo govora o tem pudru je res dober. Zdaj uporabljam pa oriflame-ovega flawless in je po sestavi čist fajn in mi tudi ugaja, ampak bi malo sprobala še kaj drugega. Samo z odtenkom bo najbrž problem, ko povsod uporabljam ivory(natural ivory), najsvetlejši odtenek, a mi ve katera povedat katerega tukaj izbrat? Mogoče buff 02?

Če imaš pomislek glede pudra. Prosi v trgovini, če ti lahko dajo malo pudra v lonček.
  • 0

#446 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 12 January 2006 - 07:34 PM

nadi a je to možno??? blink.gif blink.gif

se pravi mnogo vas je mnenja da je CA zlo dober puder??kaj pa sestavine?? biggrin.gif sej še zmeri govorite o CA?? oops.gif oops.gif biggrin.gif
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#447 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 12 January 2006 - 07:36 PM

nop govorimo o revlon colorstay natural
  • 0

#448 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 12 January 2006 - 07:37 PM

upsi oops.gif oops.gif oops.gif oops.gif oops.gif oops.gif oops.gif oops.gif oops.gif oops.gif
se opravičujem!! oops.gif oops.gif

teoči puder je boljče če je mogoče malo svetlejši kot temnejši a ne?? biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Not even talk.
You're not alone.

#449 Nadi

Nadi

pametnjakovič

• Root Admin
  • PipPipPip
  • 1921 posts

Posted 12 January 2006 - 07:45 PM

QUOTE(kristy)

se pravi mnogo vas je mnenja da je CA zlo dober puder??kaj pa sestavine?? biggrin.gif sej še zmeri govorite o CA?? oops.gif oops.gif biggrin.gif

A če je možno dobit puder za testirat v lonček?

Sem pa za CA puder. Se res super prilagodi koži in naredi naravno polt.
  • 0

#450 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 12 January 2006 - 07:52 PM

testerjev pudrov v drogerijah ponavadi nimajo, zato je najbolje da si s sabo prineses majhen loncek (opran loncek od kaksne kremice za oci, labele....nekaj majhnega torej) in vanj v trgovini iztisnes nekaj pudra, da lahko doma stestiras. sicer imajo loncke tudi v drogerijah (ponavadi so namenjeni temu, da dajo prodajalke notri kremico za stestirat) vendar teh lonckov ponavadi prav tako kot testerjev ne dajo rade, tako da je najbolje da si kar s sabo prineses ;)
  • 0

#451 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 12 January 2006 - 09:00 PM

Ja ampak natural je itak nekomodogen!Zakaj bi enim pol pudr ta mašil pore!Zihr jim ne maši po pudr pol,a ne!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#452 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 12 January 2006 - 09:27 PM

ja ene bejbe na enem drugem forumu so rekle, da jim..tko da js mislm da sm najdla vzrok..ker menstruacije nimam cel mesc biggrin.gif
  • 0

#453 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 12 January 2006 - 09:33 PM

QUOTE(lejck)
ja ene bejbe na enem drugem forumu so rekle, da jim..tko da js mislm da sm najdla vzrok..ker menstruacije nimam cel mesc biggrin.gif

a pol se sploh ne more člouk zagarantirat,če kup nekomodogen puder,da zares ne bo mašil por?Vseen je vedno možnost mašitve,..tud,če piše da je nekomodogen? rolleyes.gif beda
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#454 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 12 January 2006 - 09:52 PM

ja lahko ti pore masijo UV filtri, silikoni....
  • 0

#455 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 12 January 2006 - 10:35 PM

QUOTE(Nadi)
QUOTE(kristy)

A če je možno dobit puder za testirat v lonček?

Sem pa za CA puder. Se res super prilagodi koži in naredi naravno polt.

ja to sprašujem biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Not even talk.
You're not alone.

#456 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 12 January 2006 - 10:41 PM

Moja logika..karkoli das gor..katerokoli puder das gor ti zamasi pore.Doben puder ti ne ostane 100% na vrhu lice..saj ne namazes sam gor ampak mal oblikujes in vtrijes mal notr da se lih ne opazi da imas puder.Maskaro tudi ne ocistis 100%..z ocmi vidis da si vse scistil zjutraj pa imas vse crno okol ok biggrin.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#457 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 12 January 2006 - 10:49 PM

lala masenje por je nekaj drugega kot pa to kar si ti opisala;) vsi pudri ti ne masijo por, ker ce bi jih, potem bi imela kmalu cel obraz samih ogrcev oz. zamasenih por ;) je pa res da je odvisno od posameznika in njegove koze ce mu bo puder (ali pa krema...) masil pore ali ne, ravno zato je najbols da pred nakupom nekaj casa testiras in najdes "idealnega"
  • 0

#458 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 12 January 2006 - 11:05 PM

Hmmm saj sem vedla da sem po celi liniji v napacno smer sla sam to je moja teorija.Jaz nimam niti make upa doma...pa mama tudi ne.Ogrce mam itak na noseku ampak so se mi zaceli cistit sami od sebe...kul biggrin.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#459 Nadi

Nadi

pametnjakovič

• Root Admin
  • PipPipPip
  • 1921 posts

Posted 15 January 2006 - 11:24 AM

kristy, možno je, ampak tako kot je že rozica rekla je bolje, če lonček prineseš s seboj v trgovino, ker jih najpogosteje nimajo, 100% pa jih nimajo za dekorativo nižjega cenovenga razreda. Beseda ni konj, zato prodajalko vprašaj, če lahko malo pudra dobiš v lonček. Svetujem ti, da obiščeš kakšno manjšo drogerijo, kjer še vedno temeljijo na svetovalnem načinu prodaje.
  • 0

#460 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 19 January 2006 - 07:04 PM

Kaj se zgodi če greš s pudrom v vodo(bazen) ?? ermm.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users