Jump to content

Photo

Vprašanja

• Please log in to reply
5699 replies to this topic

#441 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 September 2007 - 01:37 PM

QUOTE(Jinadaze @ 11. 9. 2007 - 21:36) View Post

btw: Kako lahko kupujete po teh katalogih, če stvari ne morete probat, materiali so nikakvi, njihova cifra 36 je "štacunska" 42 itd.? ohmy.gif Jaz sem naročila najmanjšo pižamo, pa bi šla oba s fotrom noter. huh.gif

Yeah, jst sem se že tolikokrat zaj** da raje ne naštevam. Ampak približno za neke stvari vem katera velikost bi mi bla ok, pa tudi sicer naročam manjše reči a la spodnje perilo, štumfi, včasih le kak pulover (zanje mi ni toliko bad če so preveliki, itak lahko spodaj še našopam deset majc, pa tudi če ne vzamem tak kroj da pride tudi prevelik ok in "moden"). Domači častijo, zato pa kupujem, sicer si oblačila plačujem sama. biggrin.gif

Btw, nekaj časa nazaj sem mislim da v Bershki videla en plašč, vijolične barve (nisem pa ziher, lahko da sem zamešala s kakim iz revije). Pa mogoče bi kak Mango imel kaj takega.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#442 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 12 September 2007 - 02:27 PM

a je že kera vidla v mangotu ta oblačila k so namenjena za ženske z oblinami? a jih majo sploh pr nas? so v redu? kok so cene?
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#443 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86281 posts

Posted 12 September 2007 - 07:38 PM

klik

^^Tukaj lahko pogledaš, če nimajo v trgovini, baje lahko rečeš, naj naročijo. smile.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#444 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 September 2007 - 07:39 PM

Meni je Mango ok, vedno sem najdla kaj zase (pa itak veš kako zgledam), še kopalke imam od tam. Ceno so nekje v rangu Bershke, Pull And Bear, Stradivariusa, mičken nižje od Zare (mislim, Zara ima nekaj kar dragih stvari, med tem ko so pa ostale čist "dostopne"). Idi pogledat smile.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#445 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 12 September 2007 - 07:53 PM

kako pa to vidiš če majo al ne? sm šla na slovenijo pa ne vidm nobenga posebnga oddelka za ženske z oblinami. pol vrjetn pr nas ni, ane?

crna, sj drgač vem, kako je tam, glede oblek pa cen, sam na netu sm vidla da majo zj ena oblačila prov za bolj oblinaste ženske, pa me mal zanima, ker zadne čase ne dobim normalnih hlač zase (tut v mangotu ne) - rit potofkajo, komi grejo čez boke, v pasu so mi pa 5 ali več cm preširoke. dobila sm ene ulite v stradivariusu, pa so se mi čist stegnile tko da mi dol visijo, da o pasu ne govorim.
  • 0

IPB Image

#446 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86281 posts

Posted 13 September 2007 - 09:59 AM

QUOTE(crna @ 12. 9. 2007 - 20:39) View Post

Ceno so nekje v rangu Bershke, Pull And Bear, Stradivariusa, mičken nižje od Zare (mislim, Zara ima nekaj kar dragih stvari, med tem ko so pa ostale čist "dostopne").

U, tole pa ne bo držalo. ermm.gif Hlače so 50, oblekice, puloverje, srajce, čevlje težko dobiš pod 40, 50 €. Usnjene torbice so 150. Tut navadne majčke so mal dražje kot v Zari, sploh pa v Pull and bear, Bershki ...

Majo pa ful lepe in kvalitetne stvari, ja. smile.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#447 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 18 September 2007 - 10:16 AM

a bi blo ful strašno, če bi za na bratrančevo poroko oblekla ful lepe kavbojke? oops.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#448 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 September 2007 - 11:42 AM

Odvisno. Če bi na mojo poroko kdo prišel v kavbojkah ne bi nič težila! laugh.gif

Jaz grem tudi na eno poroko sredi oktobra. Pa sem za foro vprašala prijateljico če lahko pridem v kavbojkah (pa ne namerevam it v njih), pa je odločno rekla: NE!!! biggrin.gif Sem vedela da bo to rekla, pa sem jo zanalašč vprašala.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#449 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 September 2007 - 05:01 PM

Jaz ne bi kavbojk.
  • 0
Viens, reste ici!

#450 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15238 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 September 2007 - 05:25 PM

Jst sem že oklevala pri enem zelo čednem in finem temnem jeans krilu; ima visok pas z gumbki, tko ko je Ana neke bele hlače nekje prlepla. Pa dejansko pride zelo elegantno, pa je vseeno nisem hotla dat gor, jeans je le jeans.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#451 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4246 posts

Posted 21 September 2007 - 06:09 PM

Se strinjam z Ano, jaz tud nebi kavbojk oblekla.
  • 0

#452 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27508 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 21 September 2007 - 08:21 PM

Jst pa sem bla pred 2 leti na sestričniniporoki v kavbojkah, ker so bile edine spodobne hlače v moji omari, pa še lepo so mi pasale. Itak si ne predstavljam sebe kako bi letala okoli v nekih kratkih elegantnih krilcih okoli, that's just not me.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#453 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 September 2007 - 08:58 PM

Saj ne rabi bit kikla. Lahko so bele, bež, črne hlače.
  • 0
Viens, reste ici!

#454 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27508 posts

Posted 21 September 2007 - 09:05 PM

Ma lej, jst rečem nosi v čemer ti je najbolj udobno (trenirke izvzete! laugh.gif )
  • 0
Pablo Picasso

#455 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86281 posts

Posted 21 September 2007 - 09:20 PM

Coco, ampak ... ti si bla 12 stara. laugh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#456 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 22 September 2007 - 09:43 PM

no, jz sm šla zanč v mango vprašat za oblačila za ženske z oblinami, pa me je prodajalka pogledala k da sm z marsa padla. sm sam rekla, aja, sj se mi je zdel da v slo ne bo pršlo. sm mislna da jo bom trešla, preklo suho. loh bi se mal pozanimala, kaj mango sploh prodaja (čeprov ne v slo)
  • 0

IPB Image

#457 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 23 September 2007 - 09:52 AM

Enkrat smo se spraševali kdaj se bo odprl Mango v prenovljenem Mercatorju...
Za zdaj so že odprti lokali priznanih blagovnih znamk: Mango, Chicco, Tom Tailor, Mass, Intimissimi, L'Occitane, Urko, Plaza, M holidays, Zlatarne Celje, DZS knjigarna in drugimi, decembra pa bodo kupci lahko izbirali med več kot šestdesetimi lokali z oblačili, obutvijo, kozmetiko, športno opremo, restavracijami in drugimi storitvami, ki zaokrožajo ponudbo najsodobnejšega centra za nakupe, druženje in prijetna doživetja.

w00t2.gif
Grem zdejle prečekirat, papa laugh.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#458 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27508 posts

Posted 23 September 2007 - 11:56 AM

QUOTE(Jinadaze @ 21. 9. 2007 - 22:20) View Post

Coco, ampak ... ti si bla 12 stara. laugh.gif

Aja, ups. laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#459 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 23 September 2007 - 12:29 PM

no, nism mela kavbojk, sm mela ene lepe črne lanene hlače. sej to je bil v bistvu samo preblisk, ker sm obupala, da bom kej pametnega našla smile.gif čeprov ne bi blo kej hudo narobe, tut če bi bla v kavbojkah
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#460 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86281 posts

Posted 23 September 2007 - 12:29 PM

Coco:P biggrin.gif

O, Brokoli, hudo. woot.gif Sem glih ta teden hotla it pogledat.
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users