Spletne trgovine
Posted 13 February 2021 - 10:49 PM
Zapomnila sem si zaradi slovnicne napke, ta blazno razsirjen "kateri". Obolevam😄
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 13 February 2021 - 10:59 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 13 February 2021 - 11:03 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 05 March 2021 - 09:01 AM
Na Rilastil.si je vse 15% znižano do ponedeljka. + koda Tixy10 za 10%.
Posted 05 March 2021 - 09:26 AM
Drugače sem pa videla, da na Moja lekarna pride skupaj s poštnino ceneje kot pa na Rilastil strani z 10 % kodo.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 05 March 2021 - 09:27 AM
Ja, seštevata se, tako da je 23% vse skupaj.
A res? Čudno...
Posted 05 March 2021 - 12:15 PM
Tale akcija zdaj se pa splača, bom mogoče Sun system age repair kremo naročila.
Posted 05 March 2021 - 01:19 PM
Posted 05 March 2021 - 03:40 PM
Posted 07 March 2021 - 05:48 PM
edit: Marmelada, a je te akcije že konec? Cena sedaj je namreč enaka kot na Rilastil.si.
https://www.moja-lek...cem-zf-50-40-ml
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 07 March 2021 - 09:04 PM
Posted 15 April 2021 - 06:59 AM
https://cekin.si/dav...-trgovanju.html
“Toda pomembno! "Vseeno je dobro vedeti, da s 1. julijem 2021 ne bo več veljala oprostitev plačila DDV za uvoz blaga v vrednosti, ki ne presega 22 evrov. Tako bo treba za vse blago, uvoženo v EU, plačati DDV, še vedno po bo veljala oprostitev plačila carine za blago v vrednosti do 150 evrov. To zagotavlja, da blago, ki se uvaža zunaj EU, nima prednosti glede DDV v primerjavi z blagom, ki se kupuje znotraj EU," so razložili na Fursu.”
Posted 15 April 2021 - 07:42 AM

Jaz bom narocila vec stvari na iherbu se do takrat.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 April 2021 - 07:51 AM
Posted 15 April 2021 - 08:40 AM

Si pa moram pogledat, koliko so kaj roki uporabe za ta losjon in prehranske dodatke, da si bom mal zaloge naredila. Torej iHerb ne bo imel kakšne možnosti pošiljanja iz Evrope ali kaj takega? Kaj smo pa ugotovili glede Feelunique in Lookfantastic?
Glede Azije pa kar se kozmetike tiče, mi ne bo take panike. Sončne kreme sem zdaj našla evropske in nimam več potrebe po azijskih. Olje za čiščenje kože bom še kupila malo na zalogo, potem pa bo treba alternativo poiskat. Bolj mi bo škoda za kakšne ovitke in stekla za telefon, ki se jih dobi s Kitajske za drobiž, ali kakšne druge prčkarije.
Posted 15 April 2021 - 08:57 AM
Pa saj Cerave imaš pri nas zdaj. Mene ta PM losjon ful peče, mi ni všeč.
Posted 15 April 2021 - 09:52 AM
Posted 15 April 2021 - 09:58 AM
Iz UK ni problema, ker bojo posiljali iz skladisc v EU.
Posted 15 April 2021 - 10:34 AM
Posted 15 April 2021 - 10:39 AM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users