Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#441 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 June 2006 - 10:24 PM

.
Omfg, i just IPB Image L'Occitane!!!
Najprej sem se stuširala z medenim penečim gelom, kar je tudi pravo doživetje..... za moje najboljši medeni vonj ever. Potem pa še tole suho mandljevo olje, njaaaaaaaamiiiiiiiiiii!!! Sicer je to poročilo šele po enkratni uporabi, ampak jaz se enostavno ne morem zadržat, da ne bi kr takoj zdaj natapkala svojega navdušenja nad temle izdelkom. Ime suho mandljevo olje se mi je sprva zdelo rahlo smešno, zdaj pa štekam. Olje se po parih minutkah popolnoma vpije (ne pa kot večina olj, ki kar obsedijo na koži) in za sabo pusti mehko kožo..... predvsem pa tako dišečo, da se bi najrajši pojedla (da ne omenjam, da bo mi zdaj še spalna oblekca dišala po njem par dni). Tale njihov trademark mandljev vonj (bojda celo bolj obstojen od tistega od parfumskega gela, ki ga tudi imam..... tako mi je rekla prodajalka in bo najbrž kar držalo) je meni resnično nekaj najboljšega, kar je moj nos povohal. Zdaj ne vem, kako je z učinki glede pomlajevanja in tega, to me niti ne zanima. Zagotovo pa krasno nahrani suho kožo, prečudovito diši, je v izjemno lepi embalaži na pumpico (iz katere se ravno prav vlije), se krasno maže in porabi malo za celo telo. V glavnem, to je "a must have" izdelek za vse tiste, ki imajo rade svojo kožo.
Na ceno malo čez 8k se resnično ob vseh užitkih kar pozabi.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#442 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 June 2006 - 08:13 AM

told you so! tongue.gif jaz tole olje po novem kar vmešam s kakšnim losjonom z nevtralnim vonjem in je tudi super kombinacija. zadnjič sem ga par kapljic dala v preostanek fote losjona z e vitaminom in prekrasno diši (dečko je komentiral, da diši po lešnikih biggrin.gif).
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#443 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 07 June 2006 - 01:38 PM

8k :!: :!: ermm.gif: ermm.gif: ermm.gif: rolleyes.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#444 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 June 2006 - 03:05 PM

.
No, jaz ga bom zdaj tudi nanašala na še vlažno kožo, zdaj sem ga na suho. Pa morda se mi blede, ampak se mi res zdi, kot da mam kožo prerojeno! IPB Image

sade,
malo čez 8k. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#445 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 07 June 2006 - 03:28 PM

okoli bom pala blink.gif blink.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#446 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 June 2006 - 03:57 PM

.
Saj tudi ni tako hudo, no. biggrin.gif

Bi pa še pohvalila kremco Almond - Bust Gel, sva zadnjič s fantom porabila pol enega testerja, se je javil, da mi ga intenzivno vtre v joške. biggrin.gif Mazljivost krasna, hitro se vpije, diši prečudovito. O kakšnih učinkih glede napetosti kože ne morem govoriti (prvič zato, ker s tem (še) nimam problemov, kot drugo pa je najbrž treba za kakšne rezultate dat bolj daljšo kuro čez), je pa koža fino mehka. Jaz bi ga kr mela! biggrin.gif

.
  • 0

#447 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 07 June 2006 - 03:58 PM

đizus ženščine, jaz že besno krampam 8 čukov na kup, da si ga letim kupit IPB Image

am, bi si lahko od zdaj naprej izmenjavali mnenja prek ZS? Ker bom bankrotirala drugače biggrin.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#448 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 June 2006 - 04:24 PM

.
Hehe, ta forum je nevaren, vem. Jaz bi ogromno prišparala, če me ne bi blo tu. biggrin.gif Ampak bi bila tudi prikrajšana za marsikatere užitke. IPB Image

.
  • 0

#449 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 07 June 2006 - 07:24 PM

[quote=Jenna].
Hehe, ta forum je nevaren, vem. Jaz bi ogromno prišparala, če me ne bi blo tu. biggrin.gif Ampak bi bila tudi prikrajšana za marsikatere užitke. IPB Image

.

uuuu to maš pa ful praw twisted.gif
  • 0
Memento mori.

#450 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 08 June 2006 - 05:42 PM

Prijateljica mi je ukazala, naj povem, kaj želim za RD in sem se zdej spomnila na L'Occitane, sam je ne bi rada preveč obrala.. smile.gif

Špela, Jenna, kaj bi priporočali v vrednosti nekje do 5k?

Nekaj za nego telesa, za mazat - kak losjon za telo,
ful fajn mi je bil tud testerčk sivkine kreme za noge - kolk to stane, ve katera?
Sama se ne spoznam ravno najbolje, vem pa, da nekatere obvladate v nulo! biggrin.gif
  • 0

#451 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 08 June 2006 - 05:51 PM

QUOTE(_M_)
Prijateljica mi je ukazala, naj povem, kaj želim za RD in sem se zdej spomnila na L'Occitane, sam je ne bi rada preveč obrala.. smile.gif  

Špela, Jenna, kaj bi priporočali v vrednosti nekje do 5k?

Nekaj za  nego telesa, za mazat - kak losjon za telo,  
ful fajn mi je bil tud testerčk sivkine kreme za noge - kolk to stane, ve katera?
Sama se ne spoznam ravno najbolje, vem pa, da nekatere obvladate v nulo! biggrin.gif

sivkina kremca za noge je malo čez 3k, za telo imaš do 5k oljčno mleko za telo (izredno pohvaljeno po sestavi, antioksidantno, krasno se maže, takoj vpije, nežno, diskretno diši, stane 4800), medeni masažni nektar stane 5050 sit (se tut takoj vpije, diši tipično l'occitanovsko medeno, sladko), mandljevo olje za tuširanje je naravnost božansko, stane malo pod 4k. ne vem pa, kolko stane sivkino mleko za telo - če ti sivka diši. za obraz do 5k pa je oljčni tonik (moj favorit, 3600), oljčni gel za umivanje (malo čez 3k).

jenna, na dan s predlogi!!!!!!
biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#452 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 June 2006 - 06:09 PM

.
Jaz bi si kar izbrala mandljevo olje za tuširanje!
Drugače pa je tudi ta sivkina za noge dobra, pa zdaj bo počasi sezona sandalčkov in bo kar fajn prišla.
Super je tudi medeni gel za prhanje!
Od losionov za telo sem sprobala samo losion s karitejem, je dober, meni morda malo premasten.
Fantastična je meni tudi krema za obraz iz oljčne linije, samo ta je že čez 5k.
Ne vem, jaz bi kar mandljevo olje za tuširanje, definitivno.

.
  • 0

#453 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 08 June 2006 - 06:38 PM

[quote=Claudija][quote=Jenna].

.

uuuu to maš pa ful praw twisted.gif[/quote]

podpis biggrin.gif
  • 0

#454 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 09 June 2006 - 08:44 AM

_M_, za manj ko 5k dobiš tudi vsestransko uporabna olja za masažo in kopel v treh različnih vonjih, pakirana v flaške po 75 ml, cena med 2 in 3k. meni se zdijo fantastična: uporabiš lahko za masažo, kopel, tuširanje in nego kože po tuškanju/kopanju. mene zdaj najbolj mami vonj zelenega čaja in bo moj, ko porabim tega, ko ga imam še doma. uporabni so tut kot dišava.
  • 0

#455 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 09 June 2006 - 08:49 AM

Ej češplje, ful vam hvala! biggrin.gif

zdej se moram samo še odločit..
Jennina suverena izjava, da definitivno mandljevo olje me je kar prepričala, pa sivkina krema za noge mi je bila fajn, ko sem imela testerček.
Sicer je pa prijateljica kar pogosto v trgovinici in bo morda tudi sama kaj fajnega izbrala..

Hvala! tongue.gif
  • 0

#456 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 09 June 2006 - 10:04 PM

masažno olje z vonjem zelenega čaja rules! biggrin.gif
  • 0

#457 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 15 June 2006 - 12:21 PM

Špela, Jenna in ostale loxiten loverke!!! zanima me, ce ma katera izkusnje s sivkinim losjonom za obraz? nej bi biu za mastno kozo. no tuki mate podrobn opis http://www.lepa-si.c...opic.php?t=4512, pa se mal razpiste, kako ste kej zadovoljne wink.gif hvala in pa LP
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#458 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 June 2006 - 01:04 PM

.
Jaz žal nimam izkušenj! IPB Image

.
  • 0

#459 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 15 June 2006 - 04:34 PM

QUOTE(Jenna)
Jaz žal nimam izkušenj! IPB Image

tut jaz ne.
  • 0

#460 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 15 June 2006 - 05:09 PM

cry.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users