Omfg, i just

Najprej sem se stuširala z medenim penečim gelom, kar je tudi pravo doživetje..... za moje najboljši medeni vonj ever. Potem pa še tole suho mandljevo olje, njaaaaaaaamiiiiiiiiiii!!! Sicer je to poročilo šele po enkratni uporabi, ampak jaz se enostavno ne morem zadržat, da ne bi kr takoj zdaj natapkala svojega navdušenja nad temle izdelkom. Ime suho mandljevo olje se mi je sprva zdelo rahlo smešno, zdaj pa štekam. Olje se po parih minutkah popolnoma vpije (ne pa kot večina olj, ki kar obsedijo na koži) in za sabo pusti mehko kožo..... predvsem pa tako dišečo, da se bi najrajši pojedla (da ne omenjam, da bo mi zdaj še spalna oblekca dišala po njem par dni). Tale njihov trademark mandljev vonj (bojda celo bolj obstojen od tistega od parfumskega gela, ki ga tudi imam..... tako mi je rekla prodajalka in bo najbrž kar držalo) je meni resnično nekaj najboljšega, kar je moj nos povohal. Zdaj ne vem, kako je z učinki glede pomlajevanja in tega, to me niti ne zanima. Zagotovo pa krasno nahrani suho kožo, prečudovito diši, je v izjemno lepi embalaži na pumpico (iz katere se ravno prav vlije), se krasno maže in porabi malo za celo telo. V glavnem, to je "a must have" izdelek za vse tiste, ki imajo rade svojo kožo.
Na ceno malo čez 8k se resnično ob vseh užitkih kar pozabi.
.