Jump to content

Photo

Kuhinje & kuhinjska oprema

• Please log in to reply
654 replies to this topic

#441 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86385 posts

Posted 24 January 2021 - 06:15 PM

^ Midva imava tudi to za palacinke. Zdaj sva pa kupila dve ponvi in wok iz linije Ingenio, iz nerjavecega jekla pa en snemljiv rocaj je za vse. Ful prakticno za shranjevanje.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#442 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32517 posts

Posted 24 January 2021 - 06:22 PM

To pa res ja, se spomnim ene posode izpred več kot 15 let, ki so to imele in je bilo res super!

• 0

#443 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23388 posts

Posted 24 January 2021 - 10:19 PM

Ja, tašča ima tudi več teh Tefalovih posod s snemljivim ročajem.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#444 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27965 posts

Posted 24 January 2021 - 10:22 PM

Tudi naša. Pa skoz jih hvali. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#445 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86385 posts

Posted 24 January 2021 - 10:24 PM

Mene je sel prvi dan O. mozu zatozit, da sem zlomila. :lol1:
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#446 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27965 posts

Posted 24 January 2021 - 10:28 PM

Špeckahla!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#447 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 25 January 2021 - 09:10 AM

hvala :)
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#448 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26018 posts

Posted 01 March 2021 - 08:16 PM

Kuhinjo smo izbrali in narocili, aleluja! Iz uses se mi kadi adrenalin/kortizol, ampak je koncno odkljukano. Usklajevanje med stirimi okusi, prakticnimi moznostmi in budgetom je next level.  

154930288_1714776462029227_8250698372244

Rocke imam namen nekoc morda zamenjat za kaksne bolj moderne, ampak trenutno se mi ne da vec z nobenim pregovarjat :D

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#449 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19326 posts

Posted 01 March 2021 - 08:39 PM

Lepa. Kje? Pa cena, če ni skrivnost?
  • 0

#450 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26018 posts

Posted 01 March 2021 - 10:19 PM

V Rutarju menda, Express Home je to (Nolte group). Cca 4400 je prišla z vsemi aparati, koritom in prckarijami tipa dvizna vrata, kos za ločevanje smeti, predali za pribor. Lesni del nanese nekaj čez polovico zneska, tehnika pa ostalo.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#451 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19326 posts

Posted 02 March 2021 - 07:57 AM

Hvala.

Kako je pa z dostavo dol in montažo?

• 0

#452 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17072 posts

Posted 02 March 2021 - 09:07 AM

Lepa, ampak se m zdi kar konkretna kuhinja za vikend. Boste dejansko toliko kuhali in uporabljali pečico? :)

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#453 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26018 posts

Posted 02 March 2021 - 09:25 AM

Mami pravi, da ja, ampak ona čaka novo kuhinjo že 30 let, pa jo je zdaj končno dočakala :)). Jaz sem hotela zgornje omarice 30 + odprto policko spodaj za kozarce in skodelice, pa sem bila preglasovana. Upam, da mami ne bo uspelo preveč stvari nakopičit not. Imamo pa plan poletja v glavnem tam preživljati naslednjih X let in radi dobro in veliko jemo ;) kot je prazen, se ni izšlo, da bi dali kak kotni element notri, pa smo na račun tega vzeli širše predale za živila na tisti strani. Če odštejes aparate in korito sta dejansko spodaj samo dva seta predalov za shranjevanje.

Za dostavo smo se zmenili, da pripeljejo v Slo k mojim staršem, pa bosta potem onadva najela kombi in stvari prepeljala in zmontiral (mogoče se celo skupaj lotimo montaže, če nam uspe it za prvi maj dol, ker naj bi kuhinjo dostavili sredi aprila enkrat). Če bi slučajno rabili pomoč, imamo pa enega lokalnega mizarja na liniji na Krku.
  • 0

#454 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19326 posts

Posted 02 March 2021 - 09:43 AM

Mi vsak dan kuhamo, občasno gremo ven jest. Imamo pa malo manjšo kuhinjo, v kateri je skoraj premalo delovne površine.

• 0

#455 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26018 posts

Posted 02 March 2021 - 11:16 AM

Ja, mi tudi hodimo ven jest bolj izjemoma, mogoče 2x letno na morju na pico (zadnja leta sploh nismo šli, ker so tolikokrat zamenjali kuharje in vsakic je bilo bolj bogo vse skupaj, Vege ponudbe je pa itak mikroskoprsko malo). Na jadrnici je itak vse ful stisnjeno in multifunkcionalno in veliko udobja izgubiš na ta račun, tako da smo hoteli it zdaj v drugo smer. Meni je fajn, če imava čas, da recimo skupaj kuhava, pa da nisi en drugemu skos pod nogami. Idealno bi si želela še 30cm levo od štedilnika za kuhalnice ipd. in vroče lonce odlagat (pa mami bi imela spodaj izvlečni predal za olje in kiiiiis, omg, kolikokrat smo imeli to debato!, ampak bomo preživeli ;)).

Nismo pa planirali nape, zraven je takoj okno pa zgoraj bo oče uredil nek alternativen način ventilacije, tako da upam, da bo ok.
  • 0

#456 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4259 posts

Posted 02 March 2021 - 11:19 AM

Važno, da bo pomivalni stroj...brez vseh ostalih predalov se da preživet :D

• 0

#457 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24725 posts

Posted 02 March 2021 - 11:38 AM

lepa kuhinja. Je res za vikend malo velika. Ampak takoj ko si tam več kot en teden in redno kuhaš, začneš pogrešat vse, kar imaš doma.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#458 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17072 posts

Posted 02 March 2021 - 12:31 PM

Mi smo pa najprej vrgli ven pečico. :) Še doma poleti kurim pečico občasno, ko sem lena, kaj šele da bi jo poleti na morju v vročini. Pa pomivanje potem tistih pladnjev, ki ne gredo v stroj. Ne hvala. Mi smo imeli prej bolj kuhinjsko nišo, zdaj je sicer nekoliko večja, ampak še vedno relativno majhna, pa za dopust niti ne pogrešam kaj več. Ne kuham nekih specialitet, dosti je zunanji žar v uporabi. Kuhanje na dopustu mi je bolj nujno zlo, nikakor ne uživancija. :) Pa manj je za čistit potem.

Anouk, mislim, da je bila zaprta polica/predal namesto odprte police, kar dobra odločitev. To se toliko praha in vsega čez zimo nabere. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#459 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26018 posts

Posted 02 March 2021 - 12:36 PM

Hihi, bellini, pri tem je pa moj vztrajal (nase2 vklopita pomivalni stroj parkrat letno, ko je kaksno vecje praznovanje doma in pride 30 ljudi, midva pa ne moreva vec brez :D). 

Tasika, pecico bi pa res tezko pogresala, mami pa se tezje. Sva dolgo gledali, ce bi se jo dalo dat na visino, ampak bi slo na racun pulta, pa potem nisva izbrali te moznosti.

Nasi grejo sicer v vseh letnih casih na morje za vikende, pocitnice, mi bomo pa verjetno hodili v sezoni april-oktober, ko so letalske povezave direktne. 

Razmisljali smo tudi o blok kuhinji v eni liniji ampak res samo za minuto, ker bi mi manjkali predali za shranjevanje zivil, teh pa res ne bi imela gor po omaricah - to vidis samo, kaj imas v prvi vrsti + neprakticen dostop je. 

Ostalo bo pa zdaj verjetno ikea, ikea, ikea :D

• 0

#460 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17676 posts

Posted 02 March 2021 - 12:39 PM

Lepa kuhinja.
Kako smo različno navajeni 😁 Jaz pa precej pogrešam pečico na vikendu.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users