Anouk zakaj si napisala, če se imaš rada ne začni z maco ali spirulino a zarad okusa al zarad tega, ker nista učinkoviti?

Vitamini, minerali, dodatki k prehrani
Posted 13 May 2013 - 11:36 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 13 May 2013 - 11:42 AM
Zaradi okusa.
Posted 13 May 2013 - 11:44 AM
ok, tnx : )
Posted 17 May 2013 - 05:26 PM
Posted 18 May 2013 - 05:01 PM
Vitamin C se kopiči, ampak v (ful) manjših količinah. Vem, da železo ni vitamin, napisala sem, da se kopičita tudi vitamin C, kot železo.
Za vitamin C to ne drži klik, železo pa se skladišči vezano na feritin klik
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 30 January 2014 - 12:45 PM
Posted 30 January 2014 - 09:14 PM
2X letno kura s Fitovalom, super zadovoljna vsakič.
Drugače pa B kompleks ali pa kaki drugi "hair" vitamini, meni je pomembno da ima MSM in dovolj Biotina (večina jih nima). Trenutno imam te, ampak jih imam prvič:
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 30 January 2014 - 10:29 PM
Posted 30 January 2014 - 10:30 PM
NP. Pa naj naroča iz tujine, ker pri nas čisto nič nima zadostnih vrednosti. Lahko tudi samo biotin, posamično.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 30 January 2014 - 10:39 PM
Posted 30 January 2014 - 10:43 PM
Te zgoraj sem na iHerb, jap. Če ne pa različno.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 30 January 2014 - 11:49 PM
Posted 31 January 2014 - 03:43 PM
Nimam neke striktne znamke, kateri bi bila zvesta, malo menjujem. Ko to porabim, bom pomoje nabavila samo čisti biotin + B kompleks posebej.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 January 2014 - 07:01 PM
Posted 28 April 2014 - 01:17 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 28 April 2014 - 01:42 PM
Absorbcijo B12 lahko poslabšajo določena zdravila, sicer pa če imaš normalno delujoča prebavila, ne bo težav.
Ni tako pomembno, ali se ga vzame z ali brez hrane.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 28 April 2014 - 01:48 PM
Jaz ti kaj več ne znam povedati, ga pa vzamem zjutraj. Imam take tablete z okusom maline, jih pocuzam.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 28 April 2014 - 02:04 PM
Aha, okej, ni posebnega protokola.
Ena kolegica mi je rekla, da lahko zafrknem, če ga ne jemljem pravilno, ker potem naj ne bi imel učinka, če se ga napačno kombinira.
Edino to sem še nekje zasledila, da je bolje uživati vitaminske dodatke dopoldan oziroma čez dan, minerale pa proti večeru.
(ne vem zakaj, samo ta podatek je bil)
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 28 April 2014 - 02:09 PM
Jaz tudi nic ne vem o kaksnem posebnem kombiniranju B12 (kontra kot pri npr. zelezu) - sama imam ene za pod jezik nastavljene zraven zobne scetke in jih zjutraj jemljem. Pac toliko glej, da si naredis neko rutino, pa upostevaj navodila (vecino je treba pod jezikom raztopit, ker se najbolje absorbira/difuzira skozi tisto sluznico menda).
Posted 18 May 2014 - 09:08 PM
Kaj pa kej jemljete za podporo imunskega sistema?
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users