Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

#441 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 11 March 2008 - 04:49 PM

QUOTE(Adriane @ 11. 3. 2008 - 8:24) View Post

Daj, jaz ne verjamem, da maš 40 ali 42 hlače. Saj sem te vidla po slikah!! Nimate vi na Obali drugačne cifre? Italijanske? 40 potem ni 40, pač pa tam ene 36 ali kak že to gre? Ne poznam teh mer...

Ti mene zajebavaš, 36 sem nosila pred tremi leti haha ;D Čez svoje boke ne spravim niti 38, kaka 36!
Nop, mi imamo čisto iste številke kot povsod po Sloveniji, italijansko imam 46 or sth (sovražim njihove številke in modele nasploh, prav neki brezveze, zato jih niti ne pomerjam). hmm.gif Pa na kakih slikah si ti mene vidla?! ohmy.gif

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#442 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 11 March 2008 - 05:12 PM

QUOTE(Hevea @ 10. 3. 2008 - 23:37) View Post

Ja, ma ti si tudi pol metra višja od nje. In ancha je ful suha očitno?

Po višini in kilah sodeč sem čisto normalna in še zdaleč ne presuha (glede na stroga medijska merila verjetno celo predebela): 163 cm in med 48 in 52 kg mi skače teža, lahko pa z gotovostjo trdim, da se ne tlačim na silo v 34 številko (kot si ti coco misla najbrž povedat biggrin.gif ), ampak mi je dejansko 34 prav, v 36 pa večinoma (če gledam na cifre v Orsayu, New Yorkerju, H&M,) PLAVAM v njih, imam luft in mi lezejo dol. Tak da imam 95 % oblačil v številki 34.

Coco, kaj ne štekaš da si ful višja pa da maš zato večjo cifro??
  • 0

#443 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 11 March 2008 - 05:24 PM

Ja, ampak na mene vsi gledajo kot na slona. dry.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

• Guests

Posted 11 March 2008 - 06:53 PM

Ma daj, ne sekiraj se. Js mam ze leta skoz priblizno isto kil, in sicer 62 pr 173cm, pa sicer vem, da je mal prevec, ampak pocutim se cist ok, pa jebat ga. In kar se tice cifer v trgovinah, hlace sem vedno nosla normalno 38, zdaj si morm vcasih vzet 40, pa se RES nisem zredila, ampak enostavno so stevilke vedno manjse. Da ne govorim o tem, da v zari ne dobim niti priblizno nobene M majcke cez joske, pa mam 75A, kar ni normalno. Ocitno majo firme vedno bolj androgine deske modele, in seveda se to pozna pri stevilkah. Ena prijatlca je sla zadnjic v h&m gledat hlace, in ji niso ble prav L, pa je vprasala, ce majo vecje, in jo je trgovka prav z gnusom pogledla in rekla, kolk vecje bi pa se rada. Tiste L kavbojke so ble men normalno prav, nje je pa glih mal vec skup kot mene. Ne vem no.. kot da nisi normalen, ce bi rad probal hlace xl. Ni cudno da se clovk pocuti ko kup masti, ceprav je cisto normalen.
Po mojem stevilka zdaj sploh ni vec vazna. Kupis kar ti je prav pa pozabis, kaj pise na etiketi.. ker zavaja in ker ti samo zbija samozavest.
  • 0

#445 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 11 March 2008 - 07:39 PM

QUOTE(Coco* @ 11. 3. 2008 - 17:24) View Post

Ja, ampak na mene vsi gledajo kot na slona. dry.gif

Jah, na mene pa najmanj kot na palčka al pa pritlikavko biggrin.gif , pa kaj, njihov problem, jaz se sama zelo dobro počutim v svoji koži, tud ti se boš enkrat, te cifre pa pusti pri miru, saj so samo številke večkat nič ne povejo kdo je debel pa kdo ne.
  • 0

#446 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 11 March 2008 - 10:10 PM

QUOTE(reddish ancha @ 11. 3. 2008 - 19:39) View Post

Jah, na mene pa najmanj kot na palčka al pa pritlikavko biggrin.gif , pa kaj, njihov problem, jaz se sama zelo dobro počutim v svoji koži, tud ti se boš enkrat, te cifre pa pusti pri miru, saj so samo številke večkat nič ne povejo kdo je debel pa kdo ne.

Če te bo še kdo zajebavu, pokliči mene, ki mam 155 cm, jim bom že vraga pokazala! twisted.gif
Ma dejte no, kot da so centimetri vse!
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#447 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 March 2008 - 10:35 PM

QUOTE(Adriane @ 11. 3. 2008 - 8:36) View Post

[size=1]
Nekje sem zasledila, da jePrinceska shujšala, a zdaj ne vem, ali v tej temi ali keri drugi. Čestistke! hooray.gif

Jap, 8 kg. To so bli grehi že tekom cele SŠ. Zdej bom nadaljevala, zaenkrat mi teža stoji, kar je kul, pol pa še mal dol. Je treba.

Sem pa ponosna nase. Ne jem več čokolade oops.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#448 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 11 March 2008 - 10:52 PM

Si pa res lahk ponosna. Js tud dneva ne bi zdržala.
  • 0

#449 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 11 March 2008 - 11:05 PM

QUOTE(Coco* @ 11. 3. 2008 - 16:49) View Post

Ti mene zajebavaš, 36 sem nosila pred tremi leti haha ;D Čez svoje boke ne spravim niti 38, kaka 36!
Nop, mi imamo čisto iste številke kot povsod po Sloveniji, italijansko imam 46 or sth (sovražim njihove številke in modele nasploh, prav neki brezveze, zato jih niti ne pomerjam). hmm.gif Pa na kakih slikah si ti mene vidla?! ohmy.gif
Tudi meni grejo njihove cifre na živce. Že zato, ker je spredaj 4, se počutim ko slon.
Drugače pa se nič sekirat! Številka hlač ni nujno merilo za našo vsesplošen izgled.
Kakor ti, sem tudi sama npr. v trebuhu ožja kot marsikatera, ki spravi 34 nase in ji pol vse čez visi. Tako pač je.

Princeska, res še enkrat čestitke. Meni se nikoli ne uspe odrečt jedem, ki jih imam rada. To je pa praktično vse. Sem res pravi gurman in hedonist na vseh področjih. oops.gif
Se vidi, da sem prase po kitajskem laugh.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#450 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 12 March 2008 - 07:54 AM

Prinčipesa, še enkrat se klanjam in občudujem tvoj uspeh! worship.gif A ti bi šla še dol blink.gif Velik zalogaj, ni kej... Kolko pa ciljaš?
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#451 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 12 March 2008 - 12:50 PM

Ej princeska, sploh nism zasledila da bi že kje drugje napisala!
Fuul čestitke za tvojo dobro voljo pa moč pa nov izgled. A še maš anmen velik zgubit?
Ančka, teb tud ratuje tale tedn na zeljni juhi?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#452 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 12 March 2008 - 04:46 PM

Ja, ratuje. Prvi dan je hudo, pol pa ne več, ker kar čutim, kako se mi želodec skrči. Vem da ni najbolj zdravo, toda pr meni ne funkcionira dieta "manj žri" (ker se je ne morem držati), sploh pa mam samo ene 3 kile za zgubit, več ne rabim. Že zdaj se počutim dovolj vitka, to bi pa samo tolko, zarad počutja. biggrin.gif Aja tehtala se še nisem, tako da ne vem, ker se mi ne zdi smiselno vsak dan živcirat. Nekaj pa mora iti dol.

Nasploh pa je pr meni VSEENO, kakšen način hujšanja uberem: v vsakem primeru bom čez pol leta (tud če se zdravo prehranjujem), dobila nazaj vse, vem ... Zatorej vedno sproti vsake par mescev hujšam. Lani sem bolj zdravo, počasi hujšala (v 2 mescih 6 kil), pa sem ravno tako dobila nazaj. Ni mi problem hujšat, samo obdržati pa pač ne morem, za kaj ne vem biggrin.gif.
  • 0

#453 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 12 March 2008 - 04:55 PM

Ancha, saj nočem pametovat in vem, da konec koncev to ni moja stvar, a če si v preteklosti že bolehala za anoreksijo, sedaj iščeš psihiatrično pomoč, 3/4 dneva posvečaš izgledu, se mi ne zdi zdravo, da želiš izgubiti še 3 kile.

Vem, da je problem odvisnosti (katerekoli) zelo kompleksen in te moje besede besede letijo na neplodna tla, ti želim, da stopiš čimprej do zdravnika po napotnico za psihiatra.
Da te bo vsaj on lahko malo naravnal in te potolažil, ko ti bodo misli švigale, če te že drugi ne morejo. ermm.gif

Ni mi všeč, no. Za nobeno izmed vas, ki se bojujete s kilogrami in izkrivljeno samopodobo, mi ni vseeno, a se zavedam, da niam smisla vedno to govorit, ker itak same vete, kako je z vami ermm.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#454 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 March 2008 - 04:56 PM

O jaz pa vem zakaj jaz ne morem orenk shujšat (recimo, ko me piči da bi bla brezjoškasta pritlikava manekenka kao), ker se mi vsake toliko nekaj tak fejst zalušta da res ni. Danes npr prav čutim špagete in omako v ustih, prav jejo se mi. In seveda se bom našopala špagetov da dihat ne bom mogla (zaenkrat sem še v utvari da bom zdržala skušnjavo).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#455 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17292 posts

Posted 12 March 2008 - 05:49 PM

QUOTE(reddish ancha @ 12. 3. 2008 - 16:46) View Post

Nasploh pa je pr meni VSEENO, kakšen način hujšanja uberem: v vsakem primeru bom čez pol leta (tud če se zdravo prehranjujem), dobila nazaj vse, vem ... Zatorej vedno sproti vsake par mescev hujšam. Lani sem bolj zdravo, počasi hujšala (v 2 mescih 6 kil), pa sem ravno tako dobila nazaj. Ni mi problem hujšat, samo obdržati pa pač ne morem, za kaj ne vem biggrin.gif.

Tega ti pa ne verjamem tongue.gif To je zato, ker ne vztrajaš. Če bi se začela zdravo prehranjevati (doživljensko, mislim) bi tudi težo obdržala. Seveda je pa treba vsake toliko spremeniti način prehranjevanja (ki pa mora biti še vedno zdrav), ker telo sčasoma začne stagnirati.
IMHO je pa neumno iskati bližnjice. Če se že lotevate hujšanja se ga lotite konkretno, ne pa z zeljno juho in ne-žretjem po šesti uri. To sta dve največje bedarije kar sem jih v življenju slišala. Če mi kdo lahko razloži čemu služita ta dva mimosuna pa vsaka mu čast blink.gif
Za uspešno hujšanje je treba spremeniti način življenja ne pa 2x na leto živeti od juhic in na pol stradati. Itak, v Jani in Rini ( laugh.gif ) že piše Shujšajte 10kg v samo enem mesecu. Koliko zdravstvenih težav si pa lahko nakoplješ s tem pa nihče ne pomisli. Tako, da se kar podpisujem pod post Adriane.

Pa Ancha to ne leti samo na tebe, pišem na splošno, ker sem tu v tej temi zasledila že par ''kritičnih'' postov.
Zdravje, babnice, zdravje je prvo!
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#456 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts

Posted 12 March 2008 - 09:05 PM

Ja, Podganca, se strinjam s tabo kar se tiče zdravega prehranjevanja. Toda problem je v tem, da nimamo vsi sreče s hitro presnovo. Jaz se (če izzvzamem čas diet biggrin.gif ) prehranjujem ves čas zelo zdravo (veliko sadja, zelenjave, vlaknin, polnozrnatih izdelkov, pusto meso, nemastni jogurt ... itd), nezdravih stvari videla nisem že nevemkako dolgo, okrog 4 normalne imam obroke na dan, prigrizkov in sladkanih in mastnih ter gaziranih stvari ne jem. Pa pol počasi nazaj dobim vse, kljub normalnemu št. kalorij, gibanju in zdravi prehrani. Štekaš? Ok, ne verjameš, ampak tako pač je. Pa s tem nisem želela nikogar zavajati na forumu ali propagirati nezdrave navade, da ne bo pomote, še najmanj pa jamrati. Vsekakor nisem želela iz tega narediti drame. Se opravičujem.
  • 0

#457 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 12 March 2008 - 09:51 PM

Lahko še dodam svoje mnenje? biggrin.gif

Jaz menim da so te številke od kil, še bolj pa številke hlač ena velika tumarija.
1. Kile: Sem 164 in imam nekja čez 50 ( se mi giba), ko sem bila v bolnici zaradi mojih težavic, so vsi govorili, da sem okostnjak, da sam par kilc še pridobim pa bom ziher bolj pri močeh (pa ni nobeden vedel kolikor jih imam). Čeprav bi če pogledamo splošno javno mnenje laugh.gif moje kile tretirala za normalne, in nikakor presuhe, ponavadi imajo punce okoli 45 pri moji višini. In ko sem bila v zdravilišču in so me dajali v eno napravo, se je med.sestra ves čas pritoževala, kako sem suha, da me ne more dobiti v tisto reč laugh.gif Ko pa sem ji povedala koliko kil imam, pa mi ni hotela verjet, najbrž mi itak ni. In moja mami: gledam slike iz njene mladosti, pa je res bila trlica, in je imela 65kg pri 170.

2.številke hlač: ravno zadnjič sem srečala v trgovini eno znanko, ki ima res da dol padeš hudo telo, jaz bi ji dala 34 ali 36. In kaj mislite kakšno št. je imela? 42....me skoraj na rit vrglo...

Tudi jaz sem imela v preteklih letih prebliske, da moram doseči nevem kakšno 45kg točko, ampak me so me določene izkušnje streznile. Ne znam opisat kako hudo je ko ne moreš jest in v 3 dnevih poješ kak tekoči jogurt in spasirano jabolko. Od takrat dalje na hrano in prehranjevanje gledam čisto drugače, ko sem lačna jem, nikoli ne razmišljam kam vse se mi bo naložilo, itd. Kajti življenje je samo eno, kdaj boš pa užival če ne zdaj biggrin.gif
In v lifu so res veliko bolj pomembe zadevščine kot to ali imaš 2/3kg gor ali dol.

No, tole zadnje leti predvsem na tiste izjemne primerke laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#458 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 March 2008 - 10:02 PM

Tole s kilami je res. Jaz vem da nisem mogla verjet za Luciferko da ima isto kil kot jaz, ker zgleda res bolj suha od mene. Tko da kilaža ni vse.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#459 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 12 March 2008 - 10:09 PM

Mislim, da mata samo malo drugače razporejene, ampak sta tu-tu.

Dobro si to napisala Eli!
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#460 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 12 March 2008 - 10:55 PM

Ja, fajn povedano, Eli!