Lahko še dodam svoje mnenje?
Jaz menim da so te številke od kil, še bolj pa številke hlač ena velika tumarija.
1. Kile: Sem 164 in imam nekja čez 50 ( se mi giba), ko sem bila v bolnici zaradi mojih težavic, so vsi govorili, da sem okostnjak, da sam par kilc še pridobim pa bom ziher bolj pri močeh (pa ni nobeden vedel kolikor jih imam). Čeprav bi če pogledamo splošno javno mnenje

moje kile tretirala za normalne, in nikakor presuhe, ponavadi imajo punce okoli 45 pri moji višini. In ko sem bila v zdravilišču in so me dajali v eno napravo, se je med.sestra ves čas pritoževala, kako sem suha, da me ne more dobiti v tisto reč

Ko pa sem ji povedala koliko kil imam, pa mi ni hotela verjet, najbrž mi itak ni. In moja mami: gledam slike iz njene mladosti, pa je res bila trlica, in je imela 65kg pri 170.
2.številke hlač: ravno zadnjič sem srečala v trgovini eno znanko, ki ima res da dol padeš hudo telo, jaz bi ji dala 34 ali 36. In kaj mislite kakšno št. je imela? 42....me skoraj na rit vrglo...
Tudi jaz sem imela v preteklih letih prebliske, da moram doseči nevem kakšno 45kg točko, ampak me so me določene izkušnje streznile. Ne znam opisat kako hudo je ko ne moreš jest in v 3 dnevih poješ kak tekoči jogurt in spasirano jabolko. Od takrat dalje na hrano in prehranjevanje gledam čisto drugače, ko sem lačna jem, nikoli ne razmišljam kam vse se mi bo naložilo, itd. Kajti življenje je samo eno, kdaj boš pa užival če ne zdaj
In v lifu so res veliko bolj pomembe zadevščine kot to ali imaš 2/3kg gor ali dol.
No, tole zadnje leti predvsem na tiste izjemne primerke