Jaz sem jih videla v Hipermarketu - Mercator.

Kje se lahko kupi...?
Posted 23 June 2013 - 01:12 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 June 2013 - 06:44 PM
Aaaa, bom šla malo v Šiško pogledat. Hvala
Posted 23 June 2013 - 06:48 PM
Hofer, se mi zdi.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 June 2013 - 08:50 PM
Posted 09 July 2013 - 07:55 AM
Vse, ki ste do sedaj iskale modelcke za soufleje - v Momaxu jih imajo, so ravno v akciji.
Tole ni slika iz reklame - je ne najdem vec. Tisti iz letaka so bili srebrne barve, noter beli, keramicni.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 17 July 2013 - 05:44 PM
Če katera išče bolj eksotične sestavine za kuho: http://www.om-govinda-damodar.com/
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 28 July 2013 - 06:58 AM
Posted 28 July 2013 - 07:52 AM
O fajn, me veseli, da jim je uspelo zalaufat stvar v takem obsegu, cesen je namrec precej problematicen, kar se tice vzgoje, predvsem zaradi virusov. En profesor s faksa bo sigurno se leta o tem predaval, hehe - kako je cesen trzna nisa in odlicna priloznost za prodor na trg ...
Posted 29 July 2013 - 04:37 PM

Posodice za soufleje raznih velikosti ima tudi Müller, kupila par mesecev nazaj.
Posted 29 July 2013 - 05:03 PM
^^ koliko so bile?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 30 October 2013 - 02:13 PM
Kje se dobi mandljevo moko?
Posted 30 October 2013 - 02:15 PM
SKoraj povsod, to so mleti mandlji.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 October 2013 - 06:05 PM
Hvala.
Posted 25 November 2013 - 11:54 AM
Kje bi dobila čokolado s stevio? Na netu vem da se da naročit.
A majo mogoče v kateri od trgovin?
Sicer temno 70% lahko menda jem, v razumnih količinah, samo bi raje tako, če se jo kje slučajno dobi.
Posted 25 November 2013 - 01:21 PM
Mene pa zanima kje bi dobila vanilijev ekstrakt (tapravo stvar). Nikjer še nisem videla.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 25 November 2013 - 02:14 PM
^Mene tudi, ker to vidim v ogromno receptih. Najbrž je ful drago.
Fiona,
nisem po trgovinah še zasledila čokolade s stevio, malo pobrskaj po policah za diabetike ali v kakšni specializirani trgovini,
ampak do zdaj sem videla samo čokolade s fruktozo, ki so še večje sranje.
Lahko pa si jo narediš sama KLIK
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 25 November 2013 - 02:29 PM
S stevio je se nisem videla, sem pa nedavno videla reklamo za cokolado s ksilitolom (xylitol).
Vanilijev ekstrakt pa se dobi v steklenickah v Mercatorju, ampak ne vem tocno, kaj vsebuje in v kaksnih razmerjih (sem vedno uporabljala vanilijo v prahu).
Posted 25 November 2013 - 02:34 PM
Najprej za Fiono: Dorina ima nove čokolade s Stevijo
http://www.kras.hr/e...ina-with-stevia
Jaz tudi priporočam vanilijo v prahu - sama imam tole in jo dam skoraj povsod
http://www.planetbio...ja-v-prahu.html
Posted 25 November 2013 - 02:44 PM
Waaaaaa mega. *leti v Mercator*
Hvala!
Posted 25 November 2013 - 03:53 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users