Jump to content

Photo

barvanje las

• Please log in to reply
841 replies to this topic

#441 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 03 June 2010 - 04:56 PM

Nekaj bi vas rada vprašala če mogoče katera ve...kakšni dve leti sem blond in samo na začetku sem se barvala v salonu sedaj se pa kar doma. In sem bila rumena sedaj bi pa rada prišla na silver-blond...in sem prejšnič vzela barvo od pallete deluxe--ta nova, k je tud reklama na tv. in ko sem se pobarvala vse ql, čez 2 dni so se pa že moji lasje videli. Vem da pobarvano je bilo dobro ker me vedno mami dobro pobarva. pa me zanima če mogoče katera ve zakaj je to. In sedaj ne vem ali naj še enkrat proba s to ali naj drugo preizkusim??
hvala
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#442 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 03 June 2010 - 04:56 PM

Nekaj bi vas rada vprašala če mogoče katera ve...kakšni dve leti sem blond in samo na začetku sem se barvala v salonu sedaj se pa kar doma. In sem bila rumena sedaj bi pa rada prišla na silver-blond...in sem prejšnič vzela barvo od pallete deluxe--ta nova, k je tud reklama na tv. in ko sem se pobarvala vse ql, čez 2 dni so se pa že moji lasje videli. Vem da pobarvano je bilo dobro ker me vedno mami dobro pobarva. pa me zanima če mogoče katera ve zakaj je to. In sedaj ne vem ali naj še enkrat proba s to ali naj drugo preizkusim??
hvala
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#443 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 03 June 2010 - 04:58 PM

Kako misliš tvoji lasje?
Na narastku ali kje odzadaj pod lasmi ali kako?
  • 0

#444 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 03 June 2010 - 05:17 PM

Najbolj se je videlo tukaj pri ušesih in nad čelom...ja moji lasje...a je možno da barva ni tako močna da ni prijela?
  • 0

#445 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 03 June 2010 - 05:28 PM

Če ti je ostali narastek pobarvala ni problem v barvi, ampak v tehniki barvanja, možno da je tvoja mama kaj izpustila.
  • 0

#446 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 03 June 2010 - 05:51 PM

Drugače se je videlo po celi glavi. Samo tukaj je bilo najbolj opazno ker je bolj izpostavljeno.
  • 0

#447 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 03 June 2010 - 06:02 PM

Kakšne barve so pa tvoji naravni lasje?
P a prejšnja barva pa ti je prekrila narastek in katero si imela prej?
  • 0

#448 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 03 June 2010 - 06:44 PM

Imam rjave lase...prejšne barve so mi prekrile moje lase. sem tudi uporabljala isto firmo barve.
  • 0

#449 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19121 posts

Posted 09 June 2010 - 09:30 AM

Ni možno, da ti blond barva ne bi nič primla, pa te od deluxe so še kr močne, tako da ti je mama verjetno kaki predel spustila pa prej nisi opazila, ker sprat se pa tud ni moglo.
  • 0

#450 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 15 June 2010 - 01:23 PM

Dilema+ tiste, ki ste se barvale z barvo Subrina pure... bi dobila takle odtenek iz mešanice teh dveh barv?

Željeni odtenek:
IPB Image
IPB Image

Sem pa v dilemi ali naj zmešam odtenek Kakav in Temna čokolada
IPB Image
IPB Image

ALI

Temna čokolada in Tartuf
IPB Image
IPB Image

Kakšen predlog?
Pa zanima me še kako obstojna je ta barva in, če odtenek prime temneje kot je narisan na škatlici?

Hvala. biggrin.gif
  • 0

#451 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 17 June 2010 - 02:56 PM

Proooosim lepo? biggrin.gif

• 0

#452 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 July 2010 - 08:46 PM

biggrin.gif

Ne znam ti pomagat. Študiram pa, da bi se prvič sama pobarvala, mi raste full hitro narastek, v enem mesecu je že čez 1 cm in meni je to zdaj zelo grdo, ker imam temno rjave, svoje pa svetle. sad.gif

Malo se bojim, da se ne bi znala. Ve to same počnete?
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#453 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19121 posts

Posted 06 July 2010 - 09:11 PM

Jaz sem se samo enkrat sama barvala s temno barvo. Pa je bla taka svinjarija po kopalnici, vse je blo črno. Še dobro, da je bil preliv, da je šlo vse dol. biggrin.gif
  • 0

#454 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 July 2010 - 10:10 PM

Meni je barvanje doma ful na izi, sploh s temi prelivi, ki jih daš na vlažne lase in se res lepo porazdelijo.
Garnier Movida so super prelivi, sem zadnje čase sprobala kar nekaj drugih in so mi ti še vedno najboljši.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#455 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 07 July 2010 - 06:35 AM

Tudi meni, jaz se raje ne barvam kot, da moram hoditi k frizerju, resno biggrin.gif

Kinky, pa pobarvaj vsak mesec samo narastek, čez 3 mesece pa celotne lase.In ja, to gre tudi z rjavo ne samo s črno biggrin.gif
Pa imam sama tudi čokoladne rjave lase trenutno, moji naravni pa so temno pepelnato blond, pa nihče nebi vedel da so blond, če mu nebi sama tega povedala ali pa bi me poznal od otroštva biggrin.gif
  • 0

#456 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 July 2010 - 07:25 AM

Da da, narastek. smile.gif A imata čopič? Ga moram nabavit.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#457 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 07 July 2010 - 01:04 PM

Mah, ni nujno, jaz lažje vtrem brez čopiča smile.gif
  • 0

#458 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 07 July 2010 - 02:49 PM

Jst sama sebe ne znam barvat, sploh pa ne samo narastka, mene barva mami, s čopičem. Brez si ne predstavljam, vsaj ne narastka, okej pol po celih laseh itak samo s prsti vtreš, ampak nrastek pa res.. Ne vem no.
  • 0

After all this time?

Always.

#459 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 10 July 2010 - 04:15 PM

Pa čist enostavno je. Probaj biggrin.gif

Na narastek naneseš barvo, potem pa narediš še od zgoraj ene par pramenov po dolžini, da se barvi zlijeta paje to to. Nič komplikacij biggrin.gif
  • 0

#460 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 10 July 2010 - 05:27 PM

Ne ne, glih to je fora, ni šans da se barvam po celi dolžini al pa da si delam pramene po dolžini al pa karkoli, barvo izključno na 2cm narastka in niti milimetra več, tega pa ne mroem narest tok natančno sama. Blond barve so težke biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users