Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#441 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 28 March 2007 - 07:20 PM

enmu sosolcu prvoscim, da bi dobil danes 3 za eno predstavitev - ker bi si jo tud zasluzil. eni ljudje se pa res lahko slepajo celo srednjo solo sam na lepe oci. prov vidl se je, da je blo use ful na hitr skupej nametan, besede so ble pa samo tiste, k so ble direkt iz slovarja prepisane, slovnicno prov (tezje, seveda). da ne govorimo o rabi casov, razlikovanju ednine in mnozine, izrazanju svojine (oz. mnozine - z apostrofom, halo?!), whit namest with (ampak POVSOD, ni mozno da se zatipkas tokrat) ... ma, res, ni bil en stavk, da bi bil cel prav. se je prov cel razred spogledval pa gledal, kaj je z njim, profesorca pa 'ja, super, krasno, use na pamet. petka, definitivno'. halo, tretji letnik?! ne recem 5. razred, k se lovis tm nekej. omfg!!!
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#442 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 28 March 2007 - 08:27 PM

kaj sem jaz komu kriva, da se je en star kreten zapičil vame in mi hodi v službo težit po 4 ure, nosi rože,pa se slini,jatz bi ga pa najraje pobruhala.....
  • 0

#443 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 30 March 2007 - 07:22 PM

ker mam ta moment spisek miljontih ljudi,ki bi jih počla. jezna sem na cel svet!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#444 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 30 March 2007 - 07:51 PM

Jst pa samo na eno, pa še te sedaj 14 dni ne bom vidla! Alelujaa!! thumbup.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#445 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 30 March 2007 - 07:58 PM

Nesramna sm z ljudmi za brezveze in mam morilski občutek krivde. In nič hudega mi nočejo.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#446 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 31 March 2007 - 04:36 PM

Še vedno sem v spodnjem delu pižame oops.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#447 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 01 April 2007 - 03:04 PM

Pou ure nazaj sem se zbudila.
Delam budalo iz sebe in se ponižujem. In tega se dobro zavedam.
  • 0

#448 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 01 April 2007 - 03:49 PM

Ma vedno pravm... zdej pa ne pijem več alkohola, ker sem pač drug dan tok slaba da joj, ampak neeee... je tko fajn pol še mešat alko pa da bl prbije... mislm... joj,... dobr da lubi pride domov da spet 'pridna' ratam... wink.gif
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#449 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 01 April 2007 - 04:51 PM

QUOTE(Rory @ 1. 4. 2007 - 16:04) View Post

Pou ure nazaj sem se zbudila.
Delam budalo iz sebe in se ponižujem. In tega se dobro zavedam.

Dodajam: preveč ga pijem zadnje čase. Kaj bo šele na Krfu wacko.gif .
  • 0

#450 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29704 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 02 April 2007 - 06:18 PM

naj se vsem, ki lažejo v CVjih, posuši roka in naj nikol ne dobijo službe. twisted.gif

mislm, z narjeno maturo, pred diplomo pa ne znajo rečt (kaj šele napisat!) selotejp in gasilni aparat po anglešk. al pa imena firme, v kateri delajo, izgovort. mislm laugh.gif .... rolleyes.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#451 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 02 April 2007 - 06:24 PM

Prosim reči da je sellotape in fire extinguisher al pa me bo kap biggrin.gif

Spovedujem se, da sm danes kljub vsem dobrim namenom pojedla tri napolitanke, sladoled in skledo solate. In to je začetek "zdrave prehrane".
Haha in po predstavi v gledališču sm od dolgčasa pobegnla v trgovine čeprav ni blo še konec biggrin.gif Brezupno biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#452 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 03 April 2007 - 06:56 PM

Eni ženski bi z veseljem povedala kar ji gre, pa se nočm spuščat na njen nivo. Skušnjava je pa zlo velka. Sam se bom uprla cool.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#453 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29704 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 03 April 2007 - 08:36 PM

ker sem se zbudila šele pred eno uro, me ni na srečanje. oops.gif po prihodu domov iz službe in od dečka sem bla tok sfakana, da sem sam v pojstlo padla in odjadrala za dve polni uri.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#454 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 04 April 2007 - 03:27 PM

Včeraj+danes sem čist preveč skadila wacko.gif
  • 0

#455 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 04 April 2007 - 04:02 PM

ne da se mi ucit, zmatrana sm. dost mam usega ...
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#456 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 04 April 2007 - 07:48 PM

Nisem se učila tok kokr bi se mogla. Iz tega sledi, da bom cele odmore sedela ob zezku in se učila. Lenoba lena. slap.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#457 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 04 April 2007 - 07:54 PM

Sissy, saj maš še časa, je komi 9 ura......

Se trudim bit prijazna z eno sošolko, ubistvu pa mi gre ful na živce! rolleyes.gif
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#458 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 04 April 2007 - 07:56 PM

Gre mi na živce ena ful uredu punca k skače v zelje moji najboljši kolegici glede tipa... kr fentala bi jo! Mislm to je pa višek!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#459 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 05 April 2007 - 03:51 PM

Totalno me živcira en osebek s katerim bi rada mal razčistla odnose, pa se vedno kr potuhne, chikens up po domače. V šoli se me izogiba, na msnju me kr ignorira. No problemo mučačo, i can play that game. (mi je pa zelo žal da se to sploh dogaja.. pa sej sem tudi sama kriva. Sej vem kaj je narobe, ampak jst pač morm to še enkrat slišat in videt, kot da že ni blo zadost smotano. Aah, sj ne vem kdo je bol smotan)
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#460 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 05 April 2007 - 03:59 PM

notranje me razžira ker ima mojo novo čelado en ful dober kolega, ki si je novega skuterja kupil in pač kr on men večkrat kaj pomaga, ne smem težit rolleyes.gif jaz pa sem brez laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users