NARAVNA KOZMETIKA
Posted 21 October 2008 - 04:13 PM
Posted 21 October 2008 - 05:00 PM
Posted 21 October 2008 - 05:01 PM
http://www.or-ca.si/.../splosni_pogoji
Sem ravno včeraj brala in sem razmišljala kaj naj še naročim, da bo 50€.
Posted 21 October 2008 - 05:02 PM
Pomoje zato, ker so vse senčke in pudri v prahu, pa obstaja možnost, da bi se razsulo.4
Sonchika, si ti zihr, da je pisalo 50€? Jaz sem šla ene 3x vse brat, pa nisem nič zasledila. Zdej pa res piše 100€, mi je takoj v oči padlo. Ampak meni se zdi, da ni prej nič pisalo. Očitno sem res totalno slepa.

No, če pa je zastonj poštnina, sem pa še bolj vesela.

Posted 21 October 2008 - 05:06 PM

Mene tud zelo mika maskara v odtenku borovnica pa nevem kako je s tem..a je odtenek bolj bijoličen ali bolj moder

Posted 21 October 2008 - 05:12 PM
Moja mami ima trenutno maskaro od dr. Hauschke in sicer v izredno lepem melancana odtenku. Pravi da je kul, jo bo treba sprobat ...
Posted 21 October 2008 - 05:18 PM

Posted 21 October 2008 - 06:27 PM
Zadnje čase se vsak večer razvajam z Akamutijevim oljem plodov muškatne vrtnice. Koža je po nekaj dneh uporabe kot prenovljena, skoraj ne morem verjeti

Res hud oljček, jaz sem naravnost presrečna, da sem ga odkrila

Nujno te moram vprašati, kaj bolj priporočaš meni v nakup - olje, ki ga opisuješ, ali jojobino olje?

p.s.: dobila paket?

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 21 October 2008 - 06:47 PM
Sonchika, si ti zihr, da je pisalo 50€?
Ziher, ziher.

Posted 21 October 2008 - 06:59 PM

Posted 22 October 2008 - 12:58 PM
Mah, sem nepoboljšljiva

Posted 22 October 2008 - 01:31 PM
Kar se tiče 100% Pure zadev je tkole ...
Olje in krema, ki ju je naročila mami, izgledata izredno obetavno. Se pa bojim, da ji bo krema premalo, ker se takoj vpije in ne pusti mastnega sloja, čeprav se čuti konkretna navlaženost. Pakunge so božanske, olje in krema sta v krasnih stekleničkah iz masivnega stekla in imata pumpico.
Gel za prhanje z vanilijo ima bogat, sladko prehramben vonj, zelo podoben TIGI Brunette Goddess šamponu in balzamu, samo bolj natur. Jaz vonjam mešanico vanilije, praženih orehov, sladke smetane in karamele. Je zelo tekoč, a se lepo nanaša in sproducira tako rahlo, nežno penico (če uporabljate gobico za tuširanje, bo pene zagotovo več). Kožo umije squeeky clean, ampak je vseeno zelo mehka in niti malo izsušena - meni je super efekt. Ni mi všeč edino vonj, ki se potem razvije med tuširanjem in je malo čuden, ne znam povedat. Naslednjič naročim tistega z vonjem fuji jabolka, pa kokosovega. Aja, pa zraven sem dobila še testerje pilinga in losjona za telo v enakem, vanilija vonju.
Stick za lička in ustnice naredi izredno cute efekt, ful se lepo razmaže, ni premasten, ličkom podari tak zdrav, subtilen sijaj. Se tudi precej vpije v kožo in lička potem niso nič mastna. Na ustnicah pa je tudi fajn, polprekriven, da malo mastnega leska, shimmra nima. Imam pa odtenek pink grapefruit, ki je res taka prava pink, temnejša, bogata, že skoraj malo na fuksijo potegne (ampak ne agresivno).
Purely Skincare regenerator za lase ima vonj čisto po sivki, je pa prozorno bele barve, dokaj tekoč, ampak kljub temu deluje kremasto. Ko sprobam, povem več.
Posted 22 October 2008 - 02:53 PM
Nujno te moram vprašati, kaj bolj priporočaš meni v nakup - olje, ki ga opisuješ, ali jojobino olje?

p.s.: dobila paket?

MIČNA!

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 October 2008 - 03:14 PM
Meni se zdi, da je vseeno katerega vzameš, res. Oba sta zelo fajn, meni edino to vrtnično smrdi, ker pač ne maram sladkobnega vonja po vrtnicah.
Posted 22 October 2008 - 03:21 PM
Za obraz.

Bill Bullard
Posted 22 October 2008 - 04:47 PM

Glede oljčka je pa tkole. Jaz olje plodov muškatne vrtnice uporabljam predvsem za nego telesa, večkrat pa si z njim natrem tudi predel učk. Akamutijevo jojoba olje uporabljam večinoma na obrazu, ker je res huda zadeva - še posebej za problematično kožo. Jaz ga ponavadi na obraz nanesem zvečer in se že takoj popolnoma vpije, zjutraj pa je koža svilnata in gladka. Se mi zdi da je jojobino olje ena izmed tistih zadev, ki jih mora imeti vsaka ženska doma

Obe zadeve sta ful dobre, tko da nimaš s čim zgrešiti. Samo vprašanje je, za katerega se odločiš prej

Posted 23 October 2008 - 09:34 AM

Pa se eno vprasanje - ali ga hranis v hladilniku? V ogrevani kopalnici se mi namrec zdi za tovrstno olje pretoplo.
Posted 23 October 2008 - 09:51 AM
a ni ta oljček zares božanski?

Jaz ga tudi ful dosti uporabljam, mi je res všeč in dejansko se na koži pozna učinek...res mi je ful zanimivo, kako so te naravne zadevščine toliko bolj koži prijazne in nudijo še veliko učinkovitost.
Tale oljček pa še posebej...izredno bogat in v isti sapi primeren tudi za "lahko" nego za mešano in mastno kožo. Jaz sem s stekleničko že skoraj pri koncu in ga bom v kratkem kmalu spet naročila. Res je super

Posted 23 October 2008 - 09:58 AM

Okej, ga ze selim v spalnico.

Hvala!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users