Jump to content

Photo

NARAVNA KOZMETIKA

• Please log in to reply
814 replies to this topic

#441 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 October 2008 - 04:13 PM

Jaz tudi ne vidim, da bi na njihovi strani kaj pisalo, Sonchika si ti mislila na katero drugo spletno trgovino? Jaz sem namreč šla še vse enkrat podrobno brat in res nikjer na spletni strani ne piše, da pri nakupu nad 50€ krijejo poštnino. Ni mi pa jasno, zakaj ne pošiljajo po pošti dekorative Alima Pure, mene bi utegnile zanimat kakšne senčke, pa se lahko očitno obrišem pod nosom. =)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#442 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 21 October 2008 - 05:00 PM

Zakaj pa je ne pošiljajo?
  • 0

#443 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 21 October 2008 - 05:01 PM

Glej ga zlomka, še včeraj je pisalo 50€, danes pa že 100.
http://www.or-ca.si/.../splosni_pogoji

Sem ravno včeraj brala in sem razmišljala kaj naj še naročim, da bo 50€.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#444 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 October 2008 - 05:02 PM

Na spletni strani piše, da ničesar od dekorative Alima Pure ne pošiljajo, ampak se da kupit samo v trgovini v LJ.
Pomoje zato, ker so vse senčke in pudri v prahu, pa obstaja možnost, da bi se razsulo.4

Sonchika, si ti zihr, da je pisalo 50€? Jaz sem šla ene 3x vse brat, pa nisem nič zasledila. Zdej pa res piše 100€, mi je takoj v oči padlo. Ampak meni se zdi, da ni prej nič pisalo. Očitno sem res totalno slepa. laugh.gif Sicer pa meni ta zastonjkarska poštnina ni nek glavni motiv za nakup oz. tudi če je ni, me to ne odvrne od nakupa. Bolj me odvrne nekorekten odnos, predolgo čakanje na pošiljko, itd. Če hitro pošljejo in so vedno na voljo za razne informacije, potem tudi poštnino rade volje plačam. Ogromno recimo naročam preko Lush spletne strani, pa je treba vedno plačat 4€ poštnine, ampak me ne moti, ker imam res ful dobre izkušnje z njihovo spletno trgovino.

No, če pa je zastonj poštnina, sem pa še bolj vesela. tongue.gif Enako velja tudi za kakšne testerje ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#445 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 21 October 2008 - 05:06 PM

Ja pomoje tudi ampak saj to se lepo zapakira p pri pošiljki z odkupnino itak ne mečejo stvari hmm.gif

Mene tud zelo mika maskara v odtenku borovnica pa nevem kako je s tem..a je odtenek bolj bijoličen ali bolj moder ermm.gif
  • 0

#446 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 October 2008 - 05:12 PM

Mene te natur maskare ne pritegnejo več. Še nobena do zdej ni dala nekega res fajn efekta, pa ponavadi so ful neobstojne.
Moja mami ima trenutno maskaro od dr. Hauschke in sicer v izredno lepem melancana odtenku. Pravi da je kul, jo bo treba sprobat ...
  • 0

#447 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 21 October 2008 - 05:18 PM

Jst bom šla kar pogledat v trgovino, sej nimam daleč in je škoda, da bi plačevala poštnino. Me predvsem zanimajo toniki, ker mi ga počasi zmanjkuje... No, pa tud ostalo zgleda zlo fajn. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#448 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 21 October 2008 - 06:27 PM

QUOTE(gospodična*mična @ 19. 10. 2008 - 19:44) View Post

Zadnje čase se vsak večer razvajam z Akamutijevim oljem plodov muškatne vrtnice. Koža je po nekaj dneh uporabe kot prenovljena, skoraj ne morem verjeti smile.gif kot da bi bila sfotošopirana smile.gif
Res hud oljček, jaz sem naravnost presrečna, da sem ga odkrila wink.gif

Nujno te moram vprašati, kaj bolj priporočaš meni v nakup - olje, ki ga opisuješ, ali jojobino olje? smile.gif (namen imam sprobati sicer oba, ampak ne naenkrat, ane). Imam pa izsušeno, a hkrati problematično kožo. Upam, da bom problem lusk uspela rešit z malo bolj hranljivo kremo.
p.s.: dobila paket? smile.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#449 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 21 October 2008 - 06:40 PM

QUOTE(DiLeMa @ 19. 10. 2008 - 22:06) View Post

100% Pure gel za tuširanje s semeni vanilije

DiLeMa, moraš poročati, kakšen je tale gelček za tuširanje! Boš? tongue.gif
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#450 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 21 October 2008 - 06:47 PM

QUOTE(DiLeMa @ 21. 10. 2008 - 16:02) View Post

Sonchika, si ti zihr, da je pisalo 50€?

Ziher, ziher. smile.gif Če pravim, da sem še gledala, kaj bi še naročila, da bi presegla 50€. Potem pa nič nisem našla, pa sem ostala pri svojih 48€. smile.gif

• 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#451 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 October 2008 - 06:59 PM

Čebelica, bom! Paket bo pri meni jutri zjutraj in se bom šla kar stuširat z gelom, ker tudi mene ful zanima. wink.gif
  • 0

#452 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 22 October 2008 - 12:58 PM

Mene pa od naravnih zadevščin najbolj navdušuje Akamuti pa tudi Circaroma...Zdej sem videla, da imajo na srčku neko novo firmo - Essential care, ene zadeve so prav mikavne. Seveda mi je takoj padel v oči citrusni tonik, blag zeliščni šampon pa še kaj.
Mah, sem nepoboljšljiva smile.gif smile.gif
  • 0

#453 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 October 2008 - 01:31 PM

Meni ima pa Essential Care kozmetika čisto preveč nabite cene, pa nenormalno grde embalaže. Slednje sicer res nima nekega strašnega pomena, ampak vseeno rada vzamem v roke lepo pakungo, ki ima neko estetsko vrednost. Sem pa danes ravno dobila pošiljko iz OrCa spletne trgovine in mi je zaenkrat vse všeč.

Kar se tiče 100% Pure zadev je tkole ...

Olje in krema, ki ju je naročila mami, izgledata izredno obetavno. Se pa bojim, da ji bo krema premalo, ker se takoj vpije in ne pusti mastnega sloja, čeprav se čuti konkretna navlaženost. Pakunge so božanske, olje in krema sta v krasnih stekleničkah iz masivnega stekla in imata pumpico.

Gel za prhanje z vanilijo ima bogat, sladko prehramben vonj, zelo podoben TIGI Brunette Goddess šamponu in balzamu, samo bolj natur. Jaz vonjam mešanico vanilije, praženih orehov, sladke smetane in karamele. Je zelo tekoč, a se lepo nanaša in sproducira tako rahlo, nežno penico (če uporabljate gobico za tuširanje, bo pene zagotovo več). Kožo umije squeeky clean, ampak je vseeno zelo mehka in niti malo izsušena - meni je super efekt. Ni mi všeč edino vonj, ki se potem razvije med tuširanjem in je malo čuden, ne znam povedat. Naslednjič naročim tistega z vonjem fuji jabolka, pa kokosovega. Aja, pa zraven sem dobila še testerje pilinga in losjona za telo v enakem, vanilija vonju.

Stick za lička in ustnice naredi izredno cute efekt, ful se lepo razmaže, ni premasten, ličkom podari tak zdrav, subtilen sijaj. Se tudi precej vpije v kožo in lička potem niso nič mastna. Na ustnicah pa je tudi fajn, polprekriven, da malo mastnega leska, shimmra nima. Imam pa odtenek pink grapefruit, ki je res taka prava pink, temnejša, bogata, že skoraj malo na fuksijo potegne (ampak ne agresivno).

Purely Skincare regenerator za lase ima vonj čisto po sivki, je pa prozorno bele barve, dokaj tekoč, ampak kljub temu deluje kremasto. Ko sprobam, povem več.
  • 0

#454 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 22 October 2008 - 02:53 PM

QUOTE(Matilda @ 21. 10. 2008 - 19:27) View Post

Nujno te moram vprašati, kaj bolj priporočaš meni v nakup - olje, ki ga opisuješ, ali jojobino olje? smile.gif (namen imam sprobati sicer oba, ampak ne naenkrat, ane). Imam pa izsušeno, a hkrati problematično kožo. Upam, da bom problem lusk uspela rešit z malo bolj hranljivo kremo.
p.s.: dobila paket? smile.gif

MIČNA! smile.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#455 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 October 2008 - 03:14 PM

Matilda, jaz sem imela oba in sta mi bila oba všeč, je pa jojobino malo gostejše. Me pa zanima za kaj bi ti to uporabljala - za obraz ali telo?
Meni se zdi, da je vseeno katerega vzameš, res. Oba sta zelo fajn, meni edino to vrtnično smrdi, ker pač ne maram sladkobnega vonja po vrtnicah.
  • 0

#456 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17601 posts

Posted 22 October 2008 - 03:21 PM

Za obraz. wink.gif
  • 0

Bill Bullard

#457 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 22 October 2008 - 04:47 PM

Matilda, sem dobila paket- najlepša ti hvala! smile.gif

Glede oljčka je pa tkole. Jaz olje plodov muškatne vrtnice uporabljam predvsem za nego telesa, večkrat pa si z njim natrem tudi predel učk. Akamutijevo jojoba olje uporabljam večinoma na obrazu, ker je res huda zadeva - še posebej za problematično kožo. Jaz ga ponavadi na obraz nanesem zvečer in se že takoj popolnoma vpije, zjutraj pa je koža svilnata in gladka. Se mi zdi da je jojobino olje ena izmed tistih zadev, ki jih mora imeti vsaka ženska doma oops.gif
Obe zadeve sta ful dobre, tko da nimaš s čim zgrešiti. Samo vprašanje je, za katerega se odločiš prej smile.gif
  • 0

#458 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 23 October 2008 - 09:34 AM

Mična, si me prepričala s svojo pohvalo in sem kupila Akamutijevo olje plodov muskatne vrtnice, vceraj zvecer prvic nanesla kar na ves obraz (tudi okoli oci), ceprav imam mastno/mesano kozo (ampak ji nekako manjkata sijaj in napetost; bi rekla, da imam izsuseno povrhjnico) in danes zjutraj zanimiv ucinek - koza se mi ni skoraj nic svetila. Po Garnierjevi Pure kremi se mi cez noc T predel vedno precej zmasti, po tem olju pa nic. Ocitno je koza vsega vpila in je sedaj mehka. smile.gif
Pa se eno vprasanje - ali ga hranis v hladilniku? V ogrevani kopalnici se mi namrec zdi za tovrstno olje pretoplo.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#459 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 23 October 2008 - 09:51 AM

Planet,
a ni ta oljček zares božanski? wub.gif Jaz ga ne hranim v kopalnici, niti v hladilniku, rajši ga pospravim v sobo, kjer je taka normalna sobna temperatura, da je pomoje to še najboljše, saj ni nekih ful temperaturnih razlik kot npr. v kopalnici (vroče) in hladilniku (mrzlo).
Jaz ga tudi ful dosti uporabljam, mi je res všeč in dejansko se na koži pozna učinek...res mi je ful zanimivo, kako so te naravne zadevščine toliko bolj koži prijazne in nudijo še veliko učinkovitost.
Tale oljček pa še posebej...izredno bogat in v isti sapi primeren tudi za "lahko" nego za mešano in mastno kožo. Jaz sem s stekleničko že skoraj pri koncu in ga bom v kratkem kmalu spet naročila. Res je super thumbup.gif
  • 0

#460 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 23 October 2008 - 09:58 AM

Se strinjam glede olja in naravnih zadev. thumbup.gif Res je opazna razlika med naravnim in kemicnim, sedaj pa ze toliko casa uporabljam naravno kozmetiko, da lahko prikimam. Koncno dajem kozi/lasem/telesu stvari, ki jih naredijo opazno lepse. Namesto velikih obljub in reklam - velik ucinek.

Okej, ga ze selim v spalnico. smile.gif Ja, tam je skoz ena normalna, konstantna temperatura.

Hvala!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users