Anoreksija - potrebujem pomoč
Posted 21 November 2006 - 09:15 AM
Posted 21 November 2006 - 10:24 AM

Posted 21 November 2006 - 10:56 AM
2004

2006

2004 - Tukaj je bila ful lepa. "Popolna". Le kako je ob taki postavi lahko pomislila na hujšanje oz. so drugi od nje še zahtevali hujšat.

2006 - Tukaj je že prou "izmozgana". Tudi njena kolegica ob strani ni nič kaj bolša. Jao kam gre ta svet?

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 21 November 2006 - 12:33 PM

Posted 21 November 2006 - 02:10 PM

Kar se pa teže tiče..Sj so vse iste tud una zadi, očitn morjo biti vse tko izstradane. Najprej te silijo, da shujšaš in hujšaš si čedalje bolj uspešen pri njih, prestopiš rob in "propadeš". Pomojem se niti ne sekirajo kej dosti, saj je naivnih punc, ki želijo biti manekenke nešteto.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 25 November 2006 - 09:41 AM
je pa res da se v glavi velikokrat pojavlja neka kontradiktornost, recimo, da se na nek način zavedaš, da dejansko si presuh (ob pogledu v ogledalo, ali pa ko ne najdeš več hlač, ko ne bi visele s tebe...), potem pa pride kosilo/večerja/malica in spet čutiš odpor, dejansko sovraštvo, da bi spravil v svoje "čisto" telo nekaj tako umazanega kot hrana...
Je pa dejansko res, da je anoreksija zadnja leta postala, neke vrste modna muha, sploh v ZDA, sploh če si pogledaš par proana strani (propagirajo anoreksijo, tam najdeš vse živo, še celo nasvete, kako postati boljši "anoreksik"...)
...ja to sem misla, dodat na vse...mogoč sam moje teorije, moj pogled na stvar...

Posted 25 November 2006 - 11:21 AM

To da se odločiš, da boš jedel minimalno/nič, zato ker so pač ideali taki kakršni so, definitivno ni anoreksija.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 November 2006 - 01:21 PM
Je pa dejansko res, da je anoreksija zadnja leta postala, neke vrste modna muha

To da se odločiš, da boš jedel minimalno/nič, zato ker so pač ideali taki kakršni so, definitivno ni anoreksija.

...hm?...nisem rekla, v vseh primerih, ampak, da se dogaja, sploh v ZDA, saj mi če pogledaš par "proana" strani ti je vse jasno...npr. www.proana.us
Posted 25 November 2006 - 06:59 PM

― V. Van Gogh
Posted 25 November 2006 - 07:37 PM
Posted 25 November 2006 - 07:54 PM

Jaz sem hodila k psihologinji, plačaš simboličen prostovoljen prispevek. Sem pa enkrat prej dobila napotnico, ampak nisem šla.
― V. Van Gogh
Posted 25 November 2006 - 08:00 PM

Posted 25 November 2006 - 08:08 PM
Na te strani nimam komentarja, ker bi lahko doktorat napisala

...se popolnoma strinjam

Psiholog - diplomira iz psihologije
Psihiater - medicinec, ki je za specializacijo vzel "psihiatrijo"

...sam vrjetno, to itak veš...
Posted 25 November 2006 - 08:20 PM

Posted 25 November 2006 - 10:01 PM

Posted 25 November 2006 - 10:09 PM
jas pa sem vlka 169cm pa težka 46kg indeks telesne mase pa je 16,5...vsi mi pravijo da bi se mogla zredit..sam men pa se zdi da je ql tako kot je..kai mislite ve?

..stvar je taka, da ti indeks itak vse pove...razen če maš ful, ful lahke kosti

...meni se zdi kr precej malo za tvojo višino!...kaj drgač, se ful obremenjuješ s tem kar poješ oz. paziš na hrano?
Posted 25 November 2006 - 10:14 PM

Če se dobro počutiš v svoji koži in maš normalne prehranjevalne navade potem nevem kaj sprašuješ,če pa ne pa moraš sebe vprašati kaj te moti in kakšna se sama sebi zdiš.
WINK (fake one)

Posted 25 November 2006 - 10:17 PM

Posted 25 November 2006 - 10:20 PM
ma ne...zanima me zato ker nevem pri čem sem...včasih full nisem gledla na to kaj jem...pač jedla sm vse...sm pa že odkar sm bla mala sm bla zloo suha..zdaj pa sm prišla nekak na idejo manekenka&fotomodel...pa sm malo začela gledat kaj jem ja

Posted 25 November 2006 - 10:23 PM
psiholog se ukvarja s clovekovo psiho, ka ga zre ke notr u duso. Psihiatr se pa ukvarja s stvarmi, k jih ni, pa jih on sam vid, shizofrenija, itd. Ne vem pa kako je pr tem s prehranjevanjem...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users