Jump to content

Photo

Celulit

• Please log in to reply
866 replies to this topic

#441 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27346 posts

Posted 28 April 2008 - 04:41 PM

Tako boš s svojimi perfektnimi, frfotajočimi trepalnicami odvrnila pogled od (mogoče?) malo manj perfektne riti.
  • 0

#442 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 28 April 2008 - 04:43 PM

^^ Sploh ker na plaži obvezno nosim maskaro laugh.gif .
Adriane, s katero bi začela?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#443 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 April 2008 - 04:46 PM

Hja no, ker bo maskara tako kul, tudi na plažo po novem več ne boš šla brez nje.
Postali bosta neločljivi!!!

Probaj ono od Collistarja. Ko so taki super plakati, pa taka seksi ritka gor, kar je seveda posledica uporabe tega magičnega proizvoda. Pa tudi cena je visoka, tako da je zagotovo izdelek zelo kvaliteten. Pa firma, ne! closedeyes.gif

No, če dobro pomislim... Collistar na riti, YSL / Chanel na trepalnicah... fabulous!!!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#444 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 28 April 2008 - 04:47 PM

Lol in omg biggrin.gif . Pol grem pa lahko taka fabulous samo še na vogal prosjačit.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#445 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 28 April 2008 - 04:58 PM

Kopiram del tega, kar je nalimala Sahara v temi kr neki novice:

Pozor pri izbiri sredstev proti celulitu!
Med izdelki naravne kozmetike so zelo dobro ocenili olje proti celulitu Alverde trgovca DM. Dobro so ocenjeni tudi izdelki Logone in Santa Verde. (Med vzorci tokrat niso preverjali Weledinega brezovega olja, ki je bilo na prejšnjem testu zelo dobro ocenjeno.)

Ponovno so končala na dnu seznama znana imena, v katerih so našli kopico neželenih snovi. Tako Biotherm Cellulit Intense Peel vsebuje preveč parafinsko silikonskih sestavin, derivate PEG, več kot 10 mg dietilftalatov in policikličnih mošusnih spojin. Med enako problematične sodijo še Clarins Total Lift in Shiseido Body Creator Anti Celulite Gel. V Garnier Badytonic Figurflege in Yves Rocher -Lipo Phenol Vegetal Intervention pa so namerili več kot 1000 mg dietilftalatov na kg in preveč parafina oziroma silikona ter derivate PEG
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#446 Cebelica_Maja

Cebelica_Maja

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 615 posts

Posted 28 April 2008 - 05:46 PM

Ima katera oljček Alverde Cellulite Korper-Ol Zitrone-Rosmarin? Kakšen je?
  • 0
"Oh, you can't help that," said the cat: "We're all mad here. I'm mad. You're mad."

IPB Image

#447 sara28

sara28

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 234 posts

Posted 28 April 2008 - 06:02 PM

Crna, a to je pri Garnier mišljen ta najnovejša verzija proti celulitu? Ko ima zraven kao
učinek pilinga.
Joj, al saj človek res več ne ve, kaj da nase hmm.gif

Collistarjevo kremo za trebuh in boke sem imela v zimskem času, vendar tudi ni nardila
željenega učinka sad.gif
Ne vem, če je kofein ali alge v kremi...ne nardijo nič. Seveda nekaj prispevajo, vendar
sem kar razočarana, ker ogromno nardim za svoje telo, veliko pretelovadim...ne čakam
le na učinke kreme....a nič kaj dosti uspeha. Pazim tudi pri prehrani...a ne vem..kaj je to.
Tudi masiram vsak večer noge, da se sproži cirkulacija za boljšo prekrvavitev..In toliko
kot nardim jaz za svoje telo, bi moglo bit več boljših rezultatov.

QUOTE(Brokoli @ 24. 4. 2008 - 18:27) View Post

A ma kdo Afrodita 4 her? Ena nova krema je woot.gif

Brokoli, sem gledala to novo kremo od Afrodite za trebuh...vendar kolikor jaz gledam na
sestavine, se mi ne zdi nobena stvar na seznamu tako izstopajoča, da bi bil učinek prav
za trebuh. Sestavine so kar neki...
Se mi zdi, da je preveč kemije, nič dosti naravnih sestavin. Ne vem, morda se
motim...vendar mene ni seznam tako prepričal sad.gif
Se najde katera še boljša od te.

Cebelica_Maja....sem gledala tudi jaz Alverde olje. Saj ne vem, kaj bi rekla. Sestavine
so fine za videt. Ne vem pa, če res lahko rožmarin kaj pripomore k odpravi celulita ali
maščobnih blazinic.
Kaj bi sploh lahko odpravilo to nadlogo?
Pa kljub telovadbi, prav nič dosti ne pomaga! evil.gif

Sem še to pozabila vprašat: a po olju fejst ostane mastna koža? Sem malce skeptična bla,
če se potem pozna kaj na oblačilih?

• 0

• Guests

Posted 28 April 2008 - 06:18 PM

QUOTE(Cebelica_Maja @ 28. 4. 2008 - 18:46) View Post

Ima katera oljček Alverde Cellulite Korper-Ol Zitrone-Rosmarin? Kakšen je?

Jaz ga imam. smile.gif Meni super diši (podobno sveže kot Lusheva masažka Each Peach), kupila sem ga pa predvsem zaradi vonja in zato, da se z njim mažem po suhih predelih nog. Glede celulita pa moram reči, da nisem nekaj jako opazovala sprememb (ker tudi ne pričakujem učinka), ampak ga uporabljam še prekratek čas, da bi lahko podala kakšno konkretno oceno. Jo pa vsekakor bom po daljši uporabi, brez skrbi. wink.gif
  • 0

#449 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 28 April 2008 - 06:49 PM

QUOTE(sara28 @ 28. 4. 2008 - 19:02) View Post

Brokoli, sem gledala to novo kremo od Afrodite za trebuh...vendar kolikor jaz gledam na
sestavine, se mi ne zdi nobena stvar na seznamu tako izstopajoča, da bi bil učinek prav
za trebuh. Sestavine so kar neki...
Se mi zdi, da je preveč kemije, nič dosti naravnih sestavin. Ne vem, morda se
motim...vendar mene ni seznam tako prepričal sad.gif
Se najde katera še boljša od te.

Shit rolleyes.gif .

• 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

• Guests

Posted 28 April 2008 - 07:05 PM

Js mam pa Weledino smrekovo olje.. pa je kr fajn. Mastno, tk da se mors mal potrudit za razmazat, razen ce ga das ful, kar je pa brezveze, ker bi ga prehitro porabla pa se vpije se pol nikamor ne.
Js si ga nanesem vsak vecer po tusiranju z uno masazno rocko, pa je treba rect, da koza dejansko JE mal bolj napeta ob redni uporabi. Seveda najbrz k temu pripomore tut masaza... drugac sm pa slisala od nekaterih punc, ki to uporabljajo zjutraj in zvecer, da morjo non stop na wc laufat biggrin.gif torej najbrz dobro odvaja vodo ce ne kaj drugega.. o tem ne vem kaj povedat, ker pac ponoci spim, zjutraj te pa itak vedno lulat, ko se zbudis. smile.gif
  • 0

#451 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 03 May 2008 - 11:14 AM

Prejle sm po televiziji vidla reklamo za eno napravo, ki odpravlja celulit.
A to nej bi dejansko deloval al kako? ker se mi zdi tko nekam nmogoče ohmy.gif

IPB Image
Učinkovito zmanjševanje celulita in odpravljanje videza pomarančaste kože z vakuumsko masažo:

* pospešuje kroženje krvi
* odpravlja toksine
* aktivno masira
* stimulira nastajanje kolagena in elastina
* izboljša teksturo kože
* zmanjša obseg – pomaga pri hujšanju
* primeren za oblikovanje nog, trebuha, rok, zadnjice, bokov ...

vir: link
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#452 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 03 May 2008 - 12:52 PM

Nekje sm na netu prebrala, da nej bi kr pomagal ampak da ni za tiste, ki hitro dobijo krčne žile.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#453 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 03 May 2008 - 01:46 PM

^^Ja omg, no. rolleyes.gif laugh.gif Se bolj splača v nov sesalc investirat, pa maš 2 muhi na en mah. thumbup.gif
Nobena stvari ti ne izsesa/posesa maščob, razen liposukcije.
  • 0

• Guests

Posted 03 May 2008 - 01:50 PM

Pa saj to ni za izsesavanje maščobe. biggrin.gif
  • 0

#455 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 03 May 2008 - 01:50 PM

Če je ta stvar karkoli v zvezi z vakuumom, definitivno ni za tiste s krčnimi žilami, pa s kapilarami tudi ne. Zame torej odpade. Verjamem pa, da zna stvar pomagat, zardi bolj globlje masaže.
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#456 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 May 2008 - 02:30 PM

QUOTE(Pipi @ 3. 5. 2008 - 14:50) View Post

Če je ta stvar karkoli v zvezi z vakuumom, definitivno ni za tiste s krčnimi žilami, pa s kapilarami tudi ne. Zame torej odpade. Verjamem pa, da zna stvar pomagat, zardi bolj globlje masaže.

Podpis.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#457 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 03 May 2008 - 03:02 PM

čeprav js nism še nobene mavže uprabila za celulit in tud masažic ne, ful verjamem v masaže. Fora celulita je sam v tem, da se maščoba neenakomerno "pokupčka" podkožo in da takšen pomarančast videz. In če se redno masira stegna in rit, pomoje more to ful učinkovat, ker fizično preprečiš nastanek vezi, ki ustvarijo celulit.

Tako da s takimi vakumskimi napravicami itd. sigurn pride do učinka, ker to NE izsesava maščob (smile.gif) ampak samo enakomerno porazdeli maščobo. Je pa res, da pomoje ni fajn za tiste k so nagnjene h krčnim žilam.
Po moje je že čist dovolj, če se vsak dan namažeš z navadno kremo in se potem masiraš tako, da nekako ščipaš kožo (tko k delajo tud kozmetičarke- vidla na tv). Prej k začneš z masažo (ko še ni tako razvit celulit), boljš bo.

Tud te kremce k so proti celulitu, je pomoje tud mal v tem fora, da se ženske, ko se začnejo mazat, posledično tud masirajo stegna (vtirajo) kar mislm da pokaže tud velik učinek.

Kar sm napisala ne temlji na lastnih izkušnjah, tako da je čist možn, da boste rekle, da to ni res, da ste se masirale 3 mesce pa da ni blo nič bolj... Ampak sm ziher da masaža ful pomaga. smile.gif
  • 0

#458 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 03 May 2008 - 06:43 PM

Ne vem no, men delovanje zgleda, tako kot da si daš sesalc na stegno, isti princip je, da ti kožo not povleče. laugh.gif Se mi zdi, da je to še ena buča, ki jo prodaja TS. smile.gif
  • 0

#459 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 03 May 2008 - 09:53 PM

Ja sej se mi je zdel da gre za neko masažo ampak res tko hecn zgleda, sploh po reklami k majo animirano uporabo in zgleda k da ti potegne celulit vn biggrin.gif

^^ samo ne enga prou preveč močnga k ga bo pa res vn potegnil laugh.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#460 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 May 2008 - 11:25 PM

Eno vprašanje za bivše in sedanje uporabnice Afroditine cekropije - na kremi piše, da si po nanosu vsaj eno uro fizično aktiven. Čez dober teden začnem ponovno trenirat in sem razmišljala, da bi si kremo namazala kako uro pred treningom, da se vpije, pol pa normalno trenirala, ampak me zanima kako je z vonjem. Ta je precej močan in ne bi rada da mojo kremo za celulit zavoha vsa športna dvorana. hmm.gif
A mislite da bo vonj po eni uri po nanosu, ko bom fizično zelo aktivna, butnil ven?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users