Celulit
Posted 28 April 2008 - 04:41 PM
Posted 28 April 2008 - 04:43 PM

Adriane, s katero bi začela?
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 28 April 2008 - 04:46 PM
Postali bosta neločljivi!!!
Probaj ono od Collistarja. Ko so taki super plakati, pa taka seksi ritka gor, kar je seveda posledica uporabe tega magičnega proizvoda. Pa tudi cena je visoka, tako da je zagotovo izdelek zelo kvaliteten. Pa firma, ne!

No, če dobro pomislim... Collistar na riti, YSL / Chanel na trepalnicah... fabulous!!!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 April 2008 - 04:47 PM

vuelvo a vos,
Posted 28 April 2008 - 04:58 PM
Pozor pri izbiri sredstev proti celulitu!
Med izdelki naravne kozmetike so zelo dobro ocenili olje proti celulitu Alverde trgovca DM. Dobro so ocenjeni tudi izdelki Logone in Santa Verde. (Med vzorci tokrat niso preverjali Weledinega brezovega olja, ki je bilo na prejšnjem testu zelo dobro ocenjeno.)
Ponovno so končala na dnu seznama znana imena, v katerih so našli kopico neželenih snovi. Tako Biotherm Cellulit Intense Peel vsebuje preveč parafinsko silikonskih sestavin, derivate PEG, več kot 10 mg dietilftalatov in policikličnih mošusnih spojin. Med enako problematične sodijo še Clarins Total Lift in Shiseido Body Creator Anti Celulite Gel. V Garnier Badytonic Figurflege in Yves Rocher -Lipo Phenol Vegetal Intervention pa so namerili več kot 1000 mg dietilftalatov na kg in preveč parafina oziroma silikona ter derivate PEG
vuelvo a vos,
Posted 28 April 2008 - 05:46 PM

Posted 28 April 2008 - 06:02 PM
učinek pilinga.
Joj, al saj človek res več ne ve, kaj da nase

Collistarjevo kremo za trebuh in boke sem imela v zimskem času, vendar tudi ni nardila
željenega učinka

Ne vem, če je kofein ali alge v kremi...ne nardijo nič. Seveda nekaj prispevajo, vendar
sem kar razočarana, ker ogromno nardim za svoje telo, veliko pretelovadim...ne čakam
le na učinke kreme....a nič kaj dosti uspeha. Pazim tudi pri prehrani...a ne vem..kaj je to.
Tudi masiram vsak večer noge, da se sproži cirkulacija za boljšo prekrvavitev..In toliko
kot nardim jaz za svoje telo, bi moglo bit več boljših rezultatov.
A ma kdo Afrodita 4 her? Ena nova krema je

Brokoli, sem gledala to novo kremo od Afrodite za trebuh...vendar kolikor jaz gledam na
sestavine, se mi ne zdi nobena stvar na seznamu tako izstopajoča, da bi bil učinek prav
za trebuh. Sestavine so kar neki...
Se mi zdi, da je preveč kemije, nič dosti naravnih sestavin. Ne vem, morda se
motim...vendar mene ni seznam tako prepričal

Se najde katera še boljša od te.
Cebelica_Maja....sem gledala tudi jaz Alverde olje. Saj ne vem, kaj bi rekla. Sestavine
so fine za videt. Ne vem pa, če res lahko rožmarin kaj pripomore k odpravi celulita ali
maščobnih blazinic.
Kaj bi sploh lahko odpravilo to nadlogo?
Pa kljub telovadbi, prav nič dosti ne pomaga!

Sem še to pozabila vprašat: a po olju fejst ostane mastna koža? Sem malce skeptična bla,
če se potem pozna kaj na oblačilih?
Posted 28 April 2008 - 06:18 PM
Ima katera oljček Alverde Cellulite Korper-Ol Zitrone-Rosmarin? Kakšen je?
Jaz ga imam.

Posted 28 April 2008 - 06:49 PM
Brokoli, sem gledala to novo kremo od Afrodite za trebuh...vendar kolikor jaz gledam na
sestavine, se mi ne zdi nobena stvar na seznamu tako izstopajoča, da bi bil učinek prav
za trebuh. Sestavine so kar neki...
Se mi zdi, da je preveč kemije, nič dosti naravnih sestavin. Ne vem, morda se
motim...vendar mene ni seznam tako prepričal

Se najde katera še boljša od te.
Shit

Posted 28 April 2008 - 07:05 PM
Js si ga nanesem vsak vecer po tusiranju z uno masazno rocko, pa je treba rect, da koza dejansko JE mal bolj napeta ob redni uporabi. Seveda najbrz k temu pripomore tut masaza... drugac sm pa slisala od nekaterih punc, ki to uporabljajo zjutraj in zvecer, da morjo non stop na wc laufat

Posted 03 May 2008 - 11:14 AM
A to nej bi dejansko deloval al kako? ker se mi zdi tko nekam nmogoče

Učinkovito zmanjševanje celulita in odpravljanje videza pomarančaste kože z vakuumsko masažo:
* pospešuje kroženje krvi
* odpravlja toksine
* aktivno masira
* stimulira nastajanje kolagena in elastina
* izboljša teksturo kože
* zmanjša obseg – pomaga pri hujšanju
* primeren za oblikovanje nog, trebuha, rok, zadnjice, bokov ...
vir: link
Posted 03 May 2008 - 12:52 PM
Posted 03 May 2008 - 01:46 PM

Nobena stvari ti ne izsesa/posesa maščob, razen liposukcije.
Posted 03 May 2008 - 01:50 PM

Posted 03 May 2008 - 01:50 PM
Posted 03 May 2008 - 02:30 PM
Če je ta stvar karkoli v zvezi z vakuumom, definitivno ni za tiste s krčnimi žilami, pa s kapilarami tudi ne. Zame torej odpade. Verjamem pa, da zna stvar pomagat, zardi bolj globlje masaže.
Podpis.
Posted 03 May 2008 - 03:02 PM
Tako da s takimi vakumskimi napravicami itd. sigurn pride do učinka, ker to NE izsesava maščob (

Po moje je že čist dovolj, če se vsak dan namažeš z navadno kremo in se potem masiraš tako, da nekako ščipaš kožo (tko k delajo tud kozmetičarke- vidla na tv). Prej k začneš z masažo (ko še ni tako razvit celulit), boljš bo.
Tud te kremce k so proti celulitu, je pomoje tud mal v tem fora, da se ženske, ko se začnejo mazat, posledično tud masirajo stegna (vtirajo) kar mislm da pokaže tud velik učinek.
Kar sm napisala ne temlji na lastnih izkušnjah, tako da je čist možn, da boste rekle, da to ni res, da ste se masirale 3 mesce pa da ni blo nič bolj... Ampak sm ziher da masaža ful pomaga.

Posted 03 May 2008 - 06:43 PM

Posted 03 May 2008 - 09:53 PM

^^ samo ne enga prou preveč močnga k ga bo pa res vn potegnil

Posted 03 May 2008 - 11:25 PM

A mislite da bo vonj po eni uri po nanosu, ko bom fizično zelo aktivna, butnil ven?
Pablo Picasso
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users