Jump to content

Photo

likalnik za lase

• Please log in to reply
576 replies to this topic

#441 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 08 February 2007 - 09:16 PM

Joj, Mateya, približno kot da bi mene opisovala. Samo s to razliko, da si jih likam šele pol leta, tam nekje. Pa še to ne vedno. Pa ob primerni negi lasje sploh niso več trdi in žimasti.

Imam pa likalnik Remington 2X (saj je fajn, ampak bi imela tega ionskega). Zanima me, ali si same likate ali vam kdo drug? jaz sploh ne znam sama zlikat las, mi jih mora fant. Rada bi se ji pa sama. Bedno je biti odvisen od druguh. Vaja dela mojstra???
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#442 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 February 2007 - 09:57 PM

MateYa, najprej predlagaj sestri, da odstriže tiste poškodovane konice, ker pri tem ji ne bo pomagala nobena nega ... se bo pa verjetno morala odrečt vsaj ene 5 cm las ... kako dolge pa sploh ima? Drugače pa vsaka dobra vlažilna in nujno tudi hranilna (torej nekoliko mastna) maska dobro zmehča žimaste lase - imam dosti izkušenj s tem, ker sem imela včasih identične lase kot tvoja sestra. =) Splača se ji investirat v dobro nego in če je njena glavna želja mehki lasje, bi ji najprej priporočala šampon Ultra Beauty, tistega z breskvijo in orehom ali pa tistega z limono in olivnim oljem - oba zelo dobro zmehčata lase že med samim šamponiranjem. Potem naj na sfrotirane lase izdatno nanese kakšno dobro masko (Nivea Protein Repair, Gliss Kur 19, Keune Reconstructor itd.) in naj pusti na laseh pol ure do eno uro, da se ji bodo res zmehčali. Pa potem obvezno na lase (kar po celi dolžini, samo ob lasišču ne) kakšen silikon ali oni Gliss Kur fluid za konice. Prepričaj jo enkrat, da bo to naredila in bo pomoje tako navdušena nad rezultatom, da ji bo takšna nega las prešla v navado.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#443 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 08 February 2007 - 10:00 PM

Ja, mi je sploh zanimivo, ker ima res kot KONJSKA ŽIMA lase - se moraš prav potrudit, da se las razpolovi. Pa noro goste, tega svet še ni videl. In bi rabla predvsem kej takega, kar bi malo pozdravlo lase in jih predvsem ZMEHČALO. Jaz sem ji že rekla: "Če me ne boš poslušala, se ob nos obriši za pomoč!" Ker bi res rada vzela tole mojo 'trapasto' sestro v roke.

Edit: DiLeMa tole zgoraj sem napisala, še predenj sem videla tvoj post... biggrin.gif

Lase ima pa dolge malo čez ramena - zlikani so še daljši (ampak tudi slabše izgledajo). Sicer pa hvala za nasvet, bi mogoče tudi kak Foltene prišel v poštev (priznam, tudi jaz bi si sposojala. oops.gif biggrin.gif )?

Itak jo bom mal spravla v red, pa nujno jo moram prepričat v prebarvanje na naravno barvo (teli blond prameni so mi že prav grdi down.gif ).

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#444 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 08 February 2007 - 10:05 PM

JIzs kaj jo pa moti toliko smile.gif taksna pac je naj se ze 1x sprejme.
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#445 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 08 February 2007 - 10:12 PM

Foltene šampon, tisti za kemično obdelane in ondulirane lase tudi super zmehča lase, ja ... ga priporočam, ampak glede mehčanja je Ultra Beuty še boljši.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#446 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 16 February 2007 - 05:46 PM

jaz mam vse možnosti, da pojdem jutri v estelo po likalnik ... zdaj pa če mi lahko ena pove točen model tega ionskega pač smile.gif

čeprav sem še vedno v dilemi, ker uničile se mi gotovo malo bodo hmm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#447 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 18 February 2007 - 02:26 PM

Če jih boš lepo negovala nebo sile.
  • 0

#448 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 18 February 2007 - 02:28 PM

Jaz sem si kupila Gaminega in res ima laser. Med likanjem ko tak stisneš likalnik da bi lase polikau tak klikne pa se laser vklopi. Jaz si lase perem 1x na teden in si jih po pranju zlikam pa mi fajn drži do naslednjega pranja. Mogoče se mi zadnja 2 dni malo konice obrnejo ven al pa not drugače pa so lasje ravni. Pa ko daš gor tote nastavke kao "toplotna izolacija" se pol med likanjem lase NE stisnejo med likalnik takorekoč ne dotaknejo se las ker je tak likalnik naret da se ne zapre čisto do konca ampak tista toplota ki las obdaja čist zravna jas potegnem 1x - 3x po lasu in je raven. Pa 6 mesecou imam garancijo.
  • 0
Memento mori.

#449 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 18 February 2007 - 02:33 PM

kje in za koliko si si ga kupila ?
  • 0

#450 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 18 February 2007 - 06:12 PM

Mariborski europark - estela - 97 €
  • 0
Memento mori.

#451 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 18 February 2007 - 06:14 PM

hvala wink.gif

torej naj bi ga po tej logiki imeli tudi v ljubljanski esteli smile.gif
  • 0

#452 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 18 February 2007 - 06:28 PM

Pomoje bi ga mogli skor sigurno met .. pa takoj boš vedla kateri je pravi ker je v taki embalaži da ful iztopa od drugih gaminih. V taki pločevinki je podolgovati =) ful praktična je če ga vzameš kam poleg.
  • 0
Memento mori.

#453 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 18 February 2007 - 06:36 PM

verjetno grem čez 6 dni ponj smile.gif
  • 0

#454 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 18 February 2007 - 06:56 PM

QUOTE(soraya @ 30. 1. 2007 - 22:08) View Post

V LJ v BTC-ju (Estela) pa pride ta ionski od Game natačno 95,56 €. Mi ful lepo zlika lase - zaenkrat nimam pribomb

Mladoletna jaz sem ga kupila konec januarja v ljubljanski Esteli. Sedaj po večkratni uporabi tega likalnika lahko povem, da sem zelo zadovoljna z nijm. Ker sem že skoraj obupala, da mi bo kateri liklanik zlikal tako, da bodo lasje ravni kot "špageti". S tem mi je to končno uspelo, vendar se mi čez noč, ko spim lasje že spet rahlo skodrajo, tako da jih moram drugi dan spet likati, če želim špageti efekt.
  • 0
IPB Image

#455 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 18 February 2007 - 06:59 PM

jihaa, sem vsa vesela, hvala za podatek wink.gif thumbup.gif
  • 0

#456 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 19 February 2007 - 08:05 PM

QUOTE(Cvetka* @ 6. 2. 2007 - 14:39) View Post

IPB Image

OMG, OMG kaka noro dobra čupa! Da mam tako, mi na kraj pameti neb padlo, da bi si jo šla ravnat!
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#457 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 19 February 2007 - 10:32 PM

waa, si grem jaz frfru narest in po gornji plasti las pristrišt v dolžini frftuja in dobim tako čupo laugh.gif
  • 0

#458 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46003 posts

Posted 27 February 2007 - 11:29 AM

Jaz nekaj razmišljam o nakupu ene take napravice, pa bi pa prosila tiste, ki ste že lastnice teh napravic, če bi jih lahko ocenile v primerni temi. Tako da bi bili vsi podatki o enem likalniku na kupu.
  • 0

#459 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 27 February 2007 - 04:09 PM

latnice laserionskega gaminega ravnalca bi prosila, kje se naštima za toploto in kaj je tist gumbek na notranji strani ? smile.gif
  • 0

#460 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 27 February 2007 - 09:00 PM

Mladoletna,a nimaš navodil pa likalnika pred sabo?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users