Jump to content

Photo

Maske za lase

• Please log in to reply
559 replies to this topic

#441 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18597 posts

Posted 15 November 2008 - 08:06 PM

Je ta Tigi ful bolši od Joicovega Intense Hydratorya? pa še kašna je prbl. razlika v ceni, če veš? smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#442 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 15 November 2008 - 08:43 PM

DiLema: biggrin.gif , ampak vseeno mi ni tko dobra. Jst si lase umivam z glavo navzdol in si jih na koncu še v istem položaju razčešem, potem si jih nazaj vržem in lase so se mi po njej kr malo cukali, čeprav sem jih prem minuto počesala. smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#443 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 15 November 2008 - 09:00 PM

Mladoletna, ja, sej verjamem, ti imaš res ful suhe in skodrane lase, tako da pri tebi verjetno ne dosega tako dobrih rezultatov. No, ampak spet - Anchi ful ustreza, pa ima še zahtevnejše od tebe.
Je pač vse odvisno od posameznika, tudi meni ne ustreza marsikaj, kar komu drugemu ful paše, tle ni nobenega pravila. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#444 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 16 November 2008 - 10:12 AM

Men sta oba fenomenalna, tako Joicov kot Tigijev balzam in se ne bi mogla odpovetati nobenemu thumbup.gif Js namreč imam Tigijev OH za redno uporabo, Joicov IH pa za občasno "zdravilno keratinsko" kuro.

Tuki maš sestavine od obeh pa sama poglej, je pa spet odvisno kake lase maš in kaj rabijo...

Tigi OH regenerator

Joico Intense Hydrator

Lp
  • 0
Why so serious?

#445 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18597 posts

Posted 16 November 2008 - 11:40 AM

Hvala. smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#446 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 16 November 2008 - 12:39 PM

Aja še cena...

Joico IH: za 250ml plačaš 22.70€

TIgi OH: dvojček cel 750ml je 29.50€, drugač pa je balzam v redni prodaji 18.50€ za 250ml
  • 0
Why so serious?

#447 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18597 posts

Posted 16 November 2008 - 05:13 PM

750? ohmy.gif To mam pol za tri leta, haha biggrin.gif
Nevem, mogoče bi ga sprobala ker mi Joicota zmanjkuje pa da sprobam še kej druzga, čeprou sm tut z njim ful zadovolnja. Sam vsi tok hvaljo tega OH da me je resno začeu mikat oops.gif Pa še razlika v ceni ni velika oz. je OH še cenejši.. Hmmm hmm.gif oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#448 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 November 2008 - 08:56 PM

Meni zdrži 750ml TIGI regeneratorja nekje slabega pol leta, pa ga uporabljam 1x na teden, torej ga imam za približno 25x. Če preračunam to pomeni, da ga ob enem nanosu porabim približno 30ml, kar je verjetno za koga dosti, ampak meni lasje posrkajo ful teh zadev (sploh zdej, ko imam spet ful suhe konice) in tudi recimo 200ml lonček maske meni zadostuje za 6 do 7 uporab in se velikokrat čudim, ko preberem, da nekaterim 200ml regeneratorja/maske traja 20 in več uporab. Vem, da tudi pretiravam z uporabo, ampak po drugi strani mi ne gre v glavo, kak lahko ima kdo 200ml preparata na dolgih laseh za 20 in več uporab. hmm.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#449 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18597 posts

Posted 16 November 2008 - 09:27 PM

Jst mam tega Joicovega (250 ml ?) že od začetka junija, pa mam dolge lase in si jih perem vsak drugi dan. Poleti (morje pa to) pa vsak dan. Seprav mi drži že pol leta pa ga sploh ne porabljam mal. Pa mam še vedno kakšno četrtino notr. Pa takrt k se barvam ga fuuul zmešam z olivnim oljem in s tistim dobesedno prepojim cele lase. Pa ga mam še vedno tok ohmy.gif Je pa res da mam precej tanke&redke lase smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#450 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 November 2008 - 09:44 PM

Jaz imam fejst goste in dolge do sredine hrbta. Poleg tega, kot sem že rekla, res malo pretiravam s količino, ampak se mi vseeno ne zdi, da tak zlo fejst. No, pa vsekakor je za večjo porabo krivo tudi to, da jaz regenerator nanašam na napol suhe lase (po pranju jih fejst ožmem, temeljito obrišem + pustim zavite v vpojno brisačo ene 15 minut, šele nato nanesem preparat) in tudi zato porabim dosti več, kot pa če bi nanašala te stvari na mokre lase.
  • 0

#451 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 16 November 2008 - 09:45 PM

Moram povedat, da je ta Niveina Intense Repair ena slabših zadev, kar sem jih mela. Kot, da bi si oprala samo s šamponom. down.gif Sploh ne naredi mehkih las, razčesejo se tud težko. Brezveze uglavnem.
  • 0

#452 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 November 2008 - 01:25 AM

QUOTE(DiLeMa @ 16. 11. 2008 - 21:44) View Post

Jaz imam fejst goste in dolge do sredine hrbta. Poleg tega, kot sem že rekla, res malo pretiravam s količino, ampak se mi vseeno ne zdi, da tak zlo fejst. No, pa vsekakor je za večjo porabo krivo tudi to, da jaz regenerator nanašam na napol suhe lase (po pranju jih fejst ožmem, temeljito obrišem + pustim zavite v vpojno brisačo ene 15 minut, šele nato nanesem preparat) in tudi zato porabim dosti več, kot pa če bi nanašala te stvari na mokre lase.

Jaz tudi porabim ogromno teh mask. Vedno si lase prepojim z masko, potem pa si napacam še dodatno količino na konice. Tut jaz pretiravam, ampak ne morem, da ne bi.

• 0
Viens, reste ici!

#453 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 17 November 2008 - 08:14 AM

Js sm si tud fuul gor packala ko sm mela dolge do sredine hrbta. Zdej, ko jih mam pa sam do ramen pa ne dam več tolk gor, ker sem ta slabe lase proč porezala in ne rabjo tolk. Pa tud nočem, da bi mi potem obtežilo preveč lase.
  • 0
Why so serious?

#454 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 17 November 2008 - 04:10 PM

Jaz mam OH dvojček že od lanskega februarja, pa mam balzama še 1/5. Lase mam pa zelo goste do polovice hrbta, pa ne šparam z balzamom, ampak pretiravam pa tudi ne.
  • 0

#455 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 November 2008 - 06:47 PM

Lanskega februarja? Torej že od februarja 2007? To je zdej že eno leto in devet mesecev? Pa ga uporabiš po vsakem pranju? hmm.gif
  • 0

#456 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18597 posts

Posted 17 November 2008 - 07:24 PM

Dokler sem mela tiste bolj cheap balzame ala Subrina itd. k stanejo okrog 2 €, sem jih tut vedno dala FUL. Čez celo dlan, hehe. Ampak pol k dam pa 30€ za balzam (al 27 al sej nevem kok je bil, velik v glavnem smile.gif ) mi ga je pa kr mal škoda tok porabt za brezveze oops.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#457 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 17 November 2008 - 08:10 PM

QUOTE(DiLeMa @ 17. 11. 2008 - 18:47) View Post

Lanskega februarja? Torej že od februarja 2007? To je zdej že eno leto in devet mesecev? Pa ga uporabiš po vsakem pranju? hmm.gif

Enkrat na teden ga uporabim. Na vsake nekaj pranj uporabim kakšnega drugega, drugače pa vedno OH. Ne vem no, men ful počas gre.

• 0

#458 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 17 November 2008 - 11:04 PM

Kako zanimivo! Res ni pravila, kaj bo komu pasalo na lase. Meni je Nivea Intense Repair nardila super mehke in gladke lase (res je, da niso več uničeni, samo suhi so: dokaz mam v tem, da se izredno hitro sušijo, pa vedno bolj se mi valovijo/kodrajo - in firzerka mi je rekla, da je to znak, da je las zdrav, ker prihaja v svoje naravno stanje; seveda to ne velja za tiste, ki imajo že po naravi ravne lase kot stena, ampak tiste z valovitimi"skodranimi; ko se jim začnejo bolj kodrat, je znak, da prihajajo ali pa so prišli k sebi baje). Baje. Ne vem, koliko je to res.

Tigi OH balzam 750 mL sem mela za dolgih 8 mesecev, uporabljala sem ga dokaj redno (z občasno menjavo s čim drugim) in vsakič porabila 8 pritiskov na pumpico zaradi gostote pa dolžine slabih 10 cm čez ramena. Kar debelo sem si ga napacala gor.

V neposredni bližini mojega flata v lj pa je en salon s Tigi izdelki; mater sem videla noter da majo ful teh dvojčkov na zalogi. Jutri grem tja si kupit dvojčka! Komaj čakam.
  • 0

#459 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 18 November 2008 - 08:23 AM

8 pritiskov na pumpico ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif js sm dajala po enga in pol blink.gif
  • 0
Why so serious?

#460 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 November 2008 - 06:00 PM

Jaz tudi porabim ene 6 do 8 potiskov na pumpico. S količino enega ali dveh potiskov nimam kaj počet, meni lasje regenerator kar popijejo, pa tudi rada imam, da je vse 'žmohtno' in so lasje dobro obloženi.
Če bi ekstremno šparala, ne bi porabila manj, kot kakšne 4 potiske na pumpico, pa še potem ne vem kako bi izpadlo vse skupaj, pomoje ne bi mogla nanest na vse lase, ker nanašam po celi dolžini, čisto od lasišča.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users