Jump to content

Photo

Kateri operater - Mobitel, Simobil..?

• Please log in to reply
699 replies to this topic

#441 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 26 August 2015 - 01:54 PM

Ravno zdaj do konca leta nadgrajujejo in je gostovanje v Mobitelu zastonj do preklica. Drugega ti nič ne znam povedati, ker imam nek S paket, ker sem jamski človek brez pametnega telefona. Ne vem pa kaj boš takega delala na mobitelu, da ti 3G ne bi bil zadosti :)

Mi pa ni logično zakaj bi te kar vrglo na Mobitelov signal, saj roaming se izključi na telefonu, nima tu Tuš pomojem nič.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#442 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 26 August 2015 - 01:54 PM

Kaj pa to s preklapljanjem v druga slovenska omrežja, kao gostovanje, si imela kakšne težave?

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#443 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 August 2015 - 01:55 PM

? ne, nikoli se mi ni nikamor priklapljalo. Sicer se pa da to ročno tudi izklopiti.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#444 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 26 August 2015 - 02:48 PM

Verjetno to zdaj res ni več problem, ker imajo zdaj že 98,90 % pokritost z lastnim signalom. Razen v kakšnih odročnih krajih, ampak tam itak nič ne dela. :D Vidim tudi, da nudijo možnost 7-dnevnega brezplačnega testiranja njihovih storitev.

Bolj kot berem, bolj me mika ta Tušev paket, če zdaj res ni več nobene panike s signalom. Pa če ne kupiš telefona pri njih, dobiš še 10 % popusta na naročnino, pa za nove naročnike je 1 mesec zastonj naročnina. 

• 0

#445 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 28 August 2015 - 01:24 PM

Pa še LTE je, mi je ravno brat rekel, da je treba do ponedeljka zamenjati sim kartico, ker potem bo menjava plačljiva.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#446 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 August 2015 - 02:40 PM

A res? :o Potem moram danes it. Verjetno je ne dobiš takoj, ane?

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#447 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 28 August 2015 - 04:19 PM

Baje jo takoj dobiš. Samo daj si na telefon prej vse kontakte.

• 0

Tumblr

#448 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 August 2015 - 04:27 PM

Kake kontakte?

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#449 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 28 August 2015 - 04:56 PM

Verjetno misli telefonske številke, ki jih imaš shranjene na SIM kartici. Čeprav, a ti tega ne morjo skopirat na poslovalnici? :hmm: Meni so.

• 0

#450 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 August 2015 - 05:04 PM

Ko sem kupila nov mobitel, so tudi meni. Okej hvala za info. Danes se mi ful ne da, ampak jutri pa definitivno grem.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#451 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 29 August 2015 - 11:48 AM

Ampak LTE verjetno zaenkrat bolj malo kje dela, ker šele začenjajo s tem. Pri Telekomu in Simobilu verjetno isto. Jaz sem vprašala še enega kolega, ki je na Tušmobilu in pravi, da ima še zdaj probleme, kljub temu, da so baje že nadgradili omrežje. Pogosto mu med telefoniranjem večkrat prekine, tudi ko naj bi bil signal. Enake probleme je opisovalo ful ljudi na enem forumu, še konec prejšnjega leta. Pri Tušu sicer imajo možnost 7-dnevnega brezplačnega testiranja, ampak do konca meseca, dokler je še v ponudbi Premium EU paket, niti ne bi mogla dobro stestirat vseh lokacij, kjer se gibljem ponavadi. Sem razmišljala še o Bobu, ki ga kar hvalijo, pa Simobilovo omrežje ima, ki mi dobro dela. Ampak bom očitno še ostala na Simobilu. Imam možnost dobiti telefon 50 € ceneje in zastonj zamenjati paket in bom verjetno kar to izkoristila.

• 0

#452 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 August 2015 - 11:12 AM

Pa še LTE je, mi je ravno brat rekel, da je treba do ponedeljka zamenjati sim kartico, ker potem bo menjava plačljiva.

To ne drži.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#453 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 30 August 2015 - 01:34 PM

Ne bo plačljiva ali kateri del? :)

• 0

Tumblr

#454 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 August 2015 - 04:01 PM

Ne bo plačljivo :)

Sem bila danes tam, ampak kot kokoš brez dokumentov in ničesar, tako da mi je rekel, naj pridem jutri in da kje sem slišala o tem, da bo plačljivo.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#455 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 30 August 2015 - 05:27 PM

Hehe, se opravičujem. To so na enem tehničnem forumu rekli znalci. Drugače pa ne bi rabila dokumentov, res odvisno od tega kdo dela (bratu je tudi to ena ženska utrujala pa je klical na center in so itak rekli, da ne rabi, naslednjič pa mu je moški v isti poslovalnici naredil brez dokumentov v 5 minutah) :unsure: 

Včeraj so bile tudi scene. Nama je hotela kartico preluknjati še na manjšo, ker sva hotela usim pa za to še ni slišala na Tušmobilu :D Meni so smešni, tako so nesposobni.

• 0

Tumblr

#456 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 August 2015 - 05:33 PM

Ni problema :) Saj mejbi pa tudi to, kar mi je danes rekel, ne drži 100% in bom prišla jutri tja in mi bodo rekli da moram plačat :P

Čeprav jutri ne no, mejbi v torek, ko je 1. :P

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#457 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 06 September 2015 - 03:00 PM

Jaz sem pa na koncu ostala še naprej na Simobilu. Sem lahko izkoristila zastonj menjavo paketa, ki sicer stane 20 €, tako da sem šla na Orto Tripster, pa 50 € popusta na nov telefon sem vzela. 

• 0

#458 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 15 June 2016 - 09:18 AM

Kakšne pakete za tujino uporabljate?

Jaz sem za Telekom našla te dva:

http://www.telekom.s...ve/zakupi-za-eu

http://www.telekom.s...tve/hr-internet

In nimam pojma zakaj zakupila drugega za 20€, če lahko prvega za 6 eur. Mi lahko nekdo razloži, kaj sem spregledala?

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#459 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 15 June 2016 - 11:16 AM

Pojma nimam   :wink1:  Mi smo bli zdej za vkend na Hrvaškem in sva imela abstinenco od mobitelov, interneta... 

• 0

#460 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 22 May 2017 - 04:27 PM

Danes sem dobila sms od A1, da so na Orto paketih od 15. junija naprej vkljucene neomejene minute, sporocila in prenos podatkov v okviru izbranega paketa za celo EU/EEA. :thumbup:
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users