Jump to content

Photo

britje tam dol

• Please log in to reply
782 replies to this topic

#441 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 10 August 2006 - 09:24 PM

sem isto govorila sam mi je dopizdlo britje.
1.porezes se
2.mazolje imas
3.kadar dlake rastejo te srbi
4.ko britvica ni dovolj dobra si cukas dlake
5.odebeljijo se v nezavest
6.na koncu pa ti postane lulika ko brada.Zdaj mi pa povej zakaj te moti poljubljanje kadar se fant ni pobril.
  • 0

#442 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 August 2006 - 09:33 PM

QUOTE(luminelle)
6.na koncu pa ti postane lulika ko brada.Zdaj mi pa povej zakaj te moti poljubljanje kadar se fant ni pobril.

IPB Imagebiggrin.gif:D
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#443 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 10 August 2006 - 10:04 PM

QUOTE(luminelle)

3.kadar dlake rastejo te srbi

porkamedved, a zato srbi?! jezus marička, ko mi gre na živce. biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#444 scarlett_coco

scarlett_coco

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 11 August 2006 - 08:08 AM

Luminelle, se čist v usem strinjam s tabo!!!
Poleg tega pa mene še peče, če se hočm s kako kremo namazat... Al pa se mi učasih spustijo taki krozni izpuščaji in nardijo krastice, da se fanta tisti dan rajš kr izogibam... Bom hmau začela, da se sploh ne bom pobrila, kadar bom vedla, da bova spala eden
pr drugmu! cry.gif
  • 0

#445 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 11 August 2006 - 08:27 AM

Ma ja izpuscajo tud pridejo,da ne govorim kako je to prijetno ko se zacne drgnit.Cela romantika upahne.
Potrpi teh 5minut in se mu bos zelela cel mesec razkazovat biggrin.gif
  • 0

#446 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 11 August 2006 - 10:48 AM

Kaj bi si lahko to sam doma naredu?S temi veet trakovi za bikini predel?

IPB Image
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#447 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 11 August 2006 - 11:38 AM

Js uporabljam te trakove samo na robu češplje (če se lahk tako izrazim ;))...
Mislm, da bi blo dost težko, ker ful težko vidš... Npr. js sm že eksperimentirala z ogledali v vseh mogočih položajih, da bi kaj videla, samo mi res ni uspelo.
Edino, če bi "na slepo" čarala dol, samo si ne upam.

Pa ne vem zakaj mi te trakovi ne poberejo vedno lepo; včaih se celo zgodi, da mi na koži ostane samo ta vosek, potem pa ne morem nič naredit s tem...
A ima katera kakšne boljše izkušnje s katerimi drugimi trakovi?
  • 0

• Guests

Posted 11 August 2006 - 01:04 PM

Kje v Mb ti lahko opravijo brazilsko depilacijo?? blink.gif blink.gif
  • 0

#449 fani

fani

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 14 August 2006 - 04:12 PM

Pozdravljeni.
Mene pa malo več zanima o depilaciji tam spodaj koliko vas to počne redno, in kakšno imate mnenje o tem.
Hvala na razlagi. Sonček
  • 0

#450 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 August 2006 - 05:08 PM

.
Jaz to počnem redno zdaj že lep čas, z depilatorjem, sama. Moje mnenje o tem je sila pozitivno iz veliko razlogov, kateri so že bili v tej temi omenjeni. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#451 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 16 August 2006 - 06:13 PM

Mene pa to use preveč boli cry.gif
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#452 egika

egika

sramežljivec

• Člani
  • 71 posts
  • Interests:vse

Posted 19 August 2006 - 08:43 PM

hej, hej..
hmm..jaz mam depilator že par mesecev, pa ga še nisem tam doli uporabla, no ja samo ob straneh-pa še to komaj, ker je tak svinjsko bolelo.biggrin.gif
jaz bi z veseljem uporabla toti brazilski sistem, sam ne vem kje v mb bi to lahk našla, pa kolko stane?
oops.gif
  • 0

• Guests

Posted 19 August 2006 - 08:50 PM

QUOTE(egika)
hej, hej..

jaz bi z veseljem uporabla toti brazilski sistem, sam ne vem kje v mb bi to lahk našla, pa kolko stane?
oops.gif

Jaz tuuud. Jaz že cel teden čakam, da mi bo kdo povedo kje je to v Mb pa še čisto nič od tega.
  • 0

#454 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 19 August 2006 - 11:42 PM

Tudi jaz bi rada vedla!
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#455 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 August 2006 - 12:44 PM

O moj bog kak ste lene biggrin.gif .

http://www.anubis.si/anubis.php

Tukaj nič ne piše za Brazilsko .. piše samo :

OBLIKOVANJE OBRVI
OBLIKOVANJE OBRVI Z BARVANJEM
DEPILACIJA NOGE+BIKINI
DEPILACIJA BIKINI, PAZDUHA
DEPILACIJA BRČICE

Anubis d.o.o.
KOZMETIČNI CENTER

Razlagova 9
2000 Maribor

Tel:02 228 13 70 / 71
Fax:02 252 22 56
www.anubis.si
info@anubis.si

Na tem linku pa mate vse kozmetične salone v Mariboru.
  • 0
Viens, reste ici!

#456 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 25 October 2006 - 07:35 PM

zivjo!

no, bom pa se jz povedala svoje...jz sm si tud kupla depilator in pol seveda sm mogla provat tud bikini predel, kr britvice ne prenasam vec... res je bolelo svinsko. pol mi je pa moj tip reku, d mi pomaga z depilatorjem. in sm se mu prepustila smile.gif bolelo je za umret, sam mi je pa ful zredcu dlake. pol sm 1-2 tedna mal "pocivala" in pol sva se odlocla, d nrdiva do konca. in res mi je vse zdepiliral, do konca smile.gif , in sploh ni vec tolk bolelo. dlake so zdej res dost bl tanke, pa svetle. ce se kteri da mal potrpet u prvo z depilatorjem, naj kar prova oz. naj komu rece, naj pomaga. se splaca!

uzivite tongue.gif
  • 0

#457 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 28 October 2006 - 02:13 PM

Punce....dejte napisat kje v Lj majo dobro brazilsko depilacijo....bi šla probat....pa tud če se onesvestim!!!! lart.gif Mam dost te želetke in stalno nadražene kože....pa še pikam!!! down.gif
Tko, da pogum velja....dejte sam kakšna priporočila prosim thanks.gif
  • 0
Sončen pozdrav od _Sončice_

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!

#458 maycha

maycha

sramežljivec

• Člani
  • 13 posts

Posted 28 October 2006 - 04:01 PM

Pozdravček,

sama sem tudi končala z depilacijo, ker je bilo s tem preveč dela, dlačice so se oddebelile in vse skupaj je prešlo mojo mejo tolerance. rolleyes.gif
Skratka šla sem si po ene trakce za odstranjevanje dlačic z aloe vero, prvič konkretno stisnila zobe, ampak drage moje občutek potem je bil neprimerljiv in božanski. smile.gif

• 0
Kdor išče resnico, jo mora znati prenesti. (kitajski pregovor)

#459 Lolita

Lolita

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 190 posts

Posted 29 October 2006 - 09:03 PM

kateri trakci pa so teli z aloe vero?
jz si zaenkrat brijem z britvico, sam me ful srbi pa prehitro zrastejo, tak da bom probala z depilacijo, sam do zdej še nisem zbrala dosti poguma da bi se lotila z depilatorjem blush2.gif
  • 0
...v stilu skrite elegance ne prenesem arogance...

#460 Enigma

Enigma

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 23 November 2006 - 04:44 PM

QUOTE(Lolita @ 29. 10. 2006 - 21:03) View Post

kateri trakci pa so teli z aloe vero?
jz si zaenkrat brijem z britvico, sam me ful srbi pa prehitro zrastejo, tak da bom probala z depilacijo, sam do zdej še nisem zbrala dosti poguma da bi se lotila z depilatorjem blush2.gif

Pozdrav!

Sem nova na forumu in bom tuki pristavila še svoj lonček izkušenj z brazilsko depilacijo smile.gif
Poleti, ko je bila ta vrsta depilacije sploh aktualna in v razcvetu, sem se zanjo po vseh prebiranjih in napotkih, vendarle odločila zanjo. Odšla sem v kozm. salon v Lj. Sicer imam kar visok prag bolečine, vendar je bolelo ko hudič, vendar sem potrpela blink.gif Po končnem depiliranju sem se komaj lahko usedla. Iz salona sem dobila napotke, naj depilirano področje večkrat dnevno namažen z bepantenom in/ali otroškim pudrom. Tega sem se držala, vendar je bila koža tako zelo razdražena, da sta ta krema in puder komajda kaj pomagala. Dobila sem dobesedno opekline, povrhu vsega pa je nekaj dlačic tudi ostalo. Po parih dneh se je stanje kože deloma normaliziralo (naj povem da je bilo tudi umivanje tam doli prava muka...ampak sem mogla stisnit zobe). Sledilo pa je lupljenje kože. Točno tako kot pri opeklinah. In končnoo je bilo potem uredu, sem vsaj lahko normalno sedela, se umivala. Res da imam močne dlake a ta brazilska depilacija je bila moja prva in sigurno zadnja. Raje se brijem vsak dan kot pa da bi zopet prestajala take muke.
Samo tok v opozorilo....resnično najprej dobro premislite. Ni vse tako kot se sliši in bere. Je pa res, da se koža pri vsaki drugače obnaša.
Taka je pač moja izkušnja.

Lep dan...Enigma
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users