britje tam dol
Posted 10 August 2006 - 09:24 PM
1.porezes se
2.mazolje imas
3.kadar dlake rastejo te srbi
4.ko britvica ni dovolj dobra si cukas dlake
5.odebeljijo se v nezavest
6.na koncu pa ti postane lulika ko brada.Zdaj mi pa povej zakaj te moti poljubljanje kadar se fant ni pobril.
Posted 10 August 2006 - 09:33 PM

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 10 August 2006 - 10:04 PM
3.kadar dlake rastejo te srbi
porkamedved, a zato srbi?! jezus marička, ko mi gre na živce.

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 11 August 2006 - 08:08 AM
Poleg tega pa mene še peče, če se hočm s kako kremo namazat... Al pa se mi učasih spustijo taki krozni izpuščaji in nardijo krastice, da se fanta tisti dan rajš kr izogibam... Bom hmau začela, da se sploh ne bom pobrila, kadar bom vedla, da bova spala eden
pr drugmu!

Posted 11 August 2006 - 08:27 AM
Potrpi teh 5minut in se mu bos zelela cel mesec razkazovat

Posted 11 August 2006 - 10:48 AM

Posted 11 August 2006 - 11:38 AM

Mislm, da bi blo dost težko, ker ful težko vidš... Npr. js sm že eksperimentirala z ogledali v vseh mogočih položajih, da bi kaj videla, samo mi res ni uspelo.
Edino, če bi "na slepo" čarala dol, samo si ne upam.
Pa ne vem zakaj mi te trakovi ne poberejo vedno lepo; včaih se celo zgodi, da mi na koži ostane samo ta vosek, potem pa ne morem nič naredit s tem...
A ima katera kakšne boljše izkušnje s katerimi drugimi trakovi?
Posted 11 August 2006 - 01:04 PM

Posted 14 August 2006 - 04:12 PM
Mene pa malo več zanima o depilaciji tam spodaj koliko vas to počne redno, in kakšno imate mnenje o tem.
Hvala na razlagi. Sonček
Posted 14 August 2006 - 05:08 PM
Jaz to počnem redno zdaj že lep čas, z depilatorjem, sama. Moje mnenje o tem je sila pozitivno iz veliko razlogov, kateri so že bili v tej temi omenjeni.

.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 16 August 2006 - 06:13 PM

Posted 19 August 2006 - 08:43 PM
hmm..jaz mam depilator že par mesecev, pa ga še nisem tam doli uporabla, no ja samo ob straneh-pa še to komaj, ker je tak svinjsko bolelo.

jaz bi z veseljem uporabla toti brazilski sistem, sam ne vem kje v mb bi to lahk našla, pa kolko stane?

Posted 19 August 2006 - 08:50 PM
jaz bi z veseljem uporabla toti brazilski sistem, sam ne vem kje v mb bi to lahk našla, pa kolko stane?

Jaz tuuud. Jaz že cel teden čakam, da mi bo kdo povedo kje je to v Mb pa še čisto nič od tega.
Posted 19 August 2006 - 11:42 PM
Posted 20 August 2006 - 12:44 PM

http://www.anubis.si/anubis.php
Tukaj nič ne piše za Brazilsko .. piše samo :
OBLIKOVANJE OBRVI
OBLIKOVANJE OBRVI Z BARVANJEM
DEPILACIJA NOGE+BIKINI
DEPILACIJA BIKINI, PAZDUHA
DEPILACIJA BRČICE
Anubis d.o.o.
KOZMETIČNI CENTER
Razlagova 9
2000 Maribor
Tel:02 228 13 70 / 71
Fax:02 252 22 56
www.anubis.si
info@anubis.si
Na tem linku pa mate vse kozmetične salone v Mariboru.
Posted 25 October 2006 - 07:35 PM
no, bom pa se jz povedala svoje...jz sm si tud kupla depilator in pol seveda sm mogla provat tud bikini predel, kr britvice ne prenasam vec... res je bolelo svinsko. pol mi je pa moj tip reku, d mi pomaga z depilatorjem. in sm se mu prepustila

uzivite

Posted 28 October 2006 - 02:13 PM

Tko, da pogum velja....dejte sam kakšna priporočila prosim

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!
Posted 28 October 2006 - 04:01 PM
sama sem tudi končala z depilacijo, ker je bilo s tem preveč dela, dlačice so se oddebelile in vse skupaj je prešlo mojo mejo tolerance.

Skratka šla sem si po ene trakce za odstranjevanje dlačic z aloe vero, prvič konkretno stisnila zobe, ampak drage moje občutek potem je bil neprimerljiv in božanski.

Posted 29 October 2006 - 09:03 PM
jz si zaenkrat brijem z britvico, sam me ful srbi pa prehitro zrastejo, tak da bom probala z depilacijo, sam do zdej še nisem zbrala dosti poguma da bi se lotila z depilatorjem

Posted 23 November 2006 - 04:44 PM
kateri trakci pa so teli z aloe vero?
jz si zaenkrat brijem z britvico, sam me ful srbi pa prehitro zrastejo, tak da bom probala z depilacijo, sam do zdej še nisem zbrala dosti poguma da bi se lotila z depilatorjem

Pozdrav!
Sem nova na forumu in bom tuki pristavila še svoj lonček izkušenj z brazilsko depilacijo

Poleti, ko je bila ta vrsta depilacije sploh aktualna in v razcvetu, sem se zanjo po vseh prebiranjih in napotkih, vendarle odločila zanjo. Odšla sem v kozm. salon v Lj. Sicer imam kar visok prag bolečine, vendar je bolelo ko hudič, vendar sem potrpela

Samo tok v opozorilo....resnično najprej dobro premislite. Ni vse tako kot se sliši in bere. Je pa res, da se koža pri vsaki drugače obnaša.
Taka je pač moja izkušnja.
Lep dan...Enigma
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users