Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

#441 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 February 2008 - 10:09 PM

QUOTE(Jenna @ 3. 2. 2008 - 21:54) View Post

Tistim, ki PMJ nismo poslušali cel lajf, so kul. closedeyes.gif
Moram zavarovati svoj renome pred morebitno napačno interpretacijo tvojih besed. PMJ so mi bili vsiljeni, ker jih vlačijo in tlačijo na vsak drek! closedeyes.gif
Samo, da ciganov nismo pošiljali... sooo out.

Tako, tako. closedeyes.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#442 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 03 February 2008 - 10:09 PM

Ah, meni je vseeno. Pomojem itak ne bomo nikamor prišli na Evroviziji, obtičali bomo v preizboru in to bo to. Sej glede na pesmi, ki so zadnja leta (z izjemo lanske smile.gif ), je čist prav.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#443 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 03 February 2008 - 10:10 PM

QUOTE(Adriane @ 3. 2. 2008 - 22:09) View Post

Moram zavarovati svoj renome pred morebitno napačno interpretacijo tvojih besed. PMJ so mi bili vsiljeni, ker jih vlačijo in tlačijo na vsak drek! closedeyes.gif

Dejte mir s

Napaka.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#444 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 03 February 2008 - 10:10 PM

Meni je pri Rebekini pesmi ok vsaj to, da gre zelo hitro v ušesa smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#445 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 03 February 2008 - 10:11 PM

Dejte mir s cigani. ! Teli nam pa res niso nardil nič slabeg, da bi jih mogli slabšalno imenovat. verymad.gif

Rebeka naj pa raje svoje kolekcije gat prodaja. Tam ji gre bolš.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#446 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 February 2008 - 10:16 PM

O, daj. Give mi a break in ne moraliziraj ob taki uri, sploh, ker nimaš prav.
Kaj je tu slabšalnega? Saj nisem ob tem nikomu vrgla paradajza v glavo. rolleyes.gif

Ne vem, kdaj vam bo nekaterim jasno, da beseda "cigan", ko je govora o etnični pripadnosti, nima nobenega slabšalnega prizvoka.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#447 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 February 2008 - 10:19 PM

QUOTE(Sissy @ 3. 2. 2008 - 22:11) View Post

Ne govori tak slabšalno o njej, saj ti ni nič slabega storila. laugh.gif

PMJ so mi bili vsiljeni, ker jih vlačijo in tlačijo na vsak drek! closedeyes.gif

Pardon. Jaz sem šele pred kratkim zvedela za njih. closedeyes.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#448 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 03 February 2008 - 10:23 PM

QUOTE(Sissy @ 3. 2. 2008 - 22:11) View Post

Dejte mir s cigani. ! Teli nam pa res niso nardil nič slabeg, da bi jih mogli slabšalno imenovat. verymad.gif

Sissy, relax.

SSKJ:

cigan -ana m (a a)
1. pripadnik iz Indije priseljenega ljudstva,
navadno brez stalnega bivališča: pravili so, da
cigani kradejo otroke; ogrski cigani; tolpa
ciganov; črn kot cigan; laže kot cigan
• ekspr. je tak cigan slabo oblečen; ekspr. pri nas je
kot pri ciganih vse je v neredu; smeje se kot cigan
belemu kruhu široko, na vsa usta
2. slabš. zvit, lahkomiseln ali malopriden človek:
to ti je pravi cigan; še hujši cigan je, kot si ti;
potepa se, cigan / kot psovka cigan ciganski

rom roma m (o o) nižje pog. priprava iz lesa ali
drugega materiala, ki obdaja sliko ali druge
predmete; okvir: izdelovati rome; dati sliko v rom
• pog. ta je pa za v rom zelo je lepa

obup tale Ema drugač ... sploh Mirna je bla ... uhuhu, wtf? biggrin.gif

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#449 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 February 2008 - 10:23 PM

Ua, adriane, res maš budno uho!! Sam morš ene 3x zavrtet obe eno za drugo, otem se ti še tolko bolj zdi!
Drugače pa atomikov ni blo, si mal zamešala laugh.gif
Pa obleka na evino postavo je bla men čist okej! Sj res, da je mal čokata ampak men je ona ful sexy!

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#450 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 03 February 2008 - 10:26 PM

QUOTE(Adriane @ 3. 2. 2008 - 22:16) View Post

Kaj je tu slabšalnega? Saj nisem ob tem nikomu vrgla paradajza v glavo. rolleyes.gif

Ne vem, kdaj vam bo nekaterim jasno, da beseda "cigan", ko je govora o etnični pripadnosti, nima nobenega slabšalnega prizvoka.

Se strinjam.

Ne vem, kaj tolko hrupa okol tega, da pač rečeš cigan. Pač tko se reče in to še ne pomen, da so ti kej slabega naredil oz. da ima slabšalni pomen. Mal preveč se razburjaš za prazen nič smile.gif

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#451 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 February 2008 - 10:26 PM

Meni so Evo skos, kjerkoli sem jo vidla na kakšnih malo bolj "pompoznih" prireditvah, naštimali v idiota. Totaaalno šemasti MU (tudi danes... grozljiva je bila, ko jo je od blizu pokazalo, preveč vsega), pajac pa jo je še bolj počokatil in je bila kot knedl, čisto brez potrebe.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#452 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 03 February 2008 - 10:27 PM

QUOTE(Adriane @ 3. 2. 2008 - 22:16) View Post

Vsak ima svoj mnene. Zame pa ti nimaš prov, in pač pride do trenja. Mah, ok, kare se tiče besede cigan... jaz bi jo uporabla sam za tiste iz ambrusa, za te ne.

In lepo spite.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#453 piiiqiii

piiiqiii

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 397 posts

Posted 03 February 2008 - 10:33 PM

sama nism kakšna velika fenica od rebeke...ampak je babnica na mestu!vsaka ji čast,daleč najboljša misica,dobra pevka,dobro je izkoristila naziv misice...in tudi nekaj dosegla
več let si je prizadevala da zastopa slovenijo na evrosongu,in mislim da je prav da je dobila možnost,da nas zastopa...

sicer je pa tut tko,marsikdo od slovencev,ki se je udeleživ evrosonga je biv dosti slabše od rebekice
lahko samo držimo pesti in upajmo,da bo slovenija osvojila vsaj nekaj src na evrosongu ;)

lp,sara
  • 0
IPB Image
Being just friends with you is hard,
but I couldnt imagine if I didnt have you in my life at all.

#454 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 February 2008 - 10:35 PM

QUOTE(piiiqiii @ 3. 2. 2008 - 22:33) View Post
več let si je prizadevala da zastopa slovenijo na evrosongu,in mislim da je prav da je dobila možnost,da nas zastopa...

Hehe ja... zakaj je prav, da je dobila možnost? Ker je pač leto za letom nas posiljevala?! Kot smo mogli Karmen Stavec prenašat leto za letom, dokler je končno nismo poslali na blamažo. Sumim, da je sedaj na vrsti Manca Špik. In tak kot smo npr. Sanjo Grohar mogli zijat na vseh mogočih tekmovanjih, po katerih se je sprehajala, dokler ji končno niso dali titule. No, zdaj je še samo vprašanje časa, da je ne bomo zijali ponovno na Emi, glede na to, da se (oh saj ni res, pa je!) tudi pevsko udejstvuje.
  • 0

#455 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 03 February 2008 - 10:46 PM

QUOTE(sajk @ 3. 2. 2008 - 3:13) View Post

Err ... eno neumestno vprašanje: zakaj to gledate? ermm.gif Et tu, Kinky? blink.gif

Kar se mene tiče, je to najboljša zabava ever. Redko kje se tako od srca nasmejim, kot ob takileh paradah človeške nesposobnosti in debilizma. It makes me feel better smile.gif

Jaz bi rajši Lango poslala... njih bi se dalo vsaj malo zrihtat, Rebeka je faljena kakorkoli jo obrneš...
  • 0

#456 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 03 February 2008 - 10:53 PM

Še dobro, da niso zmagali LANGA, takih in podobnih komadov je bilo na ESC že malo morje, vse to je že malo izpeto, folk je tega naveličan. Pa niti tako zelo dober komad ni bil, bodimo pošteni. down.gif In ja, cigani, ne vem kaj je narobe s tem poimenovanjem, ne pretiravajmo.

Evrovizijski komad mora biti nekaj posebnega, nekaj novega, ali pa udaren komad, ki gre po prvem ali drugem poslušanju v uho, zraven pa MORA biti dober vokal. Drugače pač ne gre - nekega polovičarstva se ne tolerira.

Rebeka je za moje pojme nekaj srednjega, nisem ravno zelo navdušena, ampak ok...kaj naj, niti glasovala nisem, zato bom raje tiho. blink.gif

Voditelja sta bila dobra (definitivno boljša od prejšnjih dveh parov), bilo je nekaj totalno zgrešenih stylingov (MU od Šuler'ce - dobra šala, še huje kor včeraj). Splošen vtis: zelo zelo povprečno vse skupaj. huh.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#457 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 03 February 2008 - 10:55 PM

lala, un brez brade (langa) mal mimo poje, pa ful ma čudn glas na cajte. sicer je bil pa men komad še kar, res je da je že ful teh etno komadov blo, sam možno da bi to užgal pri j slovanih biggrin.gif kul mi je da je rebeka zmagala, čeprov že 3. povem da mi njen glas ni všeč, sam pesem pa gre v uho. ful so mi bli hudi eroika pa alenka&nuša&darja! pa voditelja sta bla face (sploh v beogradu), ta mario je tok sproščen pred kamero, škoda k ne bo več mu oddaje.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#458 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 03 February 2008 - 11:02 PM

Mario je edini, ki je sposoben tako prireditev v slogu izpeljat, je hudomušen in ne izpade kot da se nekaj sili, Bernarda je pa tudi bila prav simpatična v tej vlogi. Mariu nihče do jajc ne seže kar se tega tiče, žalostno. down.gif

Komad od Rebeke je napisal Pipi - FYI to je bizgec, ki piše komade in tudi nastopa z zasedbo Karma, sačuvaj bože, kam smo to prišli. Njemu, Lendero klanu in Werneju bi prepovedala sodelovanje na kateremkoli festivalu.

OK, sedaj pa že težim, ne bom več. huh.gif

Letos bomo o finalu žal lahko samo sanjali. Garantiram.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#459 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 February 2008 - 11:04 PM

QUOTE(Kinky @ 3. 2. 2008 - 23:02) View Post
Pipi - FYI to je bizgec, ki piše komade in tudi nastopa z zasedbo Karma

Ohja, tega se spomnim še iz neke retarded oddaje, ko so izbirali pevce in je on bil v režiji (to pove vse, lol) in dajal neke modre nasvete. Ene pakrat sem ga tudi vidla na odru, ko je stal kot robot za klaviaturami in nekaj naključno pritiskal. Jaki so tile, ja, ni dvoma. =)

• 0

#460 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 February 2008 - 11:05 PM

QUOTE(ciara @ 3. 2. 2008 - 20:22) View Post

laugh.gif

Kaj so Srbi posrečen folk. Men so ful dobri...pa skos bi jih poslušala, ko govorijo. smile.gif

QUOTE(Dragica @ 3. 2. 2008 - 20:51) View Post

in Srbi so res face.

Zakaj, kaj je blo?

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users