Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#441 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 13 September 2006 - 07:04 PM

Joj jst sm mela najbolj weird sanje v celem življenju prejšnjo noč.
Kao sm bla noseča, pa sem nosla eno svetlo turkizno oprijeto majčko ki je še poudarjala trebuh ..
1. PRIZOR: sem v porodnišnici in mam popadke, voda mi je odtekla in mam za rodit. blink.gif Pa je tam norišnica, jst pa razmišljam o tem da sem že tretjič noseča (1. sem splavla, 2. sem dala otroka stran) in kaj jst delam iz življenja.
zdej je use neki megleno , ne spomnem se več točno pol pa ..

2. PRIZOR: Sem z bivšima sošolkama nekje v Trstu pod nekim mostom, psodaj pa je podhod za metro, tam na vhodu pa en kiosk. I. sili da hoče eno revijo, Ž. je vseeno, jst pa njurim da hočem stran ker je tam vse polno nekih narkomanov, pijancev, itd. .. Pol pa I. vendarle kupi to revijo in reče:"In kaj za to sm jst dala 4 ure al kaj ?!"

3. PRIZOR: Sva z očetom pred hišo, pa v nekem belem nabito polnem avtu pripelje sosed čez eno ploščad ki je pri hiši, in zleti v globino, avto se
obrne na streho, oni pa samo zakajeni odprejo vrata in prilezejo vn. Jst se sesedem in začnem jokat, da tega ne zdržim več, ker je prehudo in se. Pa pride on bratov kolega in me začne objemat in tolažit.

NA KRATKO: S V A Š T A blink.gif blink.gif blink.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#442 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 13 September 2006 - 07:07 PM

U Coco* zanimiv blink.gif biggrin.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#443 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 13 September 2006 - 07:29 PM

Dej nehaj, mene je straaaaaah blink.gif

A ve gdo mogoče kaj bi lahko vse to pomenlo ? biggrin.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#444 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 13 September 2006 - 09:23 PM

A ne obstaja kao ena sanjska knjiga kjer to vse piše kao?

Bi blofajn kej počekirat smile.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#445 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 13 September 2006 - 09:30 PM

Ah to je en kakec...

Jst k sem bla mejhna sem velikrat sanjala fubalerje k se v tistih fuzbalerskih pozah (cela ekipa) slikajo pred golom. Kaj mislte da to pomeni?

Sanje so tisto, kar se mota po podzavesti - nekaj, kar si želimo, o čemer smo se pogovarjali, česar nas je strah... Sam v mal drugačni obliki.

Da bi pa zdej prometna nesreča npr. pomenila da se nam bo neki hudga zgodil... Dej dej biggrin.gif
  • 0

#446 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 15 September 2006 - 05:02 PM

Dans sm sanjala, da sem bla neki jezna na poba. Sem šla ven iz sobe, in se zuni ulegla na travo. Gledam folk, vsi veseli, skačejo, športajo, v bližini je eno jezero. Okol je blo ful folka, od 50-100, ampak tk daleč, da so zgledli tk mali ko legokocke lutke.

No, jst taka kao žalostna, razcepljena, pa pride pob za mano ven. Me vpraša kaj je narobe, jst ga sam gledam. Mislim si, da tako ne gre več naprej, pa ne morm nič rečt, samo gledam ga. Mu postane nelagodno, me gleda. Reče da mora nekaj vedet, da me mora vprašat nekaj. Jst spet samo gledam, ne rečem nič. Reče, da mora vedet, a se bom kdaj poročila z njim. Tega stavka se ful spomnem iz sanj, tk se mi je živo zdelo. In spet, jst ga spet sam gledam, nič ne rečem.

Nekaj časa ostane, čaka na odgovor, nato gre stran. Ostanem sama, tak hecn filing je bil.

Ne da sem žalostna, kvečjemu da mi je žal da sem bla tiho in nisem vsaj neki rekla.

Sanje so ble ful žive, ful se spomnem, da je bla pokrajina&folk okol ful barvito. Obraz je bil približan. Nevem, takih sanj še nism mela. Morm pogledat nekje, kaj pomenijo. Da se dobit ena krasna knjiga, 10.000 sanj, al neki takega. No, sčekiram&poročam wtf to pomeni.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#447 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 16 September 2006 - 07:43 AM

.. danes iste sanje. đizs.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#448 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 September 2006 - 09:26 AM

Nadvse sočne sanje. smile.gif Tako da sem kar naprej odlašala z vstajanjem.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#449 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 16 September 2006 - 11:02 AM

Moji mami pa se velikrat dogaja, da sanja kar se pol dejansko zgodi. Enkrat je sanjala, da je njen pokojni oče ležu na travi za hišo in ji je blo full bad pa nam je povedala. In res, drug dan gre vn na vrt, in zadi na travi leži en vaški pijančk. Skor jo je kap blink.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#450 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 September 2006 - 12:08 PM

Poznam to - tut meni se to dogaja. Ampak se dogodki zgodijo komaj čez kako leto mogoče par mesecev .. in se zgodi nek dogodek (čisto brezveze npr. avto zapelje v eno ulico itd .. ) in se meni zdi da sem ta dogodek že doživela in se potem spomnim, da sem to sanjala. Kr spuki no ...
  • 0
Viens, reste ici!

#451 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 16 September 2006 - 02:10 PM

Jst sm sanjala nek krof. Sej se ni nič takega zgodilo, ampak blo je na smrt grozljivo.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#452 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 16 September 2006 - 04:30 PM

sanjala sm pse in pa da mi je bivši pisu cry.gif
  • 0

#453 Haruka

Haruka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 189 posts

Posted 19 September 2006 - 12:04 PM

danes sem mela noro dobre sanje, v glavni vlogi je bil jack sparrow biggrin.gif
  • 0
There's no turning back when you're chasing the wind...

#454 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 19 September 2006 - 12:13 PM

Jacka Sparrowa bi pa tud jst sanjala tongue.gif

Sanjala sem, da sem imela vodenje in da sem pogorela oops.gif in se hotla v zemljo vgreznit!
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#455 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 19 September 2006 - 12:22 PM

grozne sanje, grozne. Sanjala sm bivšega kako plava v morju(beži od mene) jaz sem se pogovarjala z njegovo sestro, ki se ni mogla odločit a me ma še rad al ne. Kar naenkrat je v eno ladjo strela udarla in je vse okol letel, nevihta je prikolice okol vozila po kempu...Skratka bullshiterske sanje.
  • 0

#456 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 21 September 2006 - 08:33 PM

Sanjala sem svoj prvi dan na srednji šoli... biggrin.gif Več prihodnjič
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#457 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 22 September 2006 - 08:12 AM

sanjala sem da je ze bila zima in jaz sem jedla 5x na dan.Obroki so bili zelooo prijazni in sem zgledala kot fat pig biggrin.gif
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#458 *naca*

*naca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1502 posts

Posted 22 September 2006 - 11:22 AM

faaak, sanjala sm da me je mami postrigla na unga staromodnega paža z frufrujem
k se je nosu ene 10 let nazaj, pa pobarvana sm bla na eno tako čudno barvo ohmy.gif
čist objokana sm se zbudila
  • 0
Posted Image

#459 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 22 September 2006 - 02:14 PM

QUOTE(MateYa @ 21. 9. 2006 - 20:33) View Post

Sanjala sem svoj prvi dan na srednji šoli... biggrin.gif Več prihodnjič

Torej...Imela sem pač enga fanta, za glavo večjega od sebe...Začel se je tako, da sva se s fantom zbudila in ugotovila, da sva obupno pozna ( namreč bil je prvi dan na srednji šoli). Vsa panična sva se oblekla, nakar se je iz nič pred bajto pojavil en voz (tak za drva). Midva sva samo skočila nanj in se s svetlobno hitrostjo začela peljat po Ljubljani. Voz naju je bliskovito pripeljal pred mestno gimnazijo in to ravno pet minut pred začetkom. S fantom sva zdrvela pač vsak v svojo učilnico. Vsa zmedena sem priletela v učilnico (seveda so bli že vsi not) ki jo je nadzoroval en plešec. Vsa zmešana iščem svoj plac pa ga ne najdem... POvzetek:kr neki
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#460 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 September 2006 - 02:20 PM

Danes sem imela pa resnično grozne sanje, ful nočne more, neki glede mene, mojega fanta in še enega tipa, pa vpleteni sta bili še moja najboljša prijateljica in njena starejša sestra ... ne bom se spuščala v podrobnosti, ampak bilo je freekin' grozno in vse skupi krneki. sad.gif Ko sem se zbudila, sem bla kr cela pretresena in še zdle mam tak nek tesnobni filing, ker so bile sanje ful žive in se jih še zdle spomnim do vsake potankosti ... whatever.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users