Jump to content

Photo

Vaši novi parfumi

• Please log in to reply
1259 replies to this topic

Poll: Kakšnega vonja mora biti vaš parfum? (152 member(s) have cast votes)

1. a) svežega (108 votes [71.05%])

Percentage of vote: 71.05%

2. b) osladnega (35 votes [23.03%])

Percentage of vote: 23.03%

3. c) močnega (9 votes [5.92%])

Percentage of vote: 5.92%

Vote Guests cannot vote

#441 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 02 January 2009 - 10:33 PM

thumbup.gif

IPB Image

• 0

#442 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 16 January 2009 - 05:37 PM

wub.gif IPB Image
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#443 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85961 posts

Posted 04 February 2009 - 08:33 PM

Bvlgari Omnia Green Jade
Zakaj bi odlašala. biggrin.gif Božaanski je! wub.gif

IPB Image
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#444 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 05 February 2009 - 01:33 PM

A je že v trgovinah. woot.gif

Bom šla tudi jaz stestirat oops.gif
  • 0

#445 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85961 posts

Posted 05 February 2009 - 09:25 PM

Ja, v Mullerju. smile.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#446 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 February 2009 - 09:25 PM

Kooončno našla vonj, ki me je očaral.
Po ponovnem ovohavanju mi Guerlain My Insolence ni bil več všeč.

Burberry - London wub.gif

IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#447 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 February 2009 - 03:09 AM

Rdečga njihovga si povohala?
Men je to poleg mojga ''joopa!'' najljubši vonj.

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#448 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 14 February 2009 - 11:10 AM

Tale je v eni spletni parfumeriji ful poceni, klik, če še nisi kupila.
  • 0

#449 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 February 2009 - 01:42 PM

Sem povohala, vse ostalo mi je smrdelo.

Jaz sem svojega kupila v Limoniju, tudi 50ml, stane 55eur. Ker sem mela 2 bona, sem plačala 10eur manj. Tak da me je tudi prišel dokaj ugodno.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#450 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 February 2009 - 05:57 PM

London sem jaz že velikokrat opevala na forumu, meni je to eden najljubših parfumov EVER, sem porabila v preteklosti dve 50ml steklenički, prvo sem kupila pomoje že ene 5 let nazaj.

Res je poseben, krasen, načrtujem ponoven nakup. Aja, pa embalaža je zdej spremenjena - meni je bila prejšnja steklenička bolj pri srcu.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#451 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 February 2009 - 09:32 PM

Ja, res je dober. Jaz sem več kot 14 dni intenzivno preizkušala vonje (itak jih nisem mogla več naenkrat, ker na koncu nisem že več nič prav vohala) in so mi skoraj vsi dobesedno smrdeli (eni vonji so res odvratni, si ne predstavljam, da bi komu bili všeč, a okusi so različni, no). Nekaj jih je bilo sprejemljivih, pač, ono ne odurnih. Večina pa je tako bila drug drugemu ista in smrdeča. Omamil me je sprva My Insolence od Guerlain-a, ampak po ponovnem ovohavanju mi ni več bil tako všeč ... vsaj ne tako zelo, da bi ga kupila in želela nositi. Ta pa je kar sekal iz povprečja, vonj, ki se mi je takoj vtisnil v spomin in so vsi drugi v momentu zbledeli. Sem vsa presrečna, da sem ga našla. Enega cajta mi je že skorajda šlo na jok, ker sem mislila, da sploh ne obstaja parfum, ki bi mi bil všeč! Meni je ta steklenička tako lepa, da bi mi težko bila bolj. Seksi, mladostna, nenačičkana, minimalistična. Ena izmed redkih parfumskih pakung, ki bi je noro dobra.
  • 0

#452 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 February 2009 - 10:49 PM

Fluffy - jaz sem tudi tega imela pred pol leta in mi je bil božanski, pa vsi so mi govorili, da kako jim je všeč. thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#453 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 February 2009 - 08:37 AM

No, punce, zdej ste me čist zrajcale- naslednjič, ko bom v bližini kakšne drogerije, definitivno še sama prečekiram tegale Londona.
  • 0

#454 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 February 2009 - 10:43 AM

Jaz sem si ga tudi naročila, ker mi je zmanjkal en od Jill Sanders. thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#455 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 15 February 2009 - 09:04 PM

QUOTE(Kinky @ 14. 2. 2009 - 22:49) View Post

Fluffy - jaz sem tudi tega imela pred pol leta in mi je bil božanski, pa vsi so mi govorili, da kako jim je všeč. thumbup.gif

aha, res si ful dišala, vsakič k slišim/vidim Burberry se nate spomnim.

• 0

#456 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 February 2009 - 12:00 AM

QUOTE(DiLeMa @ 14. 2. 2009 - 17:57) View Post
Aja, pa embalaža je zdej spremenjena - meni je bila prejšnja steklenička bolj pri srcu.

Ej, ti misliš staro verzijo - ne gre za isti vonj. 2 verziji sta ... z istim imenom, a drugačno stekleničko in vonjema, ki se precej razlikujeta. Sem se zdaj spomnila, da sem jaz vohala 2 steklenički - ena mi je smrdela, ena dišala. Sem potem še malo preverila (ker nisem bla več ziher, če je šlo za isto ime) in torej sta to različna vonja.

Ti opisuješ staro verzijo (je sicer še vedno na razpolago ... je pa prišel leta 2006 novi vonj z istim imenom):

IPB Image
  • 0

#457 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 February 2009 - 01:06 AM

Tudi meni je tale Brberi simpatičen, ampak mi je preveč povprečen. Trenutno me je obnorel Amarige in si bom najverjetneje kupila že drugo stekleničko (uporabljam ga skoraj 2mesca pa mi je že pridno pošel). So tudi drugi parfumi, ki so mi všeč, ampak trenutno je tale naj.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#458 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 February 2009 - 05:26 PM

Jaz sem A. vohala, ampak mi je malodane smrdel. Sem ga prav namensko in optimistično šla ovohavat, ker se spomnim, da si ga nekje pohvalila.
Ha ha, podobna scena, kot s kapučinom.
  • 0

#459 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 16 February 2009 - 09:30 PM

IPB Image

Moj najnovejši parfum. Podaril mi ga je pa lubiko biggrin.gif