Žiga pomoje nima še dovolj izkušenj pri ženskah.
Sanjska ženska 2
Posted 07 May 2006 - 08:49 AM
Žiga pomoje nima še dovolj izkušenj pri ženskah.
Posted 07 May 2006 - 09:34 AM
Em...ja, zato baje ker naj bi bil preveč vsiljiv...s čem? Meni ni blo jasno, al z izpovedovanjem čustev, teženjem, ali pa s tem da se je je neprestano neki dotikal?
Posted 07 May 2006 - 10:58 AM
tud jz tko mislm,pa ne sam to-tud to,da ma kao joške povečane,ja get real,take je mela že skoz,nikol ni mela malih,zdj pa kr naenkrat ja.Tud jz sm jo gledala tko,pa vem,da ni ne tok mala ne da ma umetne đosefinke
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 07 May 2006 - 01:02 PM
Kakorkoli že, pri večini slavnih babnic je tko, da ful dober push up dela čudeže. Pa še kaka fotomontaža slik, itd. Tak da sploh ni nujno, da so povečane, pri Nini je pa itak tko, da bi verjetno že sama povedala, če bi bile. Se mi zdi, da nima ravno tabujev, okoli katerih ne bi hotela govorit.
Ja, jst tudi tole SŽ spremljam zgolj prek foruma, gledala sem samo 1,5 krat
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 07 May 2006 - 01:06 PM
Posted 07 May 2006 - 01:08 PM
Posted 07 May 2006 - 01:15 PM
Ne vem no...ampak tisti fantje ki izpadejo, majo takoj po oddaji pogovor kao...da jim lahko postavljamo vprašanja, oni pa odgovarjajo.
Posted 07 May 2006 - 01:18 PM
Posted 07 May 2006 - 01:19 PM
Človek čisto mim.
vuelvo a vos,
Posted 07 May 2006 - 01:21 PM
Posted 07 May 2006 - 01:28 PM
Kraj: Kamnik
Starost: 22 let
Velikost: 165
Barva las: črna
Barva oči: rjava
Poklic: turistični tehnik
Nebesno zanamenje: bik
Odraščala je v družini, kjer ni tabujev in si je že v rosni mladosti na lastno pest privoščila marsikatero ukano. Družbo ji je delal pet let starejši brat Boštjan, s katerim sta tudi dobra prijatelja. Hodila je na rave zabave, nosila pirsinge na skoraj! vseh možnih delih telesa, lase si je barvala v vse mogoče barve, jih celo zvila v drede, vendar nikoli ni bila blondinka. Njen hrbet krasi velik tatu bika, ki bi tudi, če ne bi bil njeno astrološko znamenje, odražal njeno samozavest in odločnost. Že po tem, ko si ga je dala vtetovirati, je o svojem podvigu spregovorila s starši. Na njeno kar veliko začudenje ni bilo orkana jeze, kot je pričakovala, domači so novico sprejeli povsem mirno, navajeni vsega nenavadnega, česar se je spomnila.
Ljubiteljica živali si je po velikem ljubezenskem razočaranju zaželela psa. Za rojstni dan so ji domači podarili bokserko Rozo, v katero je usmerila vso svojo ljubezen, ki jo je takrat premogla in jo morala z nekom deliti. Z Rozi sta nerazdružljivi prijateljici, skupaj se borita proti mučenju živali. Nina je namreč velika nasprotnica nošenja krzna in ubijanja živali, sploh ko gre zgolj za človeško sebičnost in nečimrnost. V skladu s svojim trdnim prepričanjem se tudi prehranjuje – je vegeterjanka. V zagretem pojasnjevanju svojih načel pa zna razumno tolerirati dejstvo, da ljudje meso jemo, vendar je to naravni proces, kjer so stranski produkti tega početja tudi usnje za čevlje in podobno.
Po končani srednji šoli se je leta 2005 podala na tekmovanje za Miss Havaian Tropic in zmagala. Svet šovbiznisa jo je takoj sprejel za svojo in ona njega. Študij turizma je začasno obesila na klin in si za zdaj postavila drugačno prednostno lestvico. Seveda si želi dokončati študij, za kar pa ima, po njenem mnenju še kar nekaj časa... sedaj mora izkoristiti ponujene priložnosti. Svoje popolno telo je razgalila v slovenskem Playboyu in postala zajčica meseca marca. To je bila zopet poteza, s katero je razburila svojo okolico. Pa njej tega ni pretirano mar, saj vzpodbudo vedno najde pri svojih najbližjih. Njen oče je dal celo uokviriti fotografije iz revije in jih obesil v njeno sobo, z mamo pa sta se oba strinjala, da jima je uspelo »narediti res luštno deklico«.
Ker pa to še zdaleč ni vse, česar se podjetna Nina loti, je pri vseh svojih obveznostih začela uresničevati še svojo veliko željo – petje. Zaveda se, da jo v poplavi pojočih misic javnost hitro lahko porine v isti koš povprečnosti, zato si je zadala, da bo odpela kvalitetno. Zanima jo jazz in v rahlo skrivnostnem dihu priznava, da pripravlja v bližnji prihodnosti nekaj zanimivega...
Danes je Nina Osenar sanjska ženska. V ne tako daljni prihodnosti pa gotovo zvezda.
Posted 07 May 2006 - 01:55 PM
VOILA:
http://24ur.com/bin/...icle_id=3072860
vuelvo a vos,
Posted 07 May 2006 - 01:57 PM
VOILA:
http://24ur.com/bin/...icle_id=3072860
Ne, ne od Leona, od Tadeja.
Posted 07 May 2006 - 02:27 PM
vuelvo a vos,
Posted 07 May 2006 - 03:28 PM
Ja nej bi bil v petek v klepetalnici, kakor so rekli na tv-ju. Verjetno bo to na netu drug teden.
Posted 08 May 2006 - 12:18 AM
Posted 08 May 2006 - 10:04 AM
vuelvo a vos,
Posted 08 May 2006 - 01:48 PM
Ja nej bi bil v petek v klepetalnici, kakor so rekli na tv-ju. Verjetno bo to na netu drug teden.
Klepet s Tadejem:
http://24ur.com/bin/...icle_id=3073632
Posted 09 May 2006 - 12:48 AM
Posted 09 May 2006 - 04:35 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users