Posted 19 December 2020 - 09:05 AM
https://www.facebook...sbyspecialkids/
Vceraj se me je zelo dotaknila ta zgodba:
https://www.facebook...57100667725233/
Posted 19 December 2020 - 01:26 PM

Oopsi mi je vedno bolj iritanten...na ig na veliko ne iscem zasluzka, pa konstanstna reklama in jamr...
Posted 19 December 2020 - 01:40 PM
Posted 19 December 2020 - 05:01 PM

Posted 19 December 2020 - 07:00 PM
Posted 22 December 2020 - 07:59 PM
Posted 22 December 2020 - 09:45 PM
Posted 23 December 2020 - 08:30 AM
Tudi mene. Nikoli si nisem predstavljala, da Bog dejansko govori...
Posted 23 December 2020 - 08:46 AM
Nisem sploh poslusala. A ona govori o Bogu ali bogu? Jaz tega spiritualizma ne razumem, imam precrno duso

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 December 2020 - 08:50 AM
Ja v Bibliji, ampak jaz nisem razumela tega dobesedno.
O bogu, kolikor sem razumela.
Posted 23 December 2020 - 08:51 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 December 2020 - 08:55 AM
Podgana, jaz isto
Posted 23 December 2020 - 09:27 AM
Frida tudi jaz sem tako razumela, da v bistvu verjame v energije. Se pa težko poistovetim s takimi objavami, sploh s to izjavo, da se je malo pogovorila in prejela tudi odgovore mi je nerealno.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 23 December 2020 - 09:46 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 December 2020 - 10:10 AM
Ja. Takim ljudem je lažje, nimajo nekih eksistencialnih vprašanj, bog ima za vsako stvar načrt, pa je.
Posted 23 December 2020 - 11:07 AM
In vsaka se tako grozna stvar ima vedno neko lekcijo.
Mene zanima kaj je dozivela.
Verjamem v posmrtna (naslednja) in prejsnja zivljenja, verjamem da nic ne gre v nic. Ce energija je in ljudje smo energija, potem ta energija ne more kar izginiti.
Posted 23 December 2020 - 11:11 AM
Jaz tudi verjamem v duše. Verjamem v nekaj večjega od nas...
Posted 23 December 2020 - 11:23 AM
Verjamem v posmrtna (naslednja) in prejsnja zivljenja, verjamem da nic ne gre v nic. Ce energija je in ljudje smo energija, potem ta energija ne more kar izginiti.
Kaj pa energija drugih živih bitij?
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 23 December 2020 - 11:38 AM
Jaz sem pri 12 ali 13 mislila, da bom nuna, haha. Zdaj pa ne razumem nobene religije vec. Razum mi ne dovoli preko razumskega. Kaj je to? Plitkost?

Posted 23 December 2020 - 12:24 PM
Ne vem, jaz sem imela po odhodih bliznjih ze prcej znamenj, ki pomojem niso bila nakljucja, spomnim se babice preden je umrla in tega kaj je govorila in ja kdo bi rekel da je bledla, ampak meni se je zdelo v tistem trenutku vse tako resnicno da ne znam ubesedit.
Lekcije sem mislila da je vsaka slaba stvar za nekaj dobra. Morda se to ne vidi takoj, morda sele cez cas, jaz v to res globoko verjamem in do zdaj je bilo pri meni se vedno tako.
Imam pa trenutno hude tezave z vprasanjem minljivosti, ampak ne lastne, minljivosti ljudi ki so mi dragi. To ravno predelujeva na terapiji zdaj, priporocila mi je knjigo Pot solza.
Ona dela tudi z bolnimi, mi je rekla da je na koncu telo v drugem energetskem stanju. Podobno kot antilopa, ko jo lev ulovi, in gre v "sok" preden umre - se preda. Zelo bolni ljudje, ki vedo da bodo umrli ponavadi smrt jemljejo kot odresitev in si jo tudi zelijo. V vsakem primeru oa je tistim, ki verjamejo v posmrtno zivljenje mnogo lazje.
Jaz se ne morem sploh povezati z idejo da je to vse kar je. Enostavno, ne morem. Mislim da je bilo ze veliko popisanih in posnetih obsmrtnih pricevanj, veliko posnetih regresij v pretekla zivljenja,nevem,mene te stvari prepricajo. Verjamem tudi da v vesolju nismo sami, mislim, to se mi zdi prav smesno, da bi verjeli da smo v tako razseznem prostoru sami.
Vcasih karikirano recem mojemu da se tretja vrsta sigurno s kokicami na kavcu zabava ko opazuje trenutno dogajanje na zemlji...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users