Jump to content

Photo

Reklame

• Please log in to reply
784 replies to this topic

#441 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 October 2008 - 10:32 PM

QUOTE(Nincha @ 7. 10. 2008 - 22:08) View Post

Ne smeš čokolade? OMG whyy?? cry.gif

Ker sm hudo alergična na kakav in posledično na vse izdelke, ki ga vsebujejo, kamor spada tudi čokolada.
  • 0

#442 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 13 October 2008 - 04:48 PM

Spet je reklama za Camomilo WC papir z mravljicamii wub.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

• Guests

Posted 18 October 2008 - 08:14 PM

Prijazen do želodca,
prijazen do srca,
vitamina C veliko imaaaaaaaa! laugh.gif

Ta reklama me vedno nasmeji. Ful mi je dobra, ker je tako neumna. thumbup.gif
  • 0

#444 bela

bela

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 377 posts

Posted 18 October 2008 - 08:56 PM

zmagovalna reklama je top shop - Tweezy !! nć ne boli pa nč ni rdeč, nč, pol ga je pa marinka kupila,... za crknt od smeha
  • 0

#445 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 18 October 2008 - 09:59 PM

Mene pa obe tedve babi od tweezija tok svinjsko iritirata, sam se ne morm odločt kera bl- un k je totaln pasivna al una k je cela agresivka.
  • 0

#446 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 18 October 2008 - 10:43 PM

^"me je hčerka pelala, pa sem zapraula cel dupoudne al pa cel pupoudne" laugh.gif

- še vedno mi je najhujša reklama za paradontax
- na živce mi gre tudi tista za Pervol (?): "jaz sem njegova sestra" ..."jaz pa tista, ki skrbi za njegove srajce" slap.gif
- pa razne zadeve za greznice, odmaševanje odtokov ipd ("smrdi, smrdi smrdi, oh kako smrdi")
- "ice ice pingviiin, jaz sem ice ice pingviin jeah jeah" je tok smotana, da mi je že všeč IPB Image
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#447 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 18 October 2008 - 10:50 PM

Men se pa reklame za razne praške in mehčalce zmer zdijo obupne in obenem huronsko smešne, ko sred nevemčesa ženske prvlečejo vn te praške iz svojih torbic.
(ker pač nobena ženska ne gre od doma na gala prireditev, ples, kino, itd...brez Perwolla oz. Woolita v svoji torbici biggrin.gif )

Čudn da v uni reklami za orbit al kaj je, k padajo iz torbice eni bejbi razni "obvezni pripomočki", ne pade vn še kšn Perwoll...
  • 0

#448 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 October 2008 - 10:55 PM

To je men tudi blesavo. Ta tanova s flamenko plesalce, ki nastopa na neki jaki prireditvi, pa njegova bejba kr Perwoll s sabo vlači. Ma nemoj. biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#449 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 October 2008 - 11:08 PM

Men najbolj zmaga tista scena, ko je bejba na drsališču, pa se nek tip ob njo podrgne in reče wau kako mehek pulover in ona (na drsalkah sred ledene ploskve!!!) potegne izza hrbta Perwoll.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#450 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 18 October 2008 - 11:19 PM

QUOTE(DiLeMa @ 19. 10. 2008 - 0:08) View Post

Men najbolj zmaga tista scena, ko je bejba na drsališču, pa se nek tip ob njo podrgne in reče wau kako mehek pulover in ona (na drsalkah sred ledene ploskve!!!) potegne izza hrbta Perwoll.

haha te se tut spomnem, ja xD.
  • 0

#451 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 19 October 2008 - 08:10 AM

o bedno biggrin.gif
js ob reklamah ponavadi ugasnem TV, ker so na vseh programih hkrati reklame. Prou posiljujejo nas že s temi hudiči huh.gif

Reklama za Vichy mi ni všeč: ''zdravje je osnovno, začnite pri svoje koži''
pa res ma samo kemijo not... biggrin.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#452 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 October 2008 - 11:28 AM

Jooj, mene pa una znervira k je na jumbo plakatih, oglaševanje je mrtvo, prižgimo mu najboljšo svečo al neki tazga. Sej ne vem al je pač bedna, al je pa samo ne dojamem. blink.gif
Aha, evo jo.
IPB Image
  • 0

• Guests

Posted 19 October 2008 - 11:43 AM

Meni so pa od Vichyja reklame noro dobre... grafično/tehnično so odlično narejene. Recimo tista, ko ženska celulit sleče.
Tweezy je pa res legendaren laugh.gif Vsakič pomislim, da ima tista ženska gotovo kaj otrok, ki jih je zaradi reklame potem sram v šoli. biggrin.gif
  • 0

#454 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 19 October 2008 - 12:34 PM

QUOTE(Sinnaia @ 7. 10. 2008 - 20:22) View Post

Men se je pa dons obračal ob gledanju reklame za Lisco, z Iris Mulej v glavni vlogi. Kok ta ženska debiln govori, čist retardirana izpade (sej ne rečm da ni tongue.gif )... Ne vem kako dajo loh eno k tok glupo in neumno govori, v reklamo... Tok žalost, da je že smešn.

Ja se trinjam ..grozno. wacko.gif
Pa tele za tweezy mi je zlo debilna sam še usen poslušam kaj govori in se zravn režim.
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#455 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 19 October 2008 - 02:51 PM

NAJBOLJ NAJBOLJ me razjezi pri tviziju to, da reče PLULLA. Jao, bi jo tak mahnila za tisti plulla. Pulila se reče!
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#456 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 October 2008 - 07:29 PM

Kakorkol že, ta mam'ca ima več igralskega talenta kot Mulejka. thumbup.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#457 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 October 2008 - 10:39 PM

Meni je pa ena izmed najbolj neumnih ona "Mami, mami, NI GA, NI GA!" In potem čist slučajno ima, ko se iztreblja, zraven svinčnik in papir, vse napiše (in mislim, da še nariše?), se vstane s školjke in s posrano ritjo laufa, da mamici lahko pod vrati smukne tale papir, da ga odreši. butl.gif

Ono s pralnimi prahi je pa itak ... sploh nimam besed. Ker res praktično vsepovsod pod pazduho nosimo zraven liter pa pol tekočega pralnega praha, a ne.

Aja, pa Iris Mulej bi resnično v oni reklami težko bila bolj defektna in grda.

Glede Tvizija - a to je tisto za puljenje brk? Ko reče, da je bla vsa mAzolasta? thumbup.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#458 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 21 October 2008 - 10:46 PM

QUOTE(sonchika @ 19. 10. 2008 - 15:51) View Post

NAJBOLJ NAJBOLJ me razjezi pri tviziju to, da reče PLULLA. Jao, bi jo tak mahnila za tisti plulla. Pulila se reče!

Jah, v narečju govori.

Meni gre isto na živce ta reklama za Aspirin plus c, čisto celo zimo jo vrtijo.
Da ne rečem, kako so pokvarili reklamo za vrečke za greznice, škrati imajo sedaj kar en robotski glas, OMG laugh.gif Saj že prej ni bila kaj prida.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#459 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 25 October 2008 - 09:45 AM

meni grejo pa na živce McDonalds plakati:

"kvaliteto vsakega krompirčka preverimo 45-krat!"

ph34r.gif

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#460 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46030 posts

Posted 25 October 2008 - 11:55 AM

Meni je pa všeč tista za eno zavarovalnico, kjer nastopata slon in sadež "Ej stari, pazi nase, da bo ostalo kaj še za bodoče čase." ali nekaj podobnega.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users