ASOS
Posted 29 July 2011 - 08:50 PM
No, meni obseg s cifro M ne bo delal težav, (un)lol. Ja, tak modrček je pač za okras na joški, ki prosto pade oz. stoji ob njem.
Meni je to ok, ampak še vedno imam pomisleke. So mi pa predvsem gate seksi, sploh od zadaj.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 August 2011 - 12:55 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 06 August 2011 - 01:39 PM
Pasove. >.<
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 August 2011 - 01:45 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 10 August 2011 - 12:59 PM
Jinadaze, ti si te čevlje naročila 6, pa imaš Zarine čevlje 39 ane?

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 10 August 2011 - 01:09 PM
Jp, so normalne številke.
Sem bila pa prejšnji teden jezna, ker sem naročila čevlje 7, pa so mi bili preveliki, sem morala menjat. S tem da so mi bili prejšnji (skoraj enak model) v tej št. prav.

― V. Van Gogh
Posted 10 August 2011 - 01:16 PM
Obupni so!!!
Jaz sem vzela te zadnje čevlje (visoka peta) 7, ker sem sklepala, da mi bodo 8 preveliki (imam druge pete od asosa 8 in so rahlo preveliki). Zdaj pa ne vem, so mi prav, ampak lahko bi bli malo večji. Pomojem bi mi bli 8 preveliki. Krnekaj!?
Posted 10 August 2011 - 01:21 PM
Asos sandale imam 6 (čisto prav), pa ene brogues 7, ki so nekoliko preveliki, za pol cifre. Bom kar 6 naročala.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 15 August 2011 - 08:32 AM
Lahko proba katera, če ji prime koda EXTRATEN? Naj bi delovala na znižane izdelke.
Posted 15 August 2011 - 10:36 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 August 2011 - 11:09 AM
Meni prime na neznižano stvar.
― V. Van Gogh
Posted 16 August 2011 - 12:22 PM
Meni je prijela na 2 znižani zadevi.
Sem jo pa danes tudi jaz prvič dobila na mail, skoraj sem padla v nezavest od šoka.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 16 August 2011 - 03:28 PM
Jaz sem jo včeraj vtipkala in je delovala (ampak po 12 uri!!!), ampak nisem mela dovolj denarja na kartici. Danes sem šla denar naložit na kartico in koda več ni delovala, ker je bila že uporabljena. Se je kateri od vas to že zgodilo

Posted 18 August 2011 - 06:59 AM
Final clearance
Enter promo code EXTRATEN at checkout*
Posted 18 August 2011 - 07:37 AM
2x sem dobila mail s to kodo. To najbrž ne pomeni, da jo lahko 2x uporabiš, ne?

Mi je prijela na 2 znižani stvari.
Bill Bullard
Posted 18 August 2011 - 07:39 AM
Posted 18 August 2011 - 09:34 AM
Jaz sem jo včeraj vtipkala in je delovala (ampak po 12 uri!!!), ampak nisem mela dovolj denarja na kartici. Danes sem šla denar naložit na kartico in koda več ni delovala, ker je bila že uporabljena. Se je kateri od vas to že zgodilo

Očitno ne moreš ...

Posted 18 August 2011 - 09:45 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 August 2011 - 09:49 AM
Posted 18 August 2011 - 10:26 AM

No, to je tudi mene enkrat zanimalo, ali ti šteje, kot da si uporabil kodo, čeprav naročilo ni bilo izpeljano do konca in je naslednjič ne moreš več.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users