Jump to content

Photo

Dexter

• Please log in to reply
740 replies to this topic

#441 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 06 December 2011 - 09:26 AM

Kolkor sem štekala, je sestro ubil sam? Ker je pač zmešan in je bil prepričan, da mu Geller to ukazuje. Glede tega, da je Dexter videl Gellerja, pa nimam rešitve, ker se ne spomnem laugh.gif

Del mi je bil ful fajn, zanimivo se razvija! Čeprav sem še vedno mnenja, da je to najslabša sezona do zdaj.
Danes se je Dexter spet intenzivno posvečal svojemu sinu, ki ga tako dramatično ljubi, medtem, ko ga je Jamie nesla mimo njega, ga je poljubil na glavo laugh.gif

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#442 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 December 2011 - 03:08 PM

Tudi meni je to nerazumljivo (in to se ne dogaja samo v serijah, tudi tako, v realnosti, seveda) ... celi dan
otroka ne vidiš, ker ga ima v varstvu kdo ... potem prideš zvečer domov, ga poljubiš na čelo in to ti je dovolj.
Dan za dnem.

Čedalje bolj se mi zdi verjetno, da je Travis umoril sestro, ja. Glede na to, da so v njegovem fajlu videli, da je
pomoril svoje starše, mu verjetno ni glih bil nek problem umoriti še sestre
...
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#443 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 07 December 2011 - 08:57 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 6. 12. 2011 - 17:08) View Post

Tudi meni je to nerazumljivo (in to se ne dogaja samo v serijah, tudi tako, v realnosti, seveda) ... celi dan
otroka ne vidiš, ker ga ima v varstvu kdo ... potem prideš zvečer domov, ga poljubiš na čelo in to ti je dovolj.
Dan za dnem.

A sem jaz edina, ki je ne moti, da ni toliko v ospredju vzgajanje njegovega otroka. Jaz se ne pritožujem pa itak ima Dexter ogromno drugega dela.

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 6. 12. 2011 - 17:08) View Post

Čedalje bolj se mi zdi verjetno, da je Travis umoril sestro, ja. Glede na to, da so v njegovem fajlu videli, da je
pomoril svoje starše, mu verjetno ni glih bil nek problem umoriti še sestre
...

Aha točno, to sem čisto spregledala. Itak so ga zdaj prikazali kot totalnega psihopata zato me pri njemu nič več ne preseneti.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#444 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 December 2011 - 09:01 PM

Tudi mene nič ne moti, tako da nisi edina. ;)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#445 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 07 December 2011 - 09:34 PM

Mene ne bi motilo, če ne bi bilo prej toliko poudarka na tem, koliko mu tamali pomeni in da kako se mu srce trga, ker je slab oče in podobno. Samo jamra, naredi pa nič. sleep.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#446 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 07 December 2011 - 09:45 PM

Saj to je vse res. Je pa tudi res, da bi verjetno izgubili 99% gledalcev, če bi začeli snemati kako Dex menja plenice, peče piškote s Harrisonom in mu cele dneve izkazuje neizmerno ljubezen. tongue.gif Seveda je posneto tisto kar je najbolj pomembno in zanimivo za nas gledalce.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#447 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 December 2011 - 09:48 PM

Povrh vsega je meni še mali antipatičen. Ob pogledu nanj se skos spomnim na zoprno mamo.

edit: zakaj že pišem(o) z malo? Saj je tema o seriji. Hm.

• 0

#448 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 07 December 2011 - 09:59 PM

Ne vem zakaj z malo. Bom popravila. Jaz očitno dam nagonsko vse v malo pisavo, ko začnem kaj po svoje debatirat. laugh.gif No tole je pa res ot.

Ja meni je tudi najedala Rita, je bila res antipatičen lik. Čeprav so jo kruto odstranili, priznam. biggrin.gif
Harrison pa enako, čimmanj ga kažejo boljše je, mi ni všečen otrok.
  • 0

#449 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 08 December 2011 - 06:12 PM

Mene sicer Dexter kot starš ne moti, mi pa je nekoliko smešno, ker mu je varuška na voljo 24/7 in se prav nič ne sprašuje kod se potika Dexter.

A ste vedele, da je Colin Hanks, ki igra Travisa, sin od Toma Hanksa? ohmy.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
  • 0

#450 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 December 2011 - 06:17 PM

Ne! Ö Zanimiv podatek. Nič si nista podobna.

• 0

#451 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 08 December 2011 - 06:20 PM

LOL, men se o zdi, da sta čist ista smile.gif Sem vedla že prej.

Sicer mi pa zadnji del ni bil ravno všeč, nasploh mi je ta sezona bolj medla. Me pa res zanima kako bodo razrešili dejstvo, da je Dex kao videl Gellerja v cekrvi. Don't get it.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#452 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 December 2011 - 06:35 PM

Res sta ti ista? Meni sta kot dan in noč.

Zanimivo bo tudi videti, kako bodo rešili, zdaj, ko Debra ve glede vpletenosti njenega šefa z mrtvo
prostitutko in dejstva, da je LaGuerta vse to hotela prikriti
.

Všeč mi je, da nimajo teh nadležnih pavz. Tudi pri 24 je bilo tako. Ah, Jacko. cry1.gif

• 0

#453 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 12 December 2011 - 12:38 PM

Skoraj me je sezulo tam, ko je Dex poljubil Deb. Thanks god, da so bile samo sanje, to mi je blo vse skupaj čisto mimo.

Pa spet se je čudežno rešil tik preden bi ga razneslo, le kako se je lahko rešil v pičlih nekaj sekundah...včasih res pretiravajo, kot da je superman.
Mi je bil pa všeč del, ko je rešil Deb in celo postajo, če le ne bi dodali tistega vložka kako pa Deb mogoče v njem ne vidi samo brata.

Samo še ena epizoda, uf. hmm.gif
  • 0

#454 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 December 2011 - 12:39 PM

Aja? No super, začnem lahko končno gledat. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#455 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 December 2011 - 02:23 AM

Nočem izpasti preveč jasnovidno pametna, ampak se je v meni večkrat porajala ta misel, da zelo zanimivo,
da med Debro in Dexterjem ni nikoli prišlo kaj drugega kot le bratska/sestrska ljubezen. Prej s strani Debre,
seveda, glede na to, da je nanj ful navezana
.

Je pa LaGuerta prava prasica, kako je ne presenem že od začetka. Upam, da se ji bo vse vrnilo nazaj
z obrestmi, egoistična hinavka
.

Kakšne plane ima tisti z roko? Kaj skuša doseči? Pomenljiva je bila tudi njegova močna reakcija, ko mu je
Dexter povedal, da njegova igra sux
.

Sprašujem se tudi, če mu bo Travis ubil sina. Po eni strani se mi to zdi precej verjetno.
  • 0

#456 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 13 December 2011 - 06:16 PM

Finale promo: ohmy.gif

This is the way the world ends

• 0

#457 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 December 2011 - 06:28 PM

Ö

• 0

#458 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 18 December 2011 - 11:24 AM

Napeto & zanimivo. Obeta se res divji finale. woot.gif woot.gif
Po moje bo Harrison preživel, čeprav trailer kaže bolj na to, da ne bo. hmm.gif Kakorkoli že, mali je Dexterjeva šibka točka in Travis bo to s pridom izkoristil.

Me pa tudi zanima kako je tisti z roko povezan z Dexterjem. hmm.gif

LaGuerta je res prasica. Travis bi si lahko raje njo kot Debro izbral za tarčo.
  • 0

#459 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 18 December 2011 - 11:53 AM

QUOTE(Kalypso @ 18. 12. 2011 - 13:24) View Post

Napeto & zanimivo. Obeta se res divji finale. woot.gif woot.gif
Po moje bo Harrison preživel, čeprav trailer kaže bolj na to, da ne bo. hmm.gif Kakorkoli že, mali je Dexterjeva šibka točka in Travis bo to s pridom izkoristil.

Me pa tudi zanima kako je tisti z roko povezan z Dexterjem. hmm.gif

LaGuerta je res prasica. Travis bi si lahko raje njo kot Debro izbral za tarčo.

Jaz tudi mislim, da bo Harrison preživel, čeprav so napeljali na to, da ne bo. Jaz sumim, da se bo sezona končala tako, da bo Deb kaj izvedela o Dexterju in nas bodo spet pustili v čakanju do naslednjega oktobra. Po mojem bo kaj takega na koncu. Upam na kaj šokantnega.
Glede roke pa mislim, da mora ta tip vedeti marsikaj o Dexterju, ker zakaj bi naslovil roko nanj, če nebi vedel, da je nekako povezan z njo.

Upam, da bom danes zdržala in ne bom prebrala spojlerjev zvečer na Dexterjevi strani. ermm.gif
  • 0

#460 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 18 December 2011 - 08:55 PM

Meni ta sezona ni slaba, v bistvu mi je prav všeč, še vedno pa seveda ne seže do kolen prvi ali četrti. Je pa definitivno boljša kot prejšnja, se mi zdi peta najslabša od vseh.

Laguerta mi je ful prasica, ne prenesem je. Se mi zdi, da ni več ničesar dobrega v njej, vedno lahko pričakuješ en udarec.

Debra mi je postala ena najljubših likov, sploh njenim kletvicam se vedno ful režim. Žal mi je, da s Quinnom nista več skupaj, meni sta bila kot par zelo všeč. Quinn mi je pa že od nekdaj dober, čeprav mi je zadnjih par sezon malo manj všeč, preveč zapečen je postal.

Zanima me, kako bodo izpeljali konec, se mi zdi, da bom malo kar razočarana, če bo Harrison umrl, bi bilo že malo too much, da bi ubili še nekoga iz Dexterjeve familije. Se pa ne bi čudila, glede na to, kako se vedno zaplete z glavnim morilcem. Pa upam, da se nič ne zgodi med njim in Debro, ne morem si ju predstavljat, ker ju obravnavam kot brata in sestro, krvna ali ne. Upam, da ne zafrknejo s tem.

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users