Jump to content

Photo

Differin, Skinoren In Podobno

• Please log in to reply
1163 replies to this topic

#441 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 18 January 2007 - 01:29 PM

Jaz sem danes dobila Differin gel in ga bom začela uporabljat na bradi in med obrvmi, kjer se mi zadnje dva meseca ful spuščajo mazoli. Drugače pa moram rečt, da je bilo po uporabi Avene Kliniance K veliko bolje, vendar imam sedaj spet naval teh nadlog in bom videla kako bo z Differinom... Vam bom poročala. Jenna a ti si ga tudi nabavila?
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#442 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 January 2007 - 01:39 PM

Jaz sem ga nabavila, mozoljev nimam =), za občasno afnanje, ko se mi spusti kak piščajček na bradi. Sem komaj prepričala zdravnico, da mi je predpisala. Namreč, poleg tega, je vztrajno zatrjevala, da ga ne rabim (kar je kar res =) ), je rekla, da ima izredno slabo mnenje o tej kremi, da je praktično zanič. Niti eden od njenih pacientov ni bil zadovoljen s to kremo. Da jim predpisuje neko drugo žaubo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#443 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 18 January 2007 - 01:57 PM

Hm Hm, upam, da mi bo kaj pomagalo...
  • 0

#444 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 18 January 2007 - 02:19 PM

Meni se je spet včeraj začel delati podkožni mozolj in sem se takoj namazala s Clenance K. In je danes vse v redu. Mozolj se ni niti tvoril.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#445 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 27 January 2007 - 02:30 PM

No jaz pa Differin uporabljam že od 28.avgusta. Saj se mi je zeeloo izboljšalo stanje ampak še vedno mam mozolje... tak enih 6 .. pa fuuul ogrcov po čelu. Kaj naj zdaj nardim ?
  • 0
Memento mori.

#446 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 27 January 2007 - 03:04 PM

Kupi si Cosmerbo in jo uporabljaj stalno - kot dnevno in kot nočno kremo.
Še prej si pa preberi ocene te kreme na forumu.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#447 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 27 January 2007 - 03:10 PM

Jas mam enak problem kot Claudija. Differin sem uporabljala 4 mesece ampak imam še vedno mozolje ermm.gif maLo so zginli samo nekaj pa jih še vseeno je ermm.gif Bom tudi jas probala z Cosmerbo. Kje pa se ta krema dobi ? ermm.gif
  • 0

#448 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17595 posts

Posted 27 January 2007 - 03:29 PM

Sanolabor, Bazilika Zel City Park, ali pa naročiš pri Vi-da studiu.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#449 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 27 January 2007 - 03:30 PM

Sem prebrala opis in waau čist so me navdušli oops.gif Sicer je draga ampak bom že našparala. Sonchika, pa nebom več Schellerja uporabljala jaz bi zdaj preklopla na Loreal happyderm. A pol naj še vseeno uporabljam Garnier essentials zeleni tonik ? Pa kera je bolj primerna happyderm za mešano in mastno al suho in normalno ?
  • 0
Memento mori.

#450 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17595 posts

Posted 27 January 2007 - 03:37 PM

Baje sta obe dobri. Sama bi raje vzela tisto za suho kožo, ker verjetno manj izsuši.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#451 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 27 January 2007 - 04:27 PM

Lahko uporabljaš Happyderm. Katera je boljša, ne vem, ker nisem probala. Upoštevaj Mateyino mnenje.
Tonik še lahko uporabljaš.
  • 0

#452 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 27 January 2007 - 05:05 PM

Jaz moram pa povedat, da sem zaenkrat z Differinom zadovolna. Pri meni je sedaj edini problem, ker še vedno nisem našla ustrezne kreme za suho kožo... vsaka mi je dobra tam cca za en teden, nato pa se pokaže, da je premalo močna za mojo kožo.
  • 0

#453 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 29 January 2007 - 07:36 PM

Sonchika pa MORAM uporabljaat tonik ? Mislim a bo ful razlika če ga ne bom več ?
  • 0
Memento mori.

#454 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17595 posts

Posted 29 January 2007 - 09:50 PM

Itak da ni nujno.
  • 0

Bill Bullard

#455 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 January 2007 - 07:32 AM

Kakor želiš.
  • 0

#456 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 30 January 2007 - 02:18 PM

Meni pa niti Differin niti Cosmerba ne pomagata. cry.gif Pa nimam tok velik mozolčkov. Res nevem kaj naj še uporablam. Predlagate kaj???
  • 0

#457 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 January 2007 - 02:43 PM

Koliko časa si uporabljala D in Cosmerbo? Kakšna je bila sicer nega obraza, ob teh dveh kremah?
  • 0

#458 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 30 January 2007 - 04:43 PM

Najprej sem uporabljala Differin 3 mesece. In ni nič pomagal. Nato sem pa videla tukaj da predlagate cosmerbo in jo kupila. Tudi njo uporabljam zdej že ene tri mesece pa je koža še vedno ista.
Uporabljam pa gel od Schellerja-mineralni,tonik od Garniera-zeleni in pa puder od Loreala true match.
To je to.
  • 0

#459 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 January 2007 - 07:36 PM

Kaj pa hormonski vzrok? Druge ideje nimam.
  • 0

#460 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 30 January 2007 - 07:42 PM

In kaj storiti, če je vzrok hormonski?
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users