Men je pa ta sezona res grozna, so far.
Ne vem kaj ste vsi videli na Evi, meni je bila ful grozna, prvic mi sploh ni znala igrati, drugic mi je pa sel na zivce njen karakter, sama dobrota pa vedno en angelcek , vedno je vsem oprostila in bila najbolj nedolzna deklica dalec naokoli. Yeah.
Pa zapleti kar eni, res zgleda, da se nimajo vec kaj spomnit in se posledicno ful ponavljajo, npr. Serena-Dan-Nate
Pri 20 si delajo take probleme, da me stisne na wc. Razumem, da je vcasih tezko preboleti bivsega, ali pa da se ne mores odlocit med dvema, ampak nacin, kako to prikazejo v GG, se mi zdi res neumen. SE mi zdi, da ful prevec vlecejo vse skupaj, zdaj primerjam z drugimi nadaljevankami, kjer je vecina problemov resenih v eni ali dveh epizodah, tukaj se pa nekatere stvari niso razjasnile ze vse od zacetka sezone, se pravi 4 dele. Kao neka napetost pa drzanje cloveka v nevednosti, LOL.
Sploh ne vem, zakaj se to gledam, verjetno, ker nerada puscam stvari odprte oz. hocem vse pogledat/prebrat do konca. Globoko v sebi, se vedno upam, da se bojo popravli, ceprav dvomim.