Jump to content

Photo

Svetovalnica

• Please log in to reply
1808 replies to this topic

#441 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 21 May 2008 - 02:52 PM

Bikini, zelo verjetno si je dlako spulil sam, samo če je dosegel. Če je izpadla na njemu nedosegljivem mestu, pol je verjetno kej narobe. hmm.gif Jaz sem se ful ustrašila, ko je moja en dan pršla domov vsa oskubljena, potem sem jo pa vidla, kako ona sama puli dlako ven, v kosih... blink.gif

Če košare nimaš, je bedno ja smile.gif men je do sedaj vedno pobegnila ven, ker mamo tako leseno, od Ribničana in je vedno smuknila ven med vožnjo. Takrat je bila po celem avtu, tud pri fotrovih nogah zraven bremze in gasa...dlaka je frčala okrog...norišnica. Zdej smo pa vratca zablindirali, ampak kljub temu ne upam sama nikaor it z njo.
Ja nč, nekdo drug naj vozi, ti ga pa v naročju drž in čohaj biggrin.gif

edit: ne vem, če bo povoj kej pomagal, pomoje bo kremplje uporabil, baraba mala.

Bikini, dej zvečer napiš, kako je blo in kaj je blo, prosim.
  • 0

#442 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 21 May 2008 - 03:01 PM

QUOTE(Frida @ 21. 5. 2008 - 13:52) View Post

Ja nč, nekdo drug naj vozi, ti ga pa v naročju drž in čohaj biggrin.gif

Mišn imposibl laugh.gif grem se zj pripravit.

QUOTE(Frida @ 21. 5. 2008 - 13:52) View Post

Bikini, dej zvečer napiš, kako je blo in kaj je blo, prosim.

Bom sporočila, hvala za skrb. Super ste! smile.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#443 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 21 May 2008 - 03:09 PM

QUOTE(bikini @ 21. 5. 2008 - 16:01) View Post

Mišn imposibl laugh.gif grem se zj pripravit.

Ojej, good luck! laugh.gif
  • 0

#444 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 May 2008 - 03:12 PM

Kopalke, če nimaš drugega ga zavij v eno staro brisačo, pa ga daj v kaki ruzak/torbo.
To smo mi vedno delal. Zdej mam pa box za tamala huligana cool.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#445 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 21 May 2008 - 04:59 PM

No tko, jst sm nazaj. Pa to ne morš verjet. Ta veterinar ga je res vzel takoj, prejšnji je imel točno uro in samo en dan v tednu, pa se na kremplje postavi, če lih takt ne morš.

Ta pa mu je dal injekcijo (antibiotik), ga posprejal z modro-vijolčnim sprejem, ker tega ne more zlizat dol. Rekel je, da je tista ex krema bullshit in da naj je več ne uporabljam, ker mu ne bi nič pomagala.

Računal ni nič, rekel pa je, naj ga jutri še 1x pripeljem, da dobi še en antibiotik in da ga bo dal obsevat pod neko lučjo, da ugotovi, kaj bi to lahko bilo. Danes pač ni mogel, ker ni bla tema - una lučka funkcionira samo v čisti temi.

Rekel je, da upa le, da nima mikrosomething, nekaj kar je ljudem nevarno (pozabla sem huh.gif ) - ampak da je majhna verjetnost - hope sou. Sicer pa se bo pozdravil.

Od zdej naprej, ga bom samo še sem vozila, tistega oderuha pa tud povoham več ne!

Aja btw, za prevoz sem mu najdla eno staro pletneno škatlo s pokrovom, mu dala spodi dekco in sva šla. Preživel oz. JST preživela! laugh.gif Še ko sva pršla domov in sem mu odprla škatlo, je še vedno čepel notri. A mu je blo res tako všeč notri al pa je bil malo zadet od injekcije, ne vem. Šele ko sem mu naštimala hrano je uspel ven prit. smile.gif

• 0

Jordan Belfort

#446 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 21 May 2008 - 05:09 PM

Bikini ful fajn!!! Sm vedla, da je un veterinar kreten! Pa ful lepo, da ti ni nič računal, sej je prav, glede na to, da si zadnjič plačala za en velik nič.
Mucka bo pa pregledal za mikrosporijo. Ponavad pogleda pod posebno lučko v temi pa spuli nekaj dlake in pregleda v laboratoriju in ti sporoči čez tri tedne, ker se v tem času razvije kultura (ali pa ne, če nima mikrosporije).
A ga boš zdej kej ven spustila? tongue.gif

Ful fajn uglavnem, sm misnla na vaju smile.gif
  • 0

#447 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 21 May 2008 - 05:23 PM

O hvalaaa. Ja sem se pol kuj spomnla mikrosporija ja. Je reku, da naj bo raj notr, dokler se ne ve, kaj točno je z njim.

Revček, zih si misli, da ga ne maramo več in ga zato tlačimo v škatle pa ga prevažamo okol, kjer ga hudi strici pikajo. biggrin.gif ooh sad.gif

Sem najdla ene njegove fotke pa jim bom nalepla, da boste vidle, kdo je ta muc. smile.gif
  • 0

Jordan Belfort

#448 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 21 May 2008 - 05:30 PM

Eh, sam počak da se fino naje in naspi in bo vse pozabu smile.gif

Slike pa le nalimi. Kako mu je ime?

• 0

#449 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 21 May 2008 - 05:34 PM

QUOTE(Frida @ 21. 5. 2008 - 16:30) View Post

Eh, sam počak da se fino naje in naspi in bo vse pozabu smile.gif

Slike pa le nalimi. Kako mu je ime?

Ne vem, če lahko izdam njegovo identiteto. laugh.gif Čarli, sam jst ga kličem maco. Slikce so že nalimane. biggrin.gif
  • 0

Jordan Belfort

#450 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 21 May 2008 - 08:16 PM

Bikini, super, upam da se bo uredilo! Pregledal ga bo pa verjetno z Woodovo lučko. Pomojem, da nima mikrosporije, ker bi pomojem blo pol po celem telesu, krogci...če te zanima, malo preberi na netu. Tudi če jo slučajno ima, ni panike, se da lepo pozdraviti, samo mal boste mogl biti pazljivi.
Ja, od veterinarja je vedno ful odvisno...je fajn it h dobremu in tudi kdaj po drugo mnenje.
Sporoči nam kako bo.
Ja, pa slikce le nalimaj, sej ne bo vedu, da si nam ga razkrila laugh.gif zdej nima časa za branje neta. laugh.gif
  • 0

#451 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 21 May 2008 - 09:43 PM

Po moje je tudi nima, a ob odprti rani je težko reč kaj vse se ni zaredilo not. Držimo pesti, da bo še nekaj časa puščal kucinje naokoli in se šopiril z mini repkom wink.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#452 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 21 May 2008 - 10:24 PM

Se morm pohvalit da sem imela mikrosporijo sleep.gif

Bikini, lepo da je muc v redu

Mene pa malo za mojo dihurko skrbi, je malo nad repom precej dlake izgubila
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#453 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 22 May 2008 - 04:44 PM

Mogoče jo je drugi kaj pogrizel?
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#454 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 22 May 2008 - 06:02 PM

ne, ni
zdele sicer menjata dlako in ona ima vsako poletje bolj redko dlako na repu(jo podganca kličem takrat biggrin.gif ), samo na riti pa še ni imela tok redko kot ma zdele. Bom še malo počakala če ji bo zrasla drugače grem pa k vetu.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#455 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 22 May 2008 - 07:49 PM

Evo moj maček ma mikrosporijo!! cry.gif cry.gif

Sploh ne vem, kaj bomo zdej! Noter ne sme bit, uzuni lahko druge okuž. Razkužvat moramo celo stanovanje in ga mazat s kremo pa nalezljivo je na ljudi. Jst sem čist obupana zj! cry.gif

• 0

Jordan Belfort

#456 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 22 May 2008 - 07:56 PM

Bikini, boš dobial seksi krogce po koži cool.gif

Ok, sej vem ni hecno. Kok cajta pa more bit v karanteni?
  • 0

#457 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 22 May 2008 - 08:03 PM

Bikini, brez panike.
Res je bedno, samo se da rešiti. A imate kakšno sobo frej, kjer bi bil lahko sam noter? Preberi še malo po netu o mikrosporiji.
  • 0

#458 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 22 May 2008 - 08:03 PM

Sej ga boste pozdravili. A mate kako sobo a la klet/podstrešje, da je velko, ni natlačeno, pa se ne zadržujete tok tam?
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#459 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 22 May 2008 - 08:19 PM

Ne ni tok simpl. Nimamo takega prostora, kjer se ne bi nič zadrževali. Tud ta "karantenca", kjer je bil zdej večinoma - tam ko ma skret in hrano, mamo take stvari notr, da zdej ne bo več mogel tam bit. Veterinar je sicer predlagal, da je tud uzuni, ker se bo tko hitrej pozdravu, ker rabi sonce in prostor. Ampak tako je večja verjetnost, da okuži druge in pa da ga ne bomo mogl mazat, ker bo spizdu!

Fakkk, ko mami izve, bo še večja katastrofa. Zdej sem totalno živčna, začel me je vse srbet in nimam pojma, kako naj se lotim zadeve. Res ne bi rada, da se še kdo od nas okuži, sploh babica, ki je že tko trenutno full neki bolna. cry.gif
  • 0

Jordan Belfort

#460 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 24 May 2008 - 11:33 AM

Sporočam žalostno novico, da nismo mogli obdržat mucka, ker so bile razmere nemogoče.

Njegovo stanje pa se je samo še bolj poslabšalo, nehal je jest, izoliral se je od nas - je splezal na najvišjo omaro in ni hotel dol, ker je sovražil vse te maže in veterinarje.

Zaspančkal je. cry.gif Upam, da se ima zj lepše, ker te njegove zadnje dni so bile res živa muka za njega.
  • 0

Jordan Belfort

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users