Jump to content

Photo

Toniki

• Please log in to reply
647 replies to this topic

#441 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85844 posts

Posted 15 February 2010 - 05:34 PM

Ni rečeno, da tebi ne bo odgovarjal. Meni na splošno izdelki, ki so namenjeni izključno mastni koži, ponavadi ne odgovarjajo. Povrhnjica se mi zelo hitro izsuši, koža pa še bolj zmasti, kar ima za posledico ... khm, sranje. Izjema so kakšne kreme s kislinami, pa še to največ vsak drugi dan.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#442 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 15 February 2010 - 07:08 PM

Tudi staremu Soft toniku so zamenjali sestavine/embalazo, za tiste ki ga uporabljate, priporocam, da si naredite zalogo.

Je pa zelo fajn tudi Balein tonik za suho in obcutljivo kozo , v prosojno beli embalazi, res lepo nahrani in pomiri. V sestavine se nisem poglabljala, jih pa lahko poslikam, ce katero zanima.
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#443 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27615 posts

Posted 08 March 2010 - 06:18 PM

QUOTE(Princeska @ 15. 1. 2010 - 16:55) View Post

Jst mam unega ta bedenga, sem ga kupila in najprej nisem bila pozorna na sestavine. Upam, da ni preveč škodljiv, ker sem ga vseeno mislila porabit, mi je škoda stran metat.

Princess, si ze nasla sestavinsko kvalitetnejsi nadomestek? Sem ravno pri koncu zelenega Garnierjevega, ki mi sicer zelo ustreza, ampak glede na to, da sestavine po novem niso vec kaj prida, bi zamenjala. Roznata razlicica Garnierja, Alverde vrtnica (edit: aha, tako ali tako odpade, vsebuje alkohol, vcasih ga ni), Cera di cupra ipd. mi bodo pomoje pretezki, npr. L'Occitanov oljcni mi ne ustreza - zmasti kozo, pusti film, I don't like (imam mesano/mastno kozo, obcasno suha povrhnjica). AO brez alkohola me je pekel.

Olivija, si nasla kaj za svojo sestro?

http://www2.cudovita...=...st&p=647990

http://www2.cudovita...=...st&p=648128

Jina, kaj ti uporabljas? Se vedno tega: http://www2.cudovita...=...st&p=485892 ?

Na vas tri sem se osredotocila zato, ker ugotavljam, da nam pasejo podobni izdelki. ;) Seveda dobrodoslo vsako mnenje.

Pri brskanju po forumu sem naletela na naslednja kandidata s srcem v oceni: : )

http://www2.cudovita...h...26&hl=tonik Olivija, preizkusila?

http://www2.cudovita...h...57&hl=tonik Fluffy, preizkusila?
Edit: aha, nasla komentarje, pf, nisem zadovoljna : ) http://www2.cudovita...=...st&p=580028

Edit: BK, kako se obnese Laverin za mesano kozo? ;)

http://www2.cudovita...=...st&p=485752

Edit2: He he, povsod lepo, doma najlepse. : D Tester spodnjega tonika imam doma, bom preizkusila. woot.gif
http://www2.cudovita...showtopic=17435
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#444 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 08 March 2010 - 08:34 PM

Jaz bom tudi v kratkem nabavla kak tonik, ker že ful dolgo nimam nobenega. Zaenkrat imam namen nabavit Aubrey Organics Vegecol tonik. Tale od 100% pure iz bele vrtnice mi tudi deluje fajn, ampak je najbrž precej dražji. Gledala sem tudi Laverine, pa imajo vsi alkohol. ermm.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#445 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27615 posts

Posted 08 March 2010 - 09:24 PM

QUOTE(Marmelada @ 8. 3. 2010 - 20:34) View Post

Gledala sem tudi Laverine, pa imajo vsi alkohol. ermm.gif

Great. >_<

Kaj pa CadeaVera oranzni; samo ne najdem ocene sestavin:

http://www2.cudovita...=...st&p=485944
  • 0

#446 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 09 March 2010 - 09:34 AM

Jaz ti toplo priporočam, da probaš rozastega Garnier. Meni ni bil nič pretežek pa imam tudi mastno kožo. In še čudovito diši, pomirjajoče.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#447 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 09 March 2010 - 09:49 AM

Melvita ima tudi kar nekaj tonikov, ampak so mi skor vsi dokaj brezvezni, ker imajo samo eno sestavino za rečt - npr obična rožna voda ali pa samo sivka ali nepozebnik... Jaz bi raje enega bolj sestavinsko bogatega. Všeč mi je edino ta, sem ga dala tudi ocenit pod sestavine:

http://usa.melvita.c...ellar-water.htm

Kolk ima pomena, če ima alkohol na 7. mestu?
  • 0

#448 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 09 March 2010 - 10:16 AM

Zdaj sem primerjala Aubrey Organics Vegecol tonik in zgoraj omenjenega 100% pure Organski tonik z belo vrtnico in moram rečt, da me zdaj bolj mika 100% pure, ker ima boljše sestavine, pa sploh ni tako drag, kot sem mislila. 254 ml na or-ca.si stane 15 €. Na bb natura pa ravno tega nimajo. evil.gif (en drug tonik, ki pri or-ci stane 15€ je na bb natura namreč samo 7,70€).
  • 0

#449 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 09 March 2010 - 10:38 AM

Na bb naturi je vse od 100% pure znižano, ker ukinjajo program (menda zaradi neustreznih oznak na embalažah).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#450 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 09 March 2010 - 10:43 AM

Aja, točno, ukinjajo, sem čisto pozabla!
  • 0

#451 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27615 posts

Posted 09 March 2010 - 01:37 PM

QUOTE(Podgana @ 9. 3. 2010 - 9:34) View Post

Jaz ti toplo priporočam, da probaš rozastega Garnier. Meni ni bil nič pretežek pa imam tudi mastno kožo. In še čudovito diši, pomirjajoče.

Podgana hvala za info, ampak temu so tudi pokvarili sestavine : (, morda dobim se kje staro zalogo.

Edit: sem kupila, sicer ne vem, ce stara zaloga, ker je embalaza videti ze prenovljena, ampak med sestavinami ima panthenol in rosa cenrifolia water/rosa centrifolia flower water visje, kot ima zeleni panthenol in pyrus malus water/apple fruit water etc..
LOL diplomirala bom s teh tonikov. : D

Ce mi ne bo ustrezal, ti ga lahko se vedno podarim. ;)

Edit2: super je! Bi rekla, da ugodno vpliva na suho povrhnjico, vendar ne pusti filma, ne zmasti.. woot.gif

QUOTE(Marmelada @ 9. 3. 2010 - 9:49) View Post

Kolk ima pomena, če ima alkohol na 7. mestu?

Menda ne kaj dosti: http://www2.cudovita...=...st&p=631209

Ceprav jaz si na svojo kozo ne upam vec dajati nicesar, kar vsebuje alkohol, pa ceprav samo v sledeh. Mi susi povrhnjico in povzroca izdatno mascenje. X|

QUOTE(_Planet_ @ 8. 3. 2010 - 18:18) View Post

Edit2: He he, povsod lepo, doma najlepse. : D Tester spodnjega tonika imam doma, bom preizkusila. woot.gif
http://www2.cudovita...showtopic=17435

Tonik ni nic posebnega, disi po primorski makiji, rahlo zatohlo. : ) Ampak nima negativnih ucinkov na mojo kozo (ne pece, ne zateguje). Je pa res, da je testerja premalo, da bi lahko na podlagi le-tega podala podrobno oceno, morda si ga vseeno kupim.
  • 0

#452 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 10 March 2010 - 12:33 PM

laugh.gif Jaz sem ista...no za 100% pure tonik z belo vrtnico nisem več tako navdušena, ker nima nekih presunljivih ocen. Ne vem, mogoče bom Aubrey organics ali pa katerega od Akamuti, a ne vem, kateri bi bil najboljši za suho povrhnjico. Ali pa bom mogoče kar kakega od Dvorca Trebnik.
  • 0

#453 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27615 posts

Posted 10 March 2010 - 01:34 PM

: D

• 0

#454 FlowerPower

FlowerPower

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 285 posts

Posted 10 March 2010 - 02:49 PM

Dvorec trebnik aloe vera je meni nejboljši od njihovih treh.. Drugače pa mi je tudi AO zelo fajn, ampak mi je DT nekako cenovno bolj sprejemljiv, obuutne razlike v efektu pa nisem opazila...
  • 0

#455 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 10 March 2010 - 02:51 PM

Jaz imam trenutno v uporabi še Laverinega z bio meto (poleg Alverde vrtničnega, ki je stalnica) in mi je krasen, alkohol me sicer ne moti (jaz ga tud voham ne). tongue.gif
  • 0

#456 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 11 March 2010 - 11:19 AM

QUOTE(FlowerPower @ 10. 3. 2010 - 16:49) View Post

Dvorec trebnik aloe vera je meni nejboljši od njihovih treh.. Drugače pa mi je tudi AO zelo fajn, ampak mi je DT nekako cenovno bolj sprejemljiv, obuutne razlike v efektu pa nisem opazila...

Aha, hvala! Tudi jaz sem mela v mislih tega z aloe vero ali pa tistega za suho kožo. A Akamutijev nepozebnikov tonik je v redu za suho povrhnjico? Al bi bil kamilični boljši?
  • 0

#457 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 11 March 2010 - 03:47 PM

Jst sm mela Akamutijev hidrolat z nepozebnikom in čajevo mirto, pa mi ni bil noben ravno ful dober, bi prej rekla, da mi je po njem kožo zategovalo, sploh po čajevi mirti, za nepozebnik se niti ne spomnim več tako dobro. Probaj, mogoče skoraj rajši kamiličnega, pa boš vidla. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#458 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85844 posts

Posted 11 March 2010 - 09:38 PM

QUOTE(_Planet_ @ 8. 3. 2010 - 18:18) View Post

Jina, kaj ti uporabljas?

Nisem mogla prej odgovorit..

Trenutno uporabljam Cliniansov tonik, drugače pa Garnierjevega roza. Oba sta v redu, ampak jaz tonik redko uporabljam, če se mi zdi, da je kje še kaj MU-a ostalo, ne za vlaženje, ker mi je premalo.

• 0

― V. Van Gogh

#459 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27615 posts

Posted 11 March 2010 - 10:31 PM

Ni panike. ;) Hvala!
Evo Gariner roza nabavila, mi je vsec, morda pa drugic preizkusim Cliniansovega. ;) Hvala! Kaj pa imas sicer za vlazenje - ono kremo od Nuxe, o kateri si (mi) ze zadnjic pisala v sosednji temi, a ne?
  • 0

#460 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85844 posts

Posted 11 March 2010 - 10:36 PM

Tisto, ja. Čeprav razmišljam o kakšni bolj hranljivi, ker imam zadnje čase res suho povrhnjico (kožo imam drugače mastno, great rolleyes.gif ), ampak se bojim kakšnega izbruha, hm..

• 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users