Južna Dalmacija FTW. Vse ostalo je meni za čez vikend.
Dugi otok. Pa Brač tudi.
Posted 08 August 2016 - 07:47 PM
Južna Dalmacija FTW. Vse ostalo je meni za čez vikend.
Dugi otok. Pa Brač tudi.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 August 2016 - 09:38 PM
Posted 08 August 2016 - 10:24 PM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 08 August 2016 - 10:42 PM
Posted 09 August 2016 - 07:00 AM
Marmelada, Hvar. Krasen otok, če boš šla obvezno pojdi čez tunel do sv. nedelje.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 09 August 2016 - 07:05 AM
Posted 09 August 2016 - 07:14 AM
Meni se "dopust" začne, ko prečkam Zadar. Sem bila na kar nekaj destinacijah, ampak do sedaj mi je najbolj všeč Baško Polje (zraven Baške vode), saj prisegam na trdo senco na plaži, na drugi strani me pa neka normalna gužva ne moti.
Pa meni je pogoj, da se razen za v trgovino ali kakšen izlet, avto pusti na miru.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 09 August 2016 - 09:04 AM
Koliko stane trajekt na Vis?
Posted 09 August 2016 - 10:40 AM
Posted 19 August 2016 - 04:57 PM
Tukaj so cene in vozni redi za vse trajekte: http://www.jadrolinija.hr/
Posted 22 August 2016 - 01:10 PM
A je bila katera že v mobilnih hiškah v Banjolah, kamp Indije? Izkušnje? Moj dec je kar brez vprašanja rezerviral za drugi teden septembra, hahaha.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 12 September 2016 - 08:56 AM
Mi gremo danes teden za 8 dni v Umag. Upam, da vreme zdržalo. Gremo pa sem:
http://www.trazimsmj...las-umag/l.9055
Je že kdo bil?
Pa polpenzion imamo, prvič, da mi ne bo treba kuhat. =)
Posted 21 October 2016 - 04:09 PM
A je bila katera v zadnjih letih na weihnachtsmarkt-u v Zagrebu? Oz. lani, ker se mi zdi, da prej niso imeli tako okrašeno. Me zanima, če je kaj za videti.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 21 October 2016 - 04:35 PM
Je lepo, ampak meni je Graz lepši. Sem pričakovala več.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 21 October 2016 - 05:02 PM
Meni v bistvu tudi po slikah ne zgleda nič posebno in veliko, ampak eni (itak) ful hvalijo.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 11 November 2016 - 02:00 PM
Pred kratkim sem videla slike plaže in morja v Selcah in sm bla kar malo presenečena nad belo mivko in modrim morjem, wauuuu Baje je super za otroke tista mivka in veliko bolje kot npr. na Rabu Rajska plaža, kjer je voda ful nizka in odrasli sploh ne morejo zaplavat
Posted 11 November 2016 - 06:46 PM
Posted 02 January 2017 - 08:10 PM
Posted 06 January 2017 - 08:39 AM
Mi letos zaradi očitnih razlogov ne gremo v Grčijo, ampak na Hrvaško. Bi pa potrebovala en soliden apartma res ob morju, pri čemer bi bilo še fajn, da nismo ravno v neki gužvi. Torej je lahko apartma tudi izven naselja (bi bilo še boljše). Je pa pogoj res ta, da smo ob morju zaradi vse opreme, ki jo vlečemo s sabo tako za otroka, kot tudi športa (sup). Malo smo se zdaj razvadili te Grčije in niti ne vem kje naj začnem iskat.
Ima katera od vas kakšne izkušnje. Aja težava je tudi v tem, da bomo verjetno morali it v sezoni, ker moj išče službo v šolstvu in zato september odpade. Ne bi pa rada tavečji prikrajšala morja, ker že zdaj sanja, kako bo ona plavala z rokavčki
Posted 06 January 2017 - 08:29 PM
Žal nimam takih izkušenj, bi si pa tudi jaz enkrat želela biti v apartmaju čisto blizu morja, na plaži
Na FB obstaja ena stran Potovanja, počitnice, oddaja, najem apartmajev, prikolic... mogoče tam dobiš kakšno ponudbo če vprašaš.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users