Jump to content

Photo

Hrvaška

• Please log in to reply
1395 replies to this topic

#441 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 08 August 2016 - 07:47 PM

Južna Dalmacija FTW. Vse ostalo je meni za čez vikend.

Dugi otok. :wub: Pa Brač tudi.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#442 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32314 posts

Posted 08 August 2016 - 09:38 PM

Men je Vis super, pa mestece Komiža na njem. Midva sva bila 3x in bomo tud zdej s tamalo ziher šli enkrat v prihodnjih letih...
  • 0

#443 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 08 August 2016 - 10:24 PM

Vis je meni top! Takoj za tem pa Hvar. Na Bracu sem bila samo na Bolu, je lepo, ampak prevec oblegano pa skoz piha. Meni se Dalmacija, sploh juzna ne more primerjat z Istro ali Kvarnerjem. Sicer se pa najdejo tudi na Cresu in Krku lepe in neobljudene plaze, samo treba jih je najti. :) Losinja ne poznam dobro.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#444 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27346 posts

Posted 08 August 2016 - 10:42 PM

Meni je od bliznjih vsec Premantura oz bliznji rt kamenjak. Drugace mi je vsec dalmacija ampak nekako nostalgicno vsec :) ce govorim o sami lepoti mi hrvaska ni primerljiva z nekaterimi drugimi destinacijami, ki so prav tako na dosegu.
  • 0

#445 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 09 August 2016 - 07:00 AM

Marmelada, Hvar. Krasen otok, če boš šla obvezno pojdi čez tunel do sv. nedelje.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#446 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16819 posts

Posted 09 August 2016 - 07:05 AM

Meni na Losinju iztedno odgovarja klima, pa tudi sam otok, porascenost otoka. Plaze so v glavnem skalnate, se pa povsod najdejo zalivi z majhnimi kamencki.
Zaenkrat sem bila v suncani uvali, cikatu, malem&velem losinju, sv. Jakovu in Nerezinah. Nerezine, kjer smo zdaj, so supr za otroke, ker so mirne, a se vedno mas kafice, odlicno zalozen market ki je odprt vsak dan, tudi ob nedeljah med 7-21. V glavnem ne pogresam nic.Mali Losinj j pa itak velemesto ;)
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#447 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24543 posts

Posted 09 August 2016 - 07:14 AM

Meni se "dopust" začne, ko prečkam Zadar. Sem bila na kar nekaj destinacijah, ampak do sedaj mi je najbolj všeč Baško Polje (zraven Baške vode), saj prisegam na trdo senco na plaži, na drugi strani me pa neka normalna gužva ne moti.

Pa meni je pogoj, da se razen za v trgovino ali kakšen izlet, avto pusti na miru.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#448 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19154 posts

Posted 09 August 2016 - 09:04 AM

Koliko stane trajekt na Vis?

• 0

#449 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32314 posts

Posted 09 August 2016 - 10:40 AM

Če se prav spomnim, zelo na grobo povedano pride okrog 60 € za 2 osebi in avto v eno smer
  • 0

#450 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 19 August 2016 - 04:57 PM

Tukaj so cene in vozni redi za vse trajekte: http://www.jadrolinija.hr/

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#451 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 August 2016 - 01:10 PM

A je bila katera že v mobilnih hiškah v Banjolah, kamp Indije?  Izkušnje? Moj dec je kar brez vprašanja rezerviral za drugi teden septembra, hahaha. 

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#452 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 12 September 2016 - 08:56 AM

Mi gremo danes teden za 8 dni v Umag. Upam, da vreme zdržalo. Gremo pa sem:

http://www.trazimsmj...las-umag/l.9055

Je že kdo bil?

Pa polpenzion imamo, prvič, da mi ne bo treba kuhat.  =) 

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#453 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17285 posts

Posted 21 October 2016 - 04:09 PM

A je bila katera v zadnjih letih na weihnachtsmarkt-u v Zagrebu? Oz. lani, ker se mi zdi, da prej niso imeli tako okrašeno. Me zanima, če je kaj za videti.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#454 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 21 October 2016 - 04:35 PM

Je lepo, ampak meni je Graz lepši. Sem pričakovala več.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#455 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17285 posts

Posted 21 October 2016 - 05:02 PM

Meni v bistvu tudi po slikah ne zgleda nič posebno in veliko, ampak eni (itak) ful hvalijo.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#456 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32314 posts

Posted 11 November 2016 - 02:00 PM

Pred kratkim sem videla slike plaže in morja v Selcah in sm bla kar malo presenečena nad belo mivko in modrim morjem, wauuuu  :w00t2:  Baje je super za otroke tista mivka  in veliko bolje kot npr. na Rabu Rajska plaža, kjer je voda ful nizka  in  odrasli sploh ne morejo zaplavat  :wink1:

• 0

#457 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 11 November 2016 - 06:46 PM

Je lepo,ja. Smo bili lani tam.
  • 0

#458 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32314 posts

Posted 02 January 2017 - 08:10 PM

Za letos resno razmišljam, da bi šli v hotel. Imam tud že ponudbo za hotel v Komiži na Visu, sam datumov še nisva nič naštudirala.
  • 0

#459 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4158 posts

Posted 06 January 2017 - 08:39 AM

Mi letos zaradi očitnih razlogov ne gremo v Grčijo, ampak na Hrvaško. Bi pa potrebovala en soliden apartma res ob morju, pri čemer bi bilo še fajn, da nismo ravno v neki gužvi. Torej je lahko apartma tudi izven naselja (bi bilo še boljše). Je pa pogoj res ta, da smo ob morju zaradi vse opreme, ki jo vlečemo s sabo tako za otroka, kot tudi športa (sup). Malo smo se zdaj razvadili te Grčije in niti ne vem kje naj začnem iskat.

Ima katera od vas kakšne izkušnje. Aja težava je tudi v tem, da bomo verjetno morali it v sezoni, ker moj išče službo v šolstvu in zato september odpade. Ne bi pa rada tavečji prikrajšala morja, ker že zdaj sanja, kako bo ona plavala z rokavčki :)

• 0

#460 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32314 posts

Posted 06 January 2017 - 08:29 PM

Žal nimam takih izkušenj, bi si pa tudi jaz enkrat želela biti v apartmaju čisto blizu morja, na plaži  :hooray:

Na FB obstaja ena stran Potovanja, počitnice, oddaja, najem apartmajev, prikolic... mogoče tam dobiš kakšno ponudbo če vprašaš.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users