Jump to content

Photo

Deodorant / antiperspirant za pod pazduho

• Please log in to reply
1322 replies to this topic

#441 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 May 2008 - 11:06 PM

Ja, v lekarni se kupi. Mislim, da stane okoli 10eur. Nima močnega vonja, ampak učinkovito preprečuje neprijetnega (je pa res, da potenja ne preprečuje, saj ni antiperspirant - v ta namen imam Hidrofugal, ki je takisto najboljši, kar se tega tiče... je pa posledično agresiven) + res je zelo nežen, jaz ga uporabljam direkt po epilaciji in popolnoma nič ne draži. Meni je no. 1 med deoti.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#442 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 29 May 2008 - 07:41 AM

hvala! trenutno sm s kešam na psu, ko ga pa dobim bom šla pa kupit tole.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#443 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16986 posts

Posted 29 May 2008 - 07:55 AM

Moram povedat da je tale Crystal aqua clear od Rexone poden od podna. Sploh zdaj v bolj vročih in stresnih dneh, ko je potenje malenkost močnejše kot ponavadi se nikakor ne obnese. Po enih 3-4 urah se že začne pojavlat nek čuden vonj. Mašanica švica in deota. bruh.gif Pa še kroglica se je cela zapalaca. Roma naravnost v koš.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#444 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 May 2008 - 09:40 AM

QUOTE(sahara @ 29. 5. 2008 - 8:41) View Post
hvala! trenutno sm s kešam na psu, ko ga pa dobim bom šla pa kupit tole.

Np! Poročaj! wink.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#445 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 02 June 2008 - 06:33 PM

IPB Image
js uporabljam Rexona Aloe Vera Deo Stick ene 3 tedne, pa se mi res dobro obnese. ful lepo diši, tko nežno in nevsiljivo, pa nobenega neprijetnega vonja ni po celem dnevu. zaenkrat zadovoljna!
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#446 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 June 2008 - 06:37 PM

Jaz sem si pred kratkim kupila FENJAL Creme Deo Roll On 24h in sem strašno z njim zadovoljna - ni me pustil na cedilu tudi po obilnem potenju - izpod pazduh mi je še vedno zelo dišalo, saj mi ima deo izredno prijeten vonj - ni pa vsiljiv. Pa tudi nežen je, sem ga uporabila takoj po epilaciji.
  • 0

#447 bela

bela

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 377 posts

Posted 05 June 2008 - 04:15 PM

jah jaz sem tudi, kar na Bionsenu, ker je edini v trgovinah, ki je aluninium free, in mi smrdi ,...
Ne vem , moram jit še v Mulerja pogledat če imajo kaj podobnega in močnejšega cool.gif
  • 0

#448 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 10 June 2008 - 04:28 PM

Kateri na kroglico je najboljši
  • 0

#449 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 10 June 2008 - 05:44 PM

Trenutno imam iz Müllerja tistega Dusch das in je super. Pa prijetno mi diši marelica, samo navadit se moraš vonja. Je zelo nežen, pa ne pušča flekov. Prav tako mi je bil en iz lekarne na kuglco fajn. Povsem brez vonja.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#450 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27677 posts

Posted 16 June 2008 - 06:54 PM

QUOTE(_Planet_ @ 28. 5. 2008 - 17:27) View Post

Meni se je pa pri uporabi deodoranta v kristalu zacelo dogajati, da mi koza pod pazduho cisto nic ne smrdi, na obleki (ni sinteticna, ampak bombaz, viskoza) se pa vonj razvije v vsej svoji velicini. blink.gif Zadnje par dni sem zacela kombinirati deo v kristalu in niveo fresh. Bomo videli, kako se bo obneslo.

No, tale kombinacija pri meni deluje. biggrin.gif Flekov na obleki zaenkrat nisem zasledila.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#451 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 02 August 2008 - 07:18 PM

Jaz sem končno našla najboljši deo na svetu smile.gif
Je utekočinjen kristal v roll-on verziji, znamka Sante.
Res dober, pa še škodljivih zadev nima noter thumbup.gif
  • 0

#452 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 August 2008 - 08:09 PM

Jaz imam od Sante dva kristalna, eden je v kamnu in drugi na šprico. Prvi se mi zdi mnogo bolj učinkovit in mi zdrži res od jutra do večera, ta na šprico pa se mi ne zdi dovolj. Če se našpricam recimo ob devetih dopoldne, bom nekje ob štirih popoldne že zaznala rahlo neprijeten vonj - ne sicer hardcore, ampak pač ni več vonja po svežem, ampak po 'zatohlem'. laugh.gif Potem zvečer okrog devetih pa že kar precej smrdim in se počutim neprijetno ter komaj čakam, da grem pod tuš. Ni to sicer nek tak vonj, da bi se me vohalo na 10 metrov, ampak če se namerno povoham pod pazduhami, je bad.

IPB Image

Desni super, levi ne. Moram sprobat še ta roll-on v sredini.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#453 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 02 August 2008 - 08:38 PM

jaz imam ravno tega v sredini, super je! thumbup.gif
  • 0

#454 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 03 August 2008 - 06:39 PM

cene?
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#455 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 03 August 2008 - 06:49 PM

mislim da stane okrog 5,50 eur.
  • 0

#456 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 03 August 2008 - 08:45 PM

Letos sem si kupila Laverin deo roll-on basis in me je zdej v tej vročini ful razočaral. Se mi zdi, da se še bolj potim in mami je isto opazila. Do letos sem par let imela Vichyjevega za občutljivo kožo in mi je bil ful dober. Potem sem si kupila Hidro Fugal forte in še vedno švicam, čeprav malo manj.
Hvala za tole informacijo gospodična mična, bom še s kristalom poskusila.
  • 0

#457 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 03 August 2008 - 08:51 PM

Kako pa je s temi kristali? A je ful grobo? A se gladko maže? oops.gif Nimam nobenih izkušenj, zato sprašujem.

Jaz uporabljam Seba Med in mi ful odgovarja. Je brez alkohola in aluminija, pa men ma ful prijeten vonj, čis nežen.
IPB Image
  • 0

#458 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 August 2008 - 08:52 PM

Kristali se lepo mažejo, načeloma navlažiš pred uporabo.

Samo meni kristali ne odgovarjajo, tako da jih ne mislim več uporabljat.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#459 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 03 August 2008 - 08:53 PM

Jest rabim en hardcore antiperspirant in upam, da bo tale kristal pomagal.
Fluffy the stud eater mi je svetovala Hidro fugal, sam men na žalost ne pomaga preveč.
  • 0

#460 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 03 August 2008 - 08:54 PM

Parkrat sem zdaj mamin Dove deodorant roll on z limono al nečim takim uporabljala in me je full presenetil, ker poleg tega, da ne zasmrdim, ne dobim niti kakšnega zatohlega vonja, ampak je po celem dnevu svež po deodorantu. thumbup.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users