Jump to content

Photo

AVON

• Please log in to reply
1345 replies to this topic

#441 asja_

asja_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 138 posts

Posted 03 January 2006 - 04:30 PM

Irena vem da je bila akcija samo še v kampanji 1, pa sj sm to govorila za kataloge iz kampanje 1.
  • 0

#442 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 03 January 2006 - 04:45 PM

Aja. Pošiljali jih niso zato ker jim jih je zmanjkalo. Jaz sem jih 5 eni punci dala, ker jih ob naročilu ni dobila.
  • 0

#443 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 January 2006 - 06:04 PM

.
No, kljub temu, da nisem nič naročila, sem katalog danes dobla. Presenečena. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#444 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 05 January 2006 - 06:09 PM

Sej prvič ga dobiš. Pa drugič tudi. Potem pa... smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#445 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 January 2006 - 06:14 PM

.
Aha. Pol pa si že mislijo 'ko te jebe'. biggrin.gif:D

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#446 malazvezdica

malazvezdica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 157 posts

Posted 09 January 2006 - 03:17 PM

Mene pa zanima kakšen se vam zdi parfum wink? Parfumska krema mi je zelo všeč pa razmišljam, da bi si naročila še parfum. A je isti vonj?
  • 0

#447 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 09 January 2006 - 03:39 PM

Nabavi si tester pa boš videla. Ker kdaj se krema nekoliko razlikuje po vonju od EdT.
  • 0

#448 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 10 January 2006 - 11:23 PM

Punce, pozna katera KODO za TESTER kremco Moisture 24 cream (str. 56) in šminke My lip miracle sequins vse barve (stran 26). Moja predstavnica nikjer ne najde, kr neki ermm.gif

Drugače pa jutri dobim paket. Čisto sem že laugh.gif
  • 0

#449 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 11 January 2006 - 08:07 AM

Trenutno nimam naročila pri sebi, pa ne vem. Kaki nesposobneži so eni - kode so na zadnji strani naročilnice. Če pa naroča preko neta, lahko pa z iskalnikom poišče kodo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#450 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 11 January 2006 - 09:27 AM

Moisture 24h testerjev ni naročilnici kamp. 2, sem jih že sama iskala.

My lip miracle pa ni testerjev. Zato jih ne najde.
  • 0

#451 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 11 January 2006 - 12:09 PM

[quote=Irena*]Moisture 24h testerjev ni naročilnici kamp. 2, sem jih že sama iskala.

Ja, kaj pa v 1? saj lahko še za nazaj naroči, a ne? Ma na splošn mam čudno predstavnico+tut tk na skrivaj naroča izdelke iz tekoče (kao) kampanje, čeprav so v prejšnji cenejši, k misli, da ne vem. Ma-saj je blo zadnjič.
  • 0

#452 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 11 January 2006 - 12:47 PM

Za 1 nimam več naročilnice. Pa še ti njej naročaj za nazaj, če je ceneje. wink.gif
  • 0

#453 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 11 January 2006 - 01:09 PM

QUOTE(Irena*)
Za 1 nimam več naročilnice. Pa še ti njej naročaj za nazaj, če je ceneje. wink.gif

Ja saj, to je to, ker sem zdaj prvič jaz direkt naročila preko koga (ponavad je kaj sošolka, pa sem se še jaz prek nje švercala)--pa zdaj ta predstavnica misli, da itk nimam pojma, kak to gre, da ste mi tule povedale, da se da še za nazaj-ceneje- naročat. Glede na to, da sva z njo frendici, sem misla, da bo itk naročila ceneje sama od sebe, pa zgleda da ne (oz. bo šlo v njen žep). No, drugič, se bom izborila laugh.gif Sam kaj, k sem sedaj tolko naročila, da dvomim, če bom v naslednje pol leta še sploh kaj rabla.
  • 0

#454 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 11 January 2006 - 01:45 PM

Pravkar izvedela, da bo jutri dostava.
  • 0

#455 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 12 January 2006 - 10:40 AM

Sem dobila dostavo. Pa sem full razočarana. Meni krema SSS replenishing za telo (roza) fulll smrdi po pogrebnih rožah, bljak. Pa še vse gele Senses za tuširanje sem naročila, pa mi čisto noben ni všeč, niti tako hvaljen rdeč. Zdaj pa še čakam, da preverim kak se kaj za lase drži...drugače bo polovico stvari romalo nazaj evil.gif Od sedaj naprej ne kupim nobene stvari več, če prej ne vidim testerja.
  • 0

#456 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 12 January 2006 - 10:49 AM

To bo pa težko. Večinoma za kozmetiko za telo ni testerjev. So za Senses gele, SSS roza gel, losjon, še par stvari, potem se pa konča.
  • 0

#457 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 12 January 2006 - 10:51 AM

Sem opazila, ja. Še vedno mi ostane, da pošnofam po zalogi prijateljic wink.gif Ti si dobila vse, zadovoljna?
  • 0

#458 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 12 January 2006 - 10:58 AM

Ni še paketa. Ne vem kje hodi ta naš dostavljalec.
  • 0

#459 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 12 January 2006 - 11:29 AM

Jaz sem ga pa že dobila.
  • 0

#460 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 12 January 2006 - 05:27 PM

Eno vprašanje:

Iz kolekcije Naturals bi moja mami kupila krmo za obraz pa me zanima katera je najboljša. V tem katalogu, ki ga imam še jaz, so na voljo kreme: s čajevcem in grenivko, s sojo in limonino travo, z breskvijo in mandljevim mlekom, z alojo in avokadom. Še bolje bi pa bilo, če predlagate 2 kremi wink.gif

Hvala!
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users