Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#441 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 13 January 2007 - 12:01 AM

Huh, pol pa nisem tooolk nenavadna z mojo english. Me/se oddahne..
Me preseneca, da se cvetkica* ni nic javila tukaj.
biggrin.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#442 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 13 January 2007 - 10:29 AM

tud jst se včasih pogovarjam sama s sabo, v mislih. Pa ful dostkrat stavke v mislih, kar pač razmišlam, prevajam v angleščino, nemščino, včasih probam tud v francoščino, latinščino... kr neki huh.gif
drgač se pa ne spomnm d bi mela kake take navade, vsaj zdele se ne spomnm. Aja, ful sm občutliva na wc-je. Nikjer, sam res nikjer, razen doma, se ne usedem na školko. Men je to res.. uf wacko.gif enostavno ne morm, ker si predstavlam kdo vse je že tm gor sedu huh.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#443 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 13 January 2007 - 11:10 AM

Hm, mi je prijateljica namignila, kaj še lahko napišem... biggrin.gif

Vedno, ko imam celo popoldne čas in moram enga poklicat, to storim šele od 9. ure zvečer naprej (a veš, pa cel dan cajta sem mela rolleyes.gif ) in potem se vedno opravičujem, ker tako pozno kličem. laugh.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#444 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 13 January 2007 - 03:34 PM

QUOTE(MateYa @ 13. 1. 2007 - 11:10) View Post

Hm, mi je prijateljica namignila, kaj še lahko napišem... biggrin.gif

Vedno, ko imam celo popoldne čas in moram enga poklicat, to storim šele od 9. ure zvečer naprej (a veš, pa cel dan cajta sem mela rolleyes.gif ) in potem se vedno opravičujem, ker tako pozno kličem. laugh.gif

Od deveti uri zvečer, ali pa po deseti uri zvečer, haha biggrin.gif Šala, Tejka, šala!!! biggrin.gif laugh.gif

• 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#445 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 13 January 2007 - 08:28 PM

Še ena mojih hecnih navad. Kadar v avtomobilu poslušam musko, zmeri počakam, da oseba odpoje stavek do konca, k se mi zdi ful nevljudno, če bi jo kr na sred stavka al besede prekinla. laugh.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#446 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 13 January 2007 - 09:14 PM

nevljudno??? laugh.gif laugh.gif
tale je pa poleg pluvanje v školjko ena najbolj bizarnih...
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#447 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 13 January 2007 - 09:55 PM

A sm zrela za psihiatra??? laugh.gif laugh.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

• Guests

Posted 13 January 2007 - 10:12 PM

Js se tut dost pogovarjam sama s sabo. Cele pogovore mam v glavi, predvsem preden zaspim alpa ko kje hodim po ulici, takrat se tut zalotim da kaj na glas recem in delam zraven grimase na obrazu.. posebej ce v glavi koga blazno kaj prepricujem laugh.gif
Potem vcasih se sama s sabo pogovarjam v anglescini.. tisti pretirani angleski anglescini. No, zdaj se je ze fanta prijelo in vcasih cel popoldan samo tako komunicirama smile.gif

- Ko grem spat morm obvezno se enkrat vstat iz postelje, prizgat luc in it pogledat ce sm zaklenla vrata. Pa veeedno so zaklenjena! smile.gif
- Ko berem revije in reklamne prospekte, jih ne morm lepo odlozit, ampak vsako ko jo prelistam vrzem na tla. Pac poberem vse skup potem ko vstanem iz postelje, ce ne ze prej fant ki nori zraven kk lahk to pocnem.
- Ko se tusiram si dam vedno najprej gor sampon, potem pa gel za tusiranje, sperem sampon, dam gor balzam, sperem gel, sperem balzam. Nism se kdaj prekrsila tega zaporedja smile.gif

Uf, ziher je se kaj pa se zdaj ne spomnim. Morm mal fanta vprasat, on bolj opazi take stvari, ko ga spravljajo ob zivce smile.gif
  • 0

#449 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 13 January 2007 - 10:14 PM

Sissy ne nisi,samo pač drugačna malo..kdo pa ni biggrin.gif
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!

#450 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 13 January 2007 - 10:32 PM

QUOTE(izabela @ 14. 1. 2007 - 0:12) View Post

- Ko se tusiram si dam vedno najprej gor sampon, potem pa gel za tusiranje, sperem sampon, dam gor balzam, sperem gel, sperem balzam. Nism se kdaj prekrsila tega zaporedja smile.gif

Jst pa najprej šampon 1x sperem, šampon drugič sperem, pol dam si balzam gor in medtem k ga mam na laseh se umivam z gelom in milom potem si sperem balzam in gel naenx...tud nism še prekršila tega zaporedja.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#451 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 13 January 2007 - 11:06 PM

QUOTE(bluberry @ 13. 1. 2007 - 21:14) View Post

nevljudno??? laugh.gif laugh.gif
tale je pa poleg pluvanje v školjko ena najbolj bizarnih...

kakšno pljuvanje v šoljko?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#452 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 14 January 2007 - 05:43 AM

Ena punca je napisala da rada pljuva v školjko,al pa da ko gre na wc vedno pljune...nekaj takega.
  • 0

#453 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 14 January 2007 - 12:04 PM

ena moja navada: zmeraj, ko si zobe umivam in pridem do splahnjevanja ust, zadnji špukec špuknem v bano, ki je čisto zraven umivalnika. ne vem zakaj.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#454 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 14 January 2007 - 12:23 PM

še ena taka čisto moja: Ko se učim imam na pisalni mizi tak nered (kulice, markerji, listi, skripte, knjige so vse povprek naloženi), da mi mama vedno govori, kako se lahko učim v tem neredu. Ampak če imam vse lepo zloženo se pa sploh ne moram učit, ker se mi zdi, da ne najdem tistega kar v tistem trenutku potrebujem. Kakor hitro pa se mi ni treba učit, pa moram nujno vse pospravit in nazaj popredalčkat tam kamor spada.

• 0

#455 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 14 January 2007 - 01:13 PM

Ej, Kalypso, jaz tudi smile.gif , s to razliko, da potem ne pospravim vsega v predal, ampak nardim take kupčke, da vem kje sem ostala, kaj sem že predelala... pa zmeraj se po končanem učenju najdejo vsaj ene 3je kozarci na mizi +robčki.

Skoraj vsakič po skupnem kosilu ob sobotah in nedeljah udarimo kako debato o zdravem načinu življenja. Ma, kakorkoli obrnem, zaključimo s kakšnim mesom ali zelenjavo...itd.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#456 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 14 January 2007 - 01:33 PM

U ja kozarci se najdejo tudi pri meni. biggrin.gif

• 0

#457 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 14 January 2007 - 03:33 PM

pri meni je pa ravno tako, da kadar se učim, mora biti vse na svojem mestu pospravljeno, in je na mizi le tisto najnujnejše za učenje, sicer mi misli venomer drugam uhajajo smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#458 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 17 January 2007 - 07:24 PM

QUOTE(bluberry @ 13. 1. 2007 - 22:14) View Post

Sissy ne nisi,samo pač drugačna malo..kdo pa ni biggrin.gif

Kak pa veš, da sem drugačna, sj me ne poznaš! laugh.gif laugh.gif laugh.gif Dj no! Sm človek kulture, pa pač pučakam, da oseba odpoje vsaj besedo do konca, k se mi res zdi nevljudno, če bi jo prekinla.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#459 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 17 January 2007 - 08:12 PM

QUOTE(Emily @ 14. 1. 2007 - 0:32) View Post

Jst pa najprej šampon 1x sperem, šampon drugič sperem, pol dam si balzam gor in medtem k ga mam na laseh se umivam z gelom in milom potem si sperem balzam in gel naenx...tud nism še prekršila tega zaporedja.

Jst mam totalno isto zaporedje, ki ga tudi ne kršim.

Drugače pa se ne morem učit ali karkoli produktivnega počenjat v razmetani sobi.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#460 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 17 January 2007 - 08:53 PM

Jaz pa nikoli ne pustim vode oz. pijače v kozarcu, sploh če potem kam grem. Ali jo do konca spijem ali pa zlijem stran. (izjema: navadna voda, ki jo dobiš ob kavi v kafiču).
To pa zato, ker je prijateljičin oče rekel, da kao nepopita tekočina v kozarcu prinaša prepir v hišo. In enostavno sem se navadila, pa ne zaradi vraževerja, ampak avtomatsko to delam.

Določene stvari se ful ukoreninijo pri ljudeh, a ne?
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users