Jump to content

Photo

Menstruacija

• Please log in to reply
942 replies to this topic

#441 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 01 December 2010 - 10:05 AM

Morda je vsesplošna izguba mednožnega krvavljenja uvod v tole ohmy.gif

Hevea, če zbereš pogum in greš po test, ki ti bo jasno povedal, da nisi brezmadežno spočela, bo konec sekirancije in bo kaj priteklo tongue.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#442 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 December 2010 - 10:21 AM

A je to na Japonskem tabu al kaj?

Mene ne skrbi zaradi nosečnosti, ampak zaradi težav, ki jih mam že skoz. Stalna vnetja, nič menstruacije,.. sad.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#443 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 01 December 2010 - 11:16 AM

QUOTE(Princeska @ 1. 12. 2010 - 10:21) View Post

A je to na Japonskem tabu al kaj?

Tudi mene to zanima.

Jaz pa imam že od vedno redne menstruacije. Računam si jo na 28 dni, dobim pa zadnje cajte prav na 28. dan, sicer pa nekje 26 do max. kakih 33, 34 dni je bilo. Večjih odstopanj pa nisem imela nikoli. Je pa res, da pri meni ni bilo nobenih šokantnih menjav okolja, razen če štejem bivanje v drugem kraju zaradi študija, kar pa pri meni ni imelo posledic na menstruaciji.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#444 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 01 December 2010 - 11:57 AM

Ma ja, precej bolj kot pri nas, baje se kar čudno gleda, če si recimo na KT al pa kupuješ kondome al pa kej. Iz prve roke sicer ne vem, z Japonci še nisem razglabljala o seksu, ampak so definitivno malo bolj zategnjeni, kar se tega tiče - tudi npr v hotelih so neporočeni pari načeloma vedno v ločenih sobah, kaj šele v kakšnih študentskih domovih al pa kej. Plus, za tujke velja baje nek predsodek, da so lahke, in bi mi blo blaaaazno neprijetno it kupit test.

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#445 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 01 December 2010 - 12:30 PM

A Japonci kupujejo kontracepcijo prek interneta, če je to tak tabu, ali kar nezaščiteni seksajo?

Zamaskiraj se in čakaj pred lekarno, ko ne bo nobene stranke pa hitro skoči noter. laugh.gif Eh saj če si bila zaščitena, nima kaj bit. Verjetno je res od šoka.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#446 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 01 December 2010 - 12:38 PM

Ma ne, sej to je malo pretirano napisano moje, se da dobit tako kondome kot tabletke in teste, samo mene je pač sram, ker že tako ful izstopam in si me ziher vsak zapomne, tako da ne bi glih še s takimi stvarmi mahala okoli laugh.gif Ne, sej itak, da pretiravam, jaz znam bit blazna drama queen, lol. Zdej sem malo pomirjena, bom lepo čakala naprej. smile.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#447 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 01 December 2010 - 12:57 PM

Moj povprečni cikel traja 41 dni.
Nikoli pa nisem imela krajših od kake 33 dni.
Sem se navadila...
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#448 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 December 2010 - 01:06 PM

Joj, upam da se bo tud meni zrihtalo, zdej me že mal skrbi sad.gif zdle grem do G, če me bodo sploh upoštevali.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#449 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 01 December 2010 - 02:17 PM

QUOTE(redkvica @ 1. 12. 2010 - 10:05) View Post

: O

Sej glede na to, kako je clovestvo zje*ano v glavo in se kam se ne bi cudila, ce bi se res zgodilo kaj taksnega, ampak to je ze druga zgodba.

Kul film? Nisem (se) gledala.

QUOTE(Hevea @ 1. 12. 2010 - 11:57) View Post

Ma ja, precej bolj kot pri nas, baje se kar čudno gleda, če si recimo na KT al pa kupuješ kondome al pa kej. Iz prve roke sicer ne vem, z Japonci še nisem razglabljala o seksu, ampak so definitivno malo bolj zategnjeni, kar se tega tiče - tudi npr v hotelih so neporočeni pari načeloma vedno v ločenih sobah, kaj šele v kakšnih študentskih domovih al pa kej. Plus, za tujke velja baje nek predsodek, da so lahke, in bi mi blo blaaaazno neprijetno it kupit test.

Kulturni šok indeed.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#450 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 02 December 2010 - 10:07 PM

pLANET, JAZ SEM TA FILM OCENILA NEKJE MED ZADNJIMI. nA KRATKO: MUST SEE. wink.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#451 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85949 posts

Posted 02 December 2010 - 10:13 PM

QUOTE(Princeska @ 1. 12. 2010 - 13:06) View Post

Joj, upam da se bo tud meni zrihtalo, zdej me že mal skrbi sad.gif zdle grem do G, če me bodo sploh upoštevali.

Nimajo te kaj neupoštevat, ker ni normalno, da je ne dobiš več kot dva meseca. Pod nujno te mora vzeti na pregled, povsod je tako.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#452 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 03 December 2010 - 01:25 AM

QUOTE(Braunkopf @ 2. 12. 2010 - 22:07) View Post

pLANET, JAZ SEM TA FILM OCENILA NEKJE MED ZADNJIMI. nA KRATKO: MUST SEE. wink.gif

OK ne upam vec OTjat, ker je Sallyin post z negativno oceno filma ze izginil. Pa ravno sem hotela preveriti njen filmski okus. ;) Hvala za info. ;)

ninja.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#453 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 03 December 2010 - 12:17 PM

Hevea, meni se isto dogaja. Jaz prave menstruacije nisem dobila ze od avgusta, zakaj, nimam pojma. Na zacetku sem bla precej panicna, ker sem vedno, ampak res vedno, imela tako tocno menstruacijo, tudi potem, ko nisem bila vec na tabletkah.

Zdaj pa ne vem, kaj bi lahko bilo. Zdele sem sicer nekaj dobila, ampak ne prave menstruacije, le tisti zacetek, kot imam ponavadi na prvi dan menstruacije, potem pa nic vec.

Sem pa nardila ze 2 testa od avgusta, ampak itak ni bilo nic, ce pa bi bilo, bi se pa sedaj itak ze malo poznalo. biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#454 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 12 December 2010 - 10:00 PM

Jaz pa sem jo dobila. Po eni strani hvala bogu, ker sem že postajala rahlo nemirna, po drugi strani pa more vedno zamujat ob najbolj neprimernih trenutkih noooo. Če bi blo vse tako kot treba, bi bil zdaj že počasi konec in bi bilo glih super, ker itak prejšnji teden nisma mogla kaj videt. Zdaj pa kaj, bom konec komaj v soboto če bo bog dal, v ponedeljek grem pa domov. Mierda. rolleyes.gif down.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#455 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85949 posts

Posted 18 February 2011 - 12:45 AM

Mene zanima, če imate vegetarijanke šibko menstruacijo, naj bi bilo to zelo povezano? Pa tudi z nizkim ITM-jem, jaz izpolnjujem oba kriterija (LOL), in imam zadnjih par mesecev res komaj kaj, cel teden (ali kolikor dni jo pač imam)
lahko uporabljam mini (dnevne) vložke.

• 0

― V. Van Gogh

#456 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 18 February 2011 - 12:59 AM

Jaz imam čisto normalno, po moji logiki bi bila šibka menstruacija prej povezana z ITM-jem (body fat -> hormoni).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#457 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 18 February 2011 - 01:04 AM

QUOTE(Jinadaze @ 18. 2. 2011 - 0:45) View Post

Mene zanima, če imate vegetarijanke šibko menstruacijo, naj bi bilo to zelo povezano? Pa tudi z nizkim ITM-jem, jaz izpolnjujem oba kriterija (LOL), in imam zadnjih par mesecev res komaj kaj, cel teden (ali kolikor dni jo pač imam)
lahko uporabljam mini (dnevne) vložke.

Jaz sicer nimam tako nizkega ITMja in jem tudi ribe, ampak se mi na količini krvavitve nikoli ni nič poznalo - tudi takrat, ko nisem jedla ne rib, ne jajc.

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#458 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85949 posts

Posted 18 February 2011 - 01:22 AM

Tole sem našla: klik

• 0

― V. Van Gogh

#459 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 18 February 2011 - 01:34 AM

^Zanimivo, sem šla še mal googlat in našla še eno študijo (1999) TULE.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#460 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 18 February 2011 - 03:11 AM

Jaz sem trenutno še vedno brez, sicer pa imam nekje normalno do šibko. ITM je v mejah normale.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users