Hevea, če zbereš pogum in greš po test, ki ti bo jasno povedal, da nisi brezmadežno spočela, bo konec sekirancije in bo kaj priteklo
Menstruacija
Posted 01 December 2010 - 10:05 AM
Hevea, če zbereš pogum in greš po test, ki ti bo jasno povedal, da nisi brezmadežno spočela, bo konec sekirancije in bo kaj priteklo
Posted 01 December 2010 - 10:21 AM
Mene ne skrbi zaradi nosečnosti, ampak zaradi težav, ki jih mam že skoz. Stalna vnetja, nič menstruacije,..
Posted 01 December 2010 - 11:16 AM
A je to na Japonskem tabu al kaj?
Tudi mene to zanima.
Jaz pa imam že od vedno redne menstruacije. Računam si jo na 28 dni, dobim pa zadnje cajte prav na 28. dan, sicer pa nekje 26 do max. kakih 33, 34 dni je bilo. Večjih odstopanj pa nisem imela nikoli. Je pa res, da pri meni ni bilo nobenih šokantnih menjav okolja, razen če štejem bivanje v drugem kraju zaradi študija, kar pa pri meni ni imelo posledic na menstruaciji.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 01 December 2010 - 11:57 AM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 01 December 2010 - 12:30 PM
Zamaskiraj se in čakaj pred lekarno, ko ne bo nobene stranke pa hitro skoči noter.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 01 December 2010 - 12:38 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 01 December 2010 - 12:57 PM
Nikoli pa nisem imela krajših od kake 33 dni.
Sem se navadila...
Posted 01 December 2010 - 01:06 PM
Posted 01 December 2010 - 02:17 PM
: O
Sej glede na to, kako je clovestvo zje*ano v glavo in se kam se ne bi cudila, ce bi se res zgodilo kaj taksnega, ampak to je ze druga zgodba.
Kul film? Nisem (se) gledala.
Ma ja, precej bolj kot pri nas, baje se kar čudno gleda, če si recimo na KT al pa kupuješ kondome al pa kej. Iz prve roke sicer ne vem, z Japonci še nisem razglabljala o seksu, ampak so definitivno malo bolj zategnjeni, kar se tega tiče - tudi npr v hotelih so neporočeni pari načeloma vedno v ločenih sobah, kaj šele v kakšnih študentskih domovih al pa kej. Plus, za tujke velja baje nek predsodek, da so lahke, in bi mi blo blaaaazno neprijetno it kupit test.
Kulturni šok indeed.
Posted 02 December 2010 - 10:07 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 02 December 2010 - 10:13 PM
Joj, upam da se bo tud meni zrihtalo, zdej me že mal skrbi
Nimajo te kaj neupoštevat, ker ni normalno, da je ne dobiš več kot dva meseca. Pod nujno te mora vzeti na pregled, povsod je tako.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 December 2010 - 01:25 AM
pLANET, JAZ SEM TA FILM OCENILA NEKJE MED ZADNJIMI. nA KRATKO: MUST SEE.
OK ne upam vec OTjat, ker je Sallyin post z negativno oceno filma ze izginil. Pa ravno sem hotela preveriti njen filmski okus.
Posted 03 December 2010 - 12:17 PM
Zdaj pa ne vem, kaj bi lahko bilo. Zdele sem sicer nekaj dobila, ampak ne prave menstruacije, le tisti zacetek, kot imam ponavadi na prvi dan menstruacije, potem pa nic vec.
Sem pa nardila ze 2 testa od avgusta, ampak itak ni bilo nic, ce pa bi bilo, bi se pa sedaj itak ze malo poznalo.
Posted 12 December 2010 - 10:00 PM
[Napoleon]
Posted 18 February 2011 - 12:45 AM
Mene zanima, če imate vegetarijanke šibko menstruacijo, naj bi bilo to zelo povezano? Pa tudi z nizkim ITM-jem, jaz izpolnjujem oba kriterija (LOL), in imam zadnjih par mesecev res komaj kaj, cel teden (ali kolikor dni jo pač imam)
lahko uporabljam mini (dnevne) vložke.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 February 2011 - 12:59 AM
Posted 18 February 2011 - 01:04 AM
Mene zanima, če imate vegetarijanke šibko menstruacijo, naj bi bilo to zelo povezano? Pa tudi z nizkim ITM-jem, jaz izpolnjujem oba kriterija (LOL), in imam zadnjih par mesecev res komaj kaj, cel teden (ali kolikor dni jo pač imam)
lahko uporabljam mini (dnevne) vložke.
Jaz sicer nimam tako nizkega ITMja in jem tudi ribe, ampak se mi na količini krvavitve nikoli ni nič poznalo - tudi takrat, ko nisem jedla ne rib, ne jajc.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 18 February 2011 - 03:11 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users