Gre mi pa na živce recimo pri malenkostih, ko se kdo ne more odločt kateri sendvič bi vzel ali pa med modrimi in zelenimi čigumiji. Življenjska odločitev
Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 08 May 2011 - 03:20 PM
Gre mi pa na živce recimo pri malenkostih, ko se kdo ne more odločt kateri sendvič bi vzel ali pa med modrimi in zelenimi čigumiji. Življenjska odločitev
Posted 08 May 2011 - 03:28 PM
Ja no, saj to je moj point. Pač jaz razumem, da če si kupuješ plašč, ne boš vzel prvega, ki ga vidiš in pač malo pogledaš .. ampak da pa zbiraš plašč 2 mesca in pregledaš VSE spletne strani in VSE trgovine, pa še vedno ne veš katerega bi vzel, potem pa se mi lahko zmeša. Jaz zato več ne hodim po nakupih s kolegico, ker si poskusi vseh 8 majic, ki so enake, samo različne barve in se eno uro odloča, katera ji najbolj paše. Majica za 10 eur btw.
Posted 08 May 2011 - 03:30 PM
Meni gre tudi na živce to.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 May 2011 - 06:53 PM
Posted 08 May 2011 - 06:55 PM
Jaz sem kolegici povedala, da negrem nikamor več z njo, ker se mi ne da bit v zari 4 ure, da si lahko ona poskusi 10 modelov blazerjov v vseh barvah in po štirih urah ugotovi, da bo še razmislila.
Posted 08 May 2011 - 06:58 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 08 May 2011 - 07:04 PM
Jaz sem kolegici povedala, da negrem nikamor več z njo, ker se mi ne da bit v zari 4 ure, da si lahko ona poskusi 10 modelov blazerjov v vseh barvah in po štirih urah ugotovi, da bo še razmislila.
Ne štekam, kje je tu zdaj problem, sej ne hodiš več okoli z njo, da bi te njena neodločnost (kot ti temu praviš, čeprav bi jaz bolj rekla, da gre za premišljenost (ok, tisti primer s čingumi in sendviči je itak pretiran)) tako zelo motila; ona bo v miru lepo 4 ure pomerjala basic majice, tebe pa itak ne bo zraven. Jaz sem malo manj ekstremen primer tvoje prijateljice in jo čisto razumem, ker sama raje 10X premislim, če je tista majica (ja, tudi če je samo 10€, to sploh nima veze), vredna denarja in če je kvalitetna, ker če konec koncev kupiš majico, ki je po enem pranju dobesedno samo še za v smeti ali za brisat prah z njo, je tudi tistih 10€, ki si jih vrgel proč, veliko. In če se taki nakupi ponavljajo in je z računico nekaj narobe, boš itak postal bolj previden in boš dosti bolj premišljeno nakupoval.
Pablo Picasso
Posted 08 May 2011 - 07:43 PM
Jah ne živce mi gre to. Saj zdaj več ne hodim z njo, ampak so tu še ostale stvari, ne samo oblačila. Ko se naprimer 30 min odloča, kaj bo jedla za kosilo ali pa, ko se 15 min odloča, ali bo kavo z mlekom ali belo kavo.
Posted 08 May 2011 - 07:49 PM
To je pa že res prav bolno.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 May 2011 - 08:38 PM
Pablo Picasso
Posted 08 May 2011 - 08:41 PM
Posted 08 May 2011 - 08:51 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 08 May 2011 - 08:52 PM
Mah enak princip je. Pač saj sem napisala, logično da razmisliš, ampak bedno je, da naprimer povohaš 30 parfumov in en mesec hodiš vsak dan v drogerijo in se še vedno ne moreš odločit, katerega bi. Res, wtf.
Posted 08 May 2011 - 09:18 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 12 May 2011 - 08:00 AM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 12 May 2011 - 03:58 PM
Men gre na živce, ker me vsi čevlji ožulijo, razen teniske. Zdaj bi šla laufat, ampak mam na obeh nogah 2 žulja, ki me ful bolita.
Posted 12 May 2011 - 09:55 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 13 May 2011 - 12:21 AM
Zijala. Najprej stoji na balkonu in zija ... potem, ko vidi, da ga vidim, pa gre skozi okno zijat, ker misli,
da je postal neviden.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 May 2011 - 02:29 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users