Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#4561 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 08 May 2011 - 03:20 PM

Glede parfumov in oblek mi ne gre na živce, ker gre pač za večjo vsoto denarja (ponavadi). Jaz v takih primerih rada razmislim.
Gre mi pa na živce recimo pri malenkostih, ko se kdo ne more odločt kateri sendvič bi vzel ali pa med modrimi in zelenimi čigumiji. Življenjska odločitev rolleyes.gif
  • 0

#4562 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 May 2011 - 03:28 PM

Ja no, saj to je moj point. Pač jaz razumem, da če si kupuješ plašč, ne boš vzel prvega, ki ga vidiš in pač malo pogledaš .. ampak da pa zbiraš plašč 2 mesca in pregledaš VSE spletne strani in VSE trgovine, pa še vedno ne veš katerega bi vzel, potem pa se mi lahko zmeša. Jaz zato več ne hodim po nakupih s kolegico, ker si poskusi vseh 8 majic, ki so enake, samo različne barve in se eno uro odloča, katera ji najbolj paše. Majica za 10 eur btw. rolleyes.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#4563 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86813 posts

Posted 08 May 2011 - 03:30 PM

Meni gre tudi na živce to.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4564 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 08 May 2011 - 06:53 PM

Jaz sicer malo sama sebe vidim v tvojem opisu, ne več v teh spodnjih, ker so to res banalne skrajnosti ampak v čisto taprvem. Samo jaz nisem taka pri malenkostih ampak pri malo bolj pomembnih stvarih, vse analiziram v podrobnost da sama sebe ob živce spravim. To mi izrazito ne prenesem pri sebi ampak si ne znam predstavljat kak bi to spremenila.

• 0
Memento mori.

#4565 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 May 2011 - 06:55 PM

Jaz sem kolegici povedala, da negrem nikamor več z njo, ker se mi ne da bit v zari 4 ure, da si lahko ona poskusi 10 modelov blazerjov v vseh barvah in po štirih urah ugotovi, da bo še razmislila. cry.gif cry.gif

• 0
Viens, reste ici!

#4566 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23491 posts

Posted 08 May 2011 - 06:58 PM

Jaz priznam, da sem precej neodločna. laugh.gif Ampak si ne morem pomagat. ermm.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#4567 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27602 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 08 May 2011 - 07:04 PM

QUOTE(Ana @ 8. 5. 2011 - 19:55) View Post

Jaz sem kolegici povedala, da negrem nikamor več z njo, ker se mi ne da bit v zari 4 ure, da si lahko ona poskusi 10 modelov blazerjov v vseh barvah in po štirih urah ugotovi, da bo še razmislila. cry.gif cry.gif

Ne štekam, kje je tu zdaj problem, sej ne hodiš več okoli z njo, da bi te njena neodločnost (kot ti temu praviš, čeprav bi jaz bolj rekla, da gre za premišljenost (ok, tisti primer s čingumi in sendviči je itak pretiran)) tako zelo motila; ona bo v miru lepo 4 ure pomerjala basic majice, tebe pa itak ne bo zraven. Jaz sem malo manj ekstremen primer tvoje prijateljice in jo čisto razumem, ker sama raje 10X premislim, če je tista majica (ja, tudi če je samo 10€, to sploh nima veze), vredna denarja in če je kvalitetna, ker če konec koncev kupiš majico, ki je po enem pranju dobesedno samo še za v smeti ali za brisat prah z njo, je tudi tistih 10€, ki si jih vrgel proč, veliko. In če se taki nakupi ponavljajo in je z računico nekaj narobe, boš itak postal bolj previden in boš dosti bolj premišljeno nakupoval.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4568 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 May 2011 - 07:43 PM

Jah ne živce mi gre to. Saj zdaj več ne hodim z njo, ampak so tu še ostale stvari, ne samo oblačila. Ko se naprimer 30 min odloča, kaj bo jedla za kosilo ali pa, ko se 15 min odloča, ali bo kavo z mlekom ali belo kavo.

• 0
Viens, reste ici!

#4569 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86813 posts

Posted 08 May 2011 - 07:49 PM

To je pa že res prav bolno.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4570 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27602 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 08 May 2011 - 08:38 PM

Ja, sej vem, kaj hočeš povedat, imam isto kolegico, ki je taka neodločna, medla, mlačna - pride natakar in pol ure razmišlja, če bo pico margerito ali 4 siri, mislim kamon, sej je skoraj isto, ampak jebeš, nehaš temu namenjat pozornost. Jaz sem se naučila, da v siituacijah, ko me kaj živcira oz. imam občutek, da me bo, enostavno odklopim, me ni, paf, delaj kar hočeš, magari naj naroča to pico pol ure. smile.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4571 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 08 May 2011 - 08:41 PM

Ko fantova familija fila njegove možgane s pi*darijami.

• 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#4572 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 May 2011 - 08:51 PM

QUOTE(Coco* @ 8. 5. 2011 - 21:38) View Post

[size=1 Jaz sem se naučila, da v siituacijah, ko me kaj živcira oz. imam občutek, da me bo, enostavno odklopim, me ni, paf, delaj kar hočeš, magari naj naroča to pico pol ure. smile.gif

Jaz mam pa s tem probleme ... sad.gif [/size]
  • 0
Viens, reste ici!

#4573 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 May 2011 - 08:51 PM

Ampak je razlika med neodločnostjo, ko se nekdo 10 minut odloča kakšno kavo bi ohmy.gif (jaz se s takšnimi ljudmi sploh ne bi mogla družit, mi je žal, ampak da nekdo na takšen način krade moj čas - ne hvala), in preudarnostjo (recimo, če moraš razmisliti, če bi si kupil parfum za €70). smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#4574 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 May 2011 - 08:52 PM

Mah enak princip je. Pač saj sem napisala, logično da razmisliš, ampak bedno je, da naprimer povohaš 30 parfumov in en mesec hodiš vsak dan v drogerijo in se še vedno ne moreš odločit, katerega bi. Res, wtf. laugh.gif

• 0
Viens, reste ici!

#4575 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29995 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 May 2011 - 09:18 PM

jaz delujem po principu: vidim, probam/povoham, prekalkuliram, ali imam dovolj denarja in če ga imam, kupim. včasih sem 5x hodila v trgovino pa cincala, zdaj pa kupim. o tem, ali potrebujem, sem se že zdavnaj nehala spraševati. laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4576 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 12 May 2011 - 08:00 AM

Frendica, ki je pogruntala da bi blo fajn če bi ona tut tekla in me je enkrat prosila če bi lahko šla z mano. Rekla sem da ni problema, ampak ženska se je celo pot hotla z mano pogovarjat in razlagala vse po vrsti, jaz sem pa navajena da tečem z muziko, ne pa da se pogovarjam med tekom. Pridi na kavo/sok, pa se bova vse zmenle! Evo, danes spet dobim mesič da bi šla laufat rolleyes.gif

• 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#4577 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19483 posts

Posted 12 May 2011 - 03:58 PM

^^ ja, glupo pa je rečt ne, ane?

Men gre na živce, ker me vsi čevlji ožulijo, razen teniske. Zdaj bi šla laufat, ampak mam na obeh nogah 2 žulja, ki me ful bolita. cry.gif
  • 0

#4578 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11538 posts

Posted 12 May 2011 - 09:55 PM

Če mi karkoli v povezavi z računalnikom ne dela...za to pa res nimam živcev. wacko.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#4579 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 May 2011 - 12:21 AM

Zijala. Najprej stoji na balkonu in zija ... potem, ko vidi, da ga vidim, pa gre skozi okno zijat, ker misli,
da je postal neviden. butl.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#4580 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 13 May 2011 - 02:29 AM

laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users